Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To samo miałam napisać... dwa miesiące temu zostalam mamą i nie wyobrażam sobie życia bez mojej małej córeczki. Choćby nie wiem jak było ciężko nigdy bym nikomu nie oddała dziecka. Bo musisz zająć się mamą? To taki sam człowiek jest jak twoja mama i również zasługuje na twoja miłość i wszystkoUważam że będziesz tego bardzo żałować... i na tym zakończę wypowiedz
Równie dobrze mogłabyś oddać mamę bo sobie nie radzisz... przemyśl to, w takim wypadku jeśli w grę wchodzi dziecko to naprawdę uwierz mi warto się pomeczyc, dla szczęścia które daje dziecko warto wszystko. Zresztą jak urodzisz to może poczujesz to uczucie że nie będziesz chciała oddać dzieckaTo samo miałam napisać... dwa miesiące temu zostalam mamą i nie wyobrażam sobie życia bez mojej małej córeczki. Choćby nie wiem jak było ciężko nigdy bym nikomu nie oddała dziecka. Bo musisz zająć się mamą? To taki sam człowiek jest jak twoja mama i również zasługuje na twoja miłość i wszystko