reklama
K
koncia
Gość
Harsh, ja cały czas krwawię i też po tygodniu miałam przerwę, a teraz tak słabo znowu, że nie wiem czy kolejna przerwa czy już końcówka,ale odstawiłam wielkie podpaski i dziś założyłam wkładkę
H
Harsharani
Gość
po 5 dniach juz niezle mi oslablo krwawienie... a teraz doslownie zanika. Pewnie bedzie tak jak mowicie Ja sie ciesze, a tu od nowa sie rozkreci.
Harsh - mi leciało ze 4 dni, potem cisza... a potem wyszedł duży skrzep, po którym ruszył krwotok masakra. Teraz znow było kilka dni ciszy i po spacerku poleciało i leci od wczoraj Dziwnie, wolałabym regularne krwawienie a nie takie zabawy...
buziaczek1
Fanka BB :)
moja kolezanka plamila bardzo obficie 6 tyg i potem jeszcze 2 tyg lekko i dopiero wtedy przeszlo a lekarz jej powiedzial ze zeby sie przekonac czy sie zagiolo w 100 % to najlepiej sie bzyknac po 6ciu tyg i wyobrazcie sobie ze dziala faktycznie wszystko jej sie zagoilo
a ja mam pytanie ...a mianowicie jakie polecacie metody antykoncepcji nie dawajace kopa hormonalnego takiego strasznego...oprocz gumek... slyszalam ze spirala jest ok ? jakies doswiadczenia albo opinie na temat antykoncepcji po porodzie macie laski??
a ja mam pytanie ...a mianowicie jakie polecacie metody antykoncepcji nie dawajace kopa hormonalnego takiego strasznego...oprocz gumek... slyszalam ze spirala jest ok ? jakies doswiadczenia albo opinie na temat antykoncepcji po porodzie macie laski??
K
koncia
Gość
buziaczek, własnie ten sam temat zaczęłysym w dylematach młodych mam
reklama
Jakie pijecie herbatki, żeby maleństwo nie miało kolek albo przynajmniej je ograniczyc i żeby go brzuszek nie bolał
Wiem, że popularne są melisa, mięta, rumianek, koperkowa. Czy można je pic bez ograniczeń?
Którą najbardziej polecacie lub najbardzie pomaga maluchowi?
Wiem, że popularne są melisa, mięta, rumianek, koperkowa. Czy można je pic bez ograniczeń?
Którą najbardziej polecacie lub najbardzie pomaga maluchowi?
Podziel się: