reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

100 pytań do... :-)

futro - ja właśnie miałam pisać o to samo! wszystko w marchwi! vanish nie działa, niemieckie mydełko na plamy też nie, jakiś niemiecki odplamiacz OXY też niet;/ jak się pozbyć tego paskudztwa????

my na razie dopiero zaczynamy przygodę z marchewką ale i śliniak i pielucha się nie doprały... nie chcę wiedzieć jak śliniak będzie wyglądał za miesiąc:-) nie mówiąc o ubrankach...bo piotruś w trakcie jedzenia lubi sobie włożyć rączkę do buzi a potem wytrzeć o bodziaka:-D

reklama
my na razie dopiero zaczynamy przygodę z marchewką ale i śliniak i pielucha się nie doprały... nie chcę wiedzieć jak śliniak będzie wyglądał za miesiąc:-) nie mówiąc o ubrankach...bo piotruś w trakcie jedzenia lubi sobie włożyć rączkę do buzi a potem wytrzeć o bodziaka:-D
Pawełek dokładnie to samo robi;-)
Ja przed praniem zapieram wszystkie ubrania poplamione normalnie mydłem, a potem do pralki i gotowe:)

Pawełek dokładnie to samo robi;-)
Ja przed praniem zapieram wszystkie ubrania poplamione normalnie mydłem, a potem do pralki i gotowe:)

i marchewka schodzi?

gdzie w ciągu dnia śpią wasze maluchy? ja mojego w ciągu dnia przyzwyczaiłam do gondoli ale nie przewidziałam pewnej sprawy... że on kiedyś z gondoli wyrośnie:-) i jest już tak na styk:-D

Futrzak my fotelik na stałe mamy w aucie wiec chyba nie ma sensu taki spiworek u nas.Co do sliniaka to dlatego my mamy ceratkowy:) choc tez sie odbarwił;)fajnie za to spisuje mi sie taki sliniak frote z ceratka pod spodem z nivea(był gratisem od ktoregos sprzedawcy z alegro) wogole plam nie ma a zapieram go zawsze ludwikiem,;)
Co do plam to chyba Papcia pisała zeby natrzec sola,ja generalnie Gosie ubieram w cos czego mi nie bedzie zal jak wiem ze w jedzonku bedzie marchewka,ale piore w Loveli i wiekszosc plam schodzi i bez soli;)

reklama
Do góry