reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

100 pytań do... :-)

reklama
Harsh, ja cały czas krwawię i też po tygodniu miałam przerwę, a teraz tak słabo znowu, że nie wiem czy kolejna przerwa czy już końcówka,ale odstawiłam wielkie podpaski i dziś założyłam wkładkę :)

po 5 dniach juz niezle mi oslablo krwawienie... a teraz doslownie zanika. Pewnie bedzie tak jak mowicie :) Ja sie ciesze, a tu od nowa sie rozkreci.

Harsh - mi leciało ze 4 dni, potem cisza... a potem wyszedł duży skrzep, po którym ruszył krwotok :szok: masakra. Teraz znow było kilka dni ciszy i po spacerku poleciało i leci od wczoraj :confused2: Dziwnie, wolałabym regularne krwawienie a nie takie zabawy...

U mnie bardzo posoli, stopniowo słabło przez 3,5 tygodnia, do teraz mam lekkie plamienia. I zastanawiam się, czy to nie za długo. ale słyszałam, że zdarza się przez 6 tygodni nawet.

Ja mam plamienia brunatne od jakiegoś tygodnia. ponoć można mieć plamienia nawet 6 tygodni, jak napisała fifronka

moja kolezanka plamila bardzo obficie 6 tyg i potem jeszcze 2 tyg lekko i dopiero wtedy przeszlo a lekarz jej powiedzial ze zeby sie przekonac czy sie zagiolo w 100 % to najlepiej sie bzyknac po 6ciu tyg i wyobrazcie sobie ze dziala faktycznie wszystko jej sie zagoilo:)

a ja mam pytanie ...a mianowicie jakie polecacie metody antykoncepcji nie dawajace kopa hormonalnego takiego strasznego...oprocz gumek... slyszalam ze spirala jest ok ? jakies doswiadczenia albo opinie na temat antykoncepcji po porodzie macie laski??

reklama
Jakie pijecie herbatki, żeby maleństwo nie miało kolek albo przynajmniej je ograniczyc i żeby go brzuszek nie bolał :happy:

Wiem, że popularne są melisa, mięta, rumianek, koperkowa. Czy można je pic bez ograniczeń?

Którą najbardziej polecacie lub najbardzie pomaga maluchowi?

Do góry