do ktorego roku zycia - tak czysto teoretycznie - foteliki 9 - 18 kg moga posluzyc maluszkom ?
jak widzisz zależy od maluszka u nas Piotruś ma 4.5 roku i 17-18 kg więc teoretycznie jeszcze mógłby jechać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
do ktorego roku zycia - tak czysto teoretycznie - foteliki 9 - 18 kg moga posluzyc maluszkom ?
Moj Jasko chodzi w kapciuszkach z "Befado". Jestem z nich b.zadowolona. Maja sztywny zapietek, sa leciutkie, oddychajaca podeszwa.
Ja mam materac kokosowo-gryczany. Z tego,co wiem to na" kokosie" śpi się do 6 m-ca życia dziecka,a potem przewraca się na drugą stronę i dziecko śpi na "gryce"Dziewczyny mam pytanie.
Mam materac do łóżeczka Gryka-pianka (chyba.. napewno gryka, a to drugie to chyba pianka) i Gabi cały czas spała na gryce, a teraz na czym powinna spać? na twardym czy miękkim?