reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

100 pytań do... :-)

No na pewno Rennie, Gaviscon czy jakos tak, i takie peppermint tabletki do ssania.Zgaga ogolnie to heartburn, ale nie wiem co jest napisane na opakowaniu. Ale Rennie jest super i masz rozne smaki do wyboru i kupisz wszedzie :)

reklama
Do mnie też cholerstwo przypałętało się znowu:wściekła/y:, przeważnie po mącznych potrawach mam i tylko Rennie działa:tak:. Pocieszam się że jak zgaga to dziecko z włoskami się urodzi - obaj byli z czuprynami:tak:, Olek to nawet na uszach miał włosy:szok: i na czubku sterczały mu do góry i jak ryś wyglądał:-p:tak::-D:-D.

Do mnie też cholerstwo przypałętało się znowu:wściekła/y:, przeważnie po mącznych potrawach mam i tylko Rennie działa:tak:. Pocieszam się że jak zgaga to dziecko z włoskami się urodzi - obaj byli z czuprynami:tak:, Olek to nawet na uszach miał włosy:szok: i na czubku sterczały mu do góry i jak ryś wyglądał:-p:tak::-D:-D.

:laugh2::laugh2::laugh2:
Ale się uśmiałam !

Ja moze dam taka rade dla nowych osob ze zgaga, zeby wcale nie faszerowac sie mlekiem, poniewaz mleko daje chwilowa ulge, a pozniej zgaga jest jeszcze gorsza.

A wiecie, że związek między zgagą i "włochatością" maluszków został potwierdzony?! Ponoć ten sam hormon powoduje i jedno i drugie i bardzo często mamy z silną zgagą w ciąży rodzą potem maluchy z bujnymi czuprynami.

reklama
Do góry