reklama
krowkabordo
Fanka BB :)
Miałam nosa co do ilości mam z rocznika 82 hehe. Był "wysyp" wtedy i teraz też się "uzbierało":-)
Jaśko nie lubi nic pod szyjką, wrzask przy wiązaniu czy zakładaniu czegokolwiek. Da się przeżyć!
Jaśko nie lubi nic pod szyjką, wrzask przy wiązaniu czy zakładaniu czegokolwiek. Da się przeżyć!
Powiem wam, ze ja to nawet nie pomyślałam, żeby kąpać Gabę po jedzeniu. Młoda cierpliwie znosi wszelkie zabiegi kosmetyczne, choćby miały trwać godzinę, ale jak ją zapnę w spiworek, to butla musi się pojawić w ciągu minuty
Z tym rocznikiem `82 to rzeczywiście coś jest :-) pewnie dużo jest też dziewczyn `86-`87, bo w szpitalu położne się smiały, że ja w takim dziwnym wieku jestem, "psujacym" statystyki - albo za stara albo za młoda ;-)
Z tym rocznikiem `82 to rzeczywiście coś jest :-) pewnie dużo jest też dziewczyn `86-`87, bo w szpitalu położne się smiały, że ja w takim dziwnym wieku jestem, "psujacym" statystyki - albo za stara albo za młoda ;-)
Powiem wam, ze ja to nawet nie pomyślałam, żeby kąpać Gabę po jedzeniu. Młoda cierpliwie znosi wszelkie zabiegi kosmetyczne, choćby miały trwać godzinę, ale jak ją zapnę w spiworek, to butla musi się pojawić w ciągu minuty
np ja rocznik 87;-)
ja też 87 m82 Scarlet ja bym w życiu nie przypuszczała że my jeden rocznik jesteśmy
hehehehe ja również nie wiedziałam, że my z jednego rocznika em z 84
P.S ja cię szukam, a ty tu jesteś
futrzakowa
yea! to ja!
Ja Gabę owijam w kokon z tetry i mi nie macha łapkami ;-)
ja też tak zrobiłam ostatnio ale zastanawiam się czy to nie zaszkodzi " w rozwoju" ? :-)
reklama
Podziel się: