reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

100 pytań do... :-)

reklama
Jak tak czytam, to tylko moja Gabi lubi jeździć w gondoli? :-)
Nigdy nie bylo problemu ze spacerami w gondoli, teraz jak dpacerujemy i jak spi to na plasko, a jak nie, to podwyzszam jej delikatnie oparcie, by cokolwiek widziała i jeździmy cały dzień :-) jak ją przymierzyliśmy do spacerówki to nam dziecko zniknęło :-D

Nie tylko nie tylko Wredniak mój Kacperek też lubi jeździć w gondoli :-)Też właśnie jak śpi to na płasko a jak nie to mu podwyższam oparcie żeby mógł podziwiać świat :-).Ja jeszcze nie przymierzałam do spacerówki ale sądząc po tym jaki jest drobny to też by zniknął ;-)

Jak tak czytam, to tylko moja Gabi lubi jeździć w gondoli? :-)
Nigdy nie bylo problemu ze spacerami w gondoli, teraz jak dpacerujemy i jak spi to na plasko, a jak nie, to podwyzszam jej delikatnie oparcie, by cokolwiek widziała i jeździmy cały dzień :-) jak ją przymierzyliśmy do spacerówki to nam dziecko zniknęło :-D

my tez lubimy gondole;) a znikamy w gondoli to co dopiero w spacerowce;)

My miałyśmy z Luśką krótką przygodę ze spacerówką nad morzem, bo myśleliśmy że lepiej jej będzie, bo będzie wszystko widziała, i trochę tak było, ale jakoś chyba jej nie spasowała ta spacerówka i przeprosiliśmy się z gondolą i jest ok, lubi w gondoli jeździć, fajnie sobie zasypia, no czasem może się znudzi i pomarudzi ale tak jest w porządku.

U nas nie ma problemów ze spacerami w gondoli, lubi jeździć od samego początku (Znajomi ze swoją córą mieli tak że za chiny ludowe nie chciała jeździć w wózku, więc usypiali ją na rękach po czym kładli do wózka i na spacer ale przy wjeździe na większy krawężnik się budziła, trochę kiepsko). Gondolka Malwi robi się już nieco przymaława i trzeba będzie pomyśleć nad przesiadką do spacerówki ... zawsze myślałam że spacerówka tylko dla dzieci które już siedzą.

Już myślałam! hehe :)
a jak wysoko podwyższacie? bo moja gondola ma 3 poziomy, wydaje mi się, że najniższy poziom, jest ciut za wysoki, więc pod twarde oparcie wkładam zwinięty koc.. ale sama nie wiem, czy dobrze robię..
Któraś z Was miała taki sam wózek jak ja Bexe.. tylko która?
MOja się prawie w gondoli nie mieści, jutro idę na szczepienie więc jązmierza, ale jak ja ją mierze to ma 72cm

reklama
Wredniak Ja mam TAKO Jumpera więc nie będę szczególnie pomocna , ale u mnie są 4 poziomy i zazwyczaj ustawiam na naj niższy u u mnie On jest tylko trochę wyższy od płaskiego :-).
Mierzą Ci ją przy szczepieniu ? mi nie jak spytałam o to Panią Doktor to powiedziała że nie mierzy się takich maluchów bo im się nóżek nie prostuje a pomiar przy zgiętych nóżkach jest bezsensu :baffled:.

Do góry