reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

100 pytań do... :-)

haha, no coś ty? :-D u nas to samo...już żadne zabawki go nie interesują... tylko gazety, kable, piloty, miska psa, pies, różne opakowania i paczuszki (np z chusteczkami nawilającymi), puste plastikowe butelki, wanienka do kąpania... i to chyba wszystko :-D

ha ha ha no zobacz jakie mamy mało wymagające dzieci........:-D:-D u nas zapomniałam jeszcze butów dopisac jak otworzę szafkę z butami albo mąz zostawi klapki w salonie jest pierwszy!!!!!!!

reklama
Asco super temat poruszyłaś:-) też jestem na etapie szukania zabawek:tak:
muszę konkretnie poszperać i znaleźć coś fajnego
My po Hani mamy ślimaka z klockami Ślimak smakosz klocków - FISHER PRICE super (1913811937) - Aukcje internetowe Allegro klocki edukacyjne FISHER PRICE AKTYWNE KLOCKI 74121 BB KRAKÓW (1936457759) - Aukcje internetowe Allegro uczniaczka szczeniaczka SZCZENIACZEK UCZNIACZEK FISHER PRICE POL-ANGIELSKI (1912484887) - Aukcje internetowe Allegro (tyle szczeniaczkiem Zosia sama się nie bawi, ale jak ja jej włączam piosenki to się cieszy) no i podoba jej się pchacz CHICCO 65261 EDUKACYJNY CHODZIK PCHACZ 2w1 + BONUS (1913747512) - Aukcje internetowe Allegro bo choć jeszcze tylko przy nim stoi, to ruszające i grające elementy wprawiają ją w zachwyt:-) aha Zosi bardzo się podoba jak ją bujam na takim piesku Little Tikes Bujak Piesek na biegunach Nowość! (1914532389) - Aukcje internetowe Allegro

trochę tych zabawek mamy, więc szukam czegoś fajnego, co by i Hania jeszcze mogła skorzystać:-D

julia przy Hance nie stosowaliśmy chodzików, przy Zosi też nie będziemy - w rodzinie nasze zdanie oznajmiliśmy, więc nikt z takim pomysłem na prezent nie wypalił:-p ale każdy robi jak chce;-)

Futrzak Według rehabilitantów chodziki są szkodliwe czy regulowane czy nie bo to chodzi o nóżki , bioderka i nie prawidłowe stawianie stóp więc co tu regulacja pomoże.Pchacze podobno są lepsze być mówię z opini rehabilitantów.

Pinka
u nas gazety są na porządku dziennym nawet teraz leży na podłodze i drze gazetę ;P , też muszę pilnować bo lubi podjadać :). Wszelki inne opakowania i kable , modemy itp też są super według mojego dziecka :).O tak buty też , najczęściej papcie jak tylko dopadnie ;).

Patik
Ślimaka też mamy :)

Ostatnia edycja:
ha ha ha no zobacz jakie mamy mało wymagające dzieci........:-D:-D u nas zapomniałam jeszcze butów dopisac jak otworzę szafkę z butami albo mąz zostawi klapki w salonie jest pierwszy!!!!!!!

hahahaha do naszej listy dopisałabym jeszcze fotelik bujak do samochodu. Potrafi godzinami przy nim "warować" i ręką huśtać pusty:-D:szok:

reklama
No to ja podpisuje sie do listy mam posiadające dzieci podgryzające wszystko co dla niego nie jest! Wszystko co wymieniłyście jest na porządku dziennym. Furorę u nas natomiast robią szyby w drzwiach, podchodzi wstaje, drapie po czym wali z całej siły :-)

Do góry