izabela 1982
Fanka BB :)
Bylismy na dworzu caly dzien, Gabrys nie mial goraczki i byl pogodny, korzystalismy z pogody bo jutro ma byc ochlodzenie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moje Drogie.. Mam takie pytanko - czy któraś z Was była już ze swoim marcjaniątkiem u dentysty?? Jeśli tak to jak to wyglądało i czy może jakieś stomatologiczne porady otrzymaliście itd.
Dziewczyny nadal pierzecie ubranka maluszków w specjalnych proszkach dla nich czy przyzwyczajacie je do silniejszych dorosłych proszków do prania?/? i właściwie kiedy można należałoby zmienić ten proszek????
Dziewczyny nadal pierzecie ubranka maluszków w specjalnych proszkach dla nich czy przyzwyczajacie je do silniejszych dorosłych proszków do prania?/? i właściwie kiedy można należałoby zmienić ten proszek????
ja dalej piorę w dziecięcym proszku.
Czas kiedy przejść na zwykły, to indywidualna sprawa każdej mamy, jedne piorą od początku w zwykłym inne jakiś czas w dziecięcym. Jedne dzieci mają problemy skórny, drugie nie. Dla mnie nie ma problemu z proszkiem, bo i tak robię Bartkowi osobne pranie, więc to nie ma znaczenia, w którym proszku wypiorę jego ubranka.
Ja tak samo Robię oddzielne pranie dla Jasia, więc nie kombinuję, tylko nadal w Loveli, Dzisiusiu, Jelpie czy innym, który akurat znajdę w promocji