reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

100 pytań do... :-)

Ja myślę że przesadzę małego z gondoli do spacerówki jak zacznie samodzielnie siedzieć :) bo jak narazie mieści się jeszcze w gondolce jakoś :). Więc pewnie przesiadka późną jesienią :)

reklama
Ja na razie bym chciala zostac przy gondoli, ale mam ja dosyc duza wiec moze zime sie jakos da w niej pojezdzic.

Fifronka no wlasnie przeciez u mnie tez mozna odsunac budke, maly uwielbia jezdzic na brzuchu i wszystko ogladac.

Ja tez bym z chęcią jeszcze w gondoli Gabę powoziła ale młoda za 3 dni kończy pół roku i zaczyna sie nie mieścić, choć mamy jedna z największych gondoli na rynku :-)

Pabella no szkoda bo to w zima bywa roznie, zobaczymy jak u nas bedzie. A ile Gabrysia ma wzrostu? Bo ja mam wrazenie ze albo moj maly nie rosnie albo mu zanizaja wzrost dwa miesiace temu na szczepieniu mial 62cm, nam w domu wychodzilo 66cm. A teraz nosi ubranka na 74. U mojej kolezanki w polsce synek mlodszy od Gabrysia byl dluzszy

reklama
Gabrys chyba na razie najmniejszy 68cm wedlug mojego mierzenia, ale w gondoli ma luz nasza ma 85 cm. Ale wiadomo ze jak dojda cieple ubranka i kombinezon to go tam nie bede wciskac

Do góry