reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

100 pytań do... :-)

U mnie właśnie ten najniższy nie jest wcale taki niski.. albo mi się tylko tak wydaje..
U nas za każdym razem mierzą przy szczepieniach :)

reklama
Wredniak Ja mam TAKO Jumpera więc nie będę szczególnie pomocna , ale u mnie są 4 poziomy i zazwyczaj ustawiam na naj niższy u u mnie On jest tylko trochę wyższy od płaskiego :-).
Mierzą Ci ją przy szczepieniu ? mi nie jak spytałam o to Panią Doktor to powiedziała że nie mierzy się takich maluchów bo im się nóżek nie prostuje a pomiar przy zgiętych nóżkach jest bezsensu :baffled:.

U mnie właśnie mierzą bez nóżek, od główki do dupki ;)

u nas mierz od główki do pupki, a potem od pupki po ciele do stópek :)
zalezy tez jaka pielęgniarka, bo jedna kiedys mierzyła normalnie na prosto, wyprostowała Gabi nózkę delikatnie i cyk :)

Dziewczyny, jesli kupujecie kombinezony dla swoich maluchów na zimę, to jaki rozmiar? Nie mam pojęcia jaki będzie dobry i żeby wystarczył na całą zimę???

Zuza ja kupiłam 74 ale Gosia jest drobna a ze kupiłam taki z odpinanymi ''bucikami'' i rekawiczkami to nawet jak bedzie troszke za krotki to sie cos wymysli;)

Zuza ja też mam zamiar kupić w rozmiarze 74 ale tak jak Gosia Oli , Kacperek też jest drobny :)
Ola ja właśnie też chce lupić taki z odpinanymi rękawiczkami i bucikami :)

Zuza ja kupuje 80 lub 86. W tej chwili Zuzia ma 72cm wiec 74 odpada. Nawet przymierzam sie bardziej do 86.

Aaaaa i juz dawno miałam to napisać - my na swoją Zuzie tez mówimy Zunia (tak wyszło kiedys jak mówilismy Zuzia i Niunia) hihihi :)

ja mam dwa - 74 i 80

kika, teraz nasze maluszki będą coraz wolniej rosnąć, więc 86 moze być duży, chciaz to jeszcze zależy w sumie jakiej firmy.. a teraz jaki rozmiar nosi Zuza?

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ja jeszcze o kombinezonien nie myslalam bo mam jeszcze troche czasu ale my mamy juz wszystkie ciuszki na 6-9miesiecy i wydaje mi sie ze to jest na jakies74 a maly ma to jeszcze tak na miesiac, poltora i koniec. Sama juz niewiem czy mu kupowac na 9-12 czy na 12-18 kombinezon??

reklama
Do góry