No na pewno Rennie, Gaviscon czy jakos tak, i takie peppermint tabletki do ssania.Zgaga ogolnie to heartburn, ale nie wiem co jest napisane na opakowaniu. Ale Rennie jest super i masz rozne smaki do wyboru i kupisz wszedzie
reklama
H
Harsharani
Gość
znajdziesz i rennie
Ja uzywam gaviscon... W ogole zapytaj o 'heartburn' albo szukaj na opakowaniach
Tak to wyglada i jest tanie jak barszcz, ja to chyba nawet w funciakowych kupuje
Zobacz załącznik 293399
Ja uzywam gaviscon... W ogole zapytaj o 'heartburn' albo szukaj na opakowaniach
Tak to wyglada i jest tanie jak barszcz, ja to chyba nawet w funciakowych kupuje
Zobacz załącznik 293399
H
Harsharani
Gość
Bardzo proszę Mialam ten sam problem
Marta1981
Rodzyneczka
Do mnie też cholerstwo przypałętało się znowu, przeważnie po mącznych potrawach mam i tylko Rennie działa. Pocieszam się że jak zgaga to dziecko z włoskami się urodzi - obaj byli z czuprynami, Olek to nawet na uszach miał włosy i na czubku sterczały mu do góry i jak ryś wyglądał.
H
Harsharani
Gość
Do mnie też cholerstwo przypałętało się znowu, przeważnie po mącznych potrawach mam i tylko Rennie działa. Pocieszam się że jak zgaga to dziecko z włoskami się urodzi - obaj byli z czuprynami, Olek to nawet na uszach miał włosy i na czubku sterczały mu do góry i jak ryś wyglądał.
Ale się uśmiałam !
Ja moze dam taka rade dla nowych osob ze zgaga, zeby wcale nie faszerowac sie mlekiem, poniewaz mleko daje chwilowa ulge, a pozniej zgaga jest jeszcze gorsza.
A wiecie, że związek między zgagą i "włochatością" maluszków został potwierdzony?! Ponoć ten sam hormon powoduje i jedno i drugie i bardzo często mamy z silną zgagą w ciąży rodzą potem maluchy z bujnymi czuprynami.
A to mnie pocieszylas... licze na te bujna czupryne
reklama
madzikm
Mamy lutowe'07
Miałam ogromną zgagę w poprzedniej ciąży, a synek łysy jak kolano
ja tak samo! córa do 2 lat była łysa
mi migdały bardzo pomagały i spanie w pozycji półsiedzącej
rennie mi gin zalecała
Podziel się: