ja od poczatku kompała córcie codziennie chociaz na poczatku tez kilka dni płakała to wtedy była ekspresowa kompiel ale wiekszosc dzieci tak ma trwało to około tygodnia pozniej przestał płakac i zaczeło sie jej podobac dzis nie wyobrazam sobie zeby taką 3 latke kompac raz na 2 lub 3 dni
reklama
futrzakowa
yea! to ja!
ojj...ja mówię tylko o noworodkach
oj oj no ja wiem ehhehojj...ja mówię tylko o noworodkach
Asco
Fanka BB :)
dziewczyny - kiedy mozna wyjsc z takim maluszkiem na pierwszy spacerek? Pomijam pogodę, ale tak ogólnie czy długo trzeba czekac?
dziewczyny - kiedy mozna wyjsc z takim maluszkiem na pierwszy spacerek? Pomijam pogodę, ale tak ogólnie czy długo trzeba czekac?
ja ze swoja wyszlam po tygodniu rodziłam 30 sierpnia
buziaczek1
tez sie nad tym juz zastanawialam... po tygodniu to fajnie dosc szybko ale kurcze to lato bylo a teraz?? chociaz tutaj w marcu to juz czasami wiosna pelna para...
Asco
Ja na wiosnę muszę czekac do maja, tu ponoć do końca kwietnia zima króluje
Po tygodniu, to bardzo szybko!
Po tygodniu, to bardzo szybko!
tez sie nad tym juz zastanawialam... po tygodniu to fajnie dosc szybko ale kurcze to lato bylo a teraz?? chociaz tutaj w marcu to juz czasami wiosna pelna para...
no własnie podejrzewam ze w marcu bedziemy miały lepsza pogode niz latem.............z reszta nie raz juz tak było;-)
buziaczek1
dokladnie zebys wiedziala...ile razy juz tak bylo ze w kwietniu pogoda byla jak na saharze a wakacja do bani... wiec mam nadzieje ze faktycznie wyjde z szymonkiem juz po kilku dniach
reklama
Podziel się: