reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

100 pytań do... czyli pytania wyrwane z kontekstu:))

reklama
HAHAHAHA :D
W dzieciństwie z kuzynką robiłyśmy konkursy na najbardziej cuchnące bąki :) Szkoda, że nie znałyśmy zabawy w górnika :p No...ale z mężem się już tak nie bawię :p

Katjoshka - Tobie współczuję ex...bobrze, że już jest ex!

A moja babcia opowiada, ze jak moj tata bym maly to zkomlegami na klatce schodowej mieli zabwe w najglosniejsze baki, a potem byly konkursy na wybakiwanie melodii...moj ojciec do tej pory jakas melodie potrafi wypierdziec:pP

ależ nam się bąkowy temat rozwinął:)
A ja sobie chyba pęcherz przeziebiłam i nie wiem czy moge urosept?
Wysłam mojego po sok z zurawiny, przyniosl taka butelczyne jak od syropu i zaplacil za nia 25 pln, pije no ale nie wiem czy to tak naprawde poskutkuje, wiec w razie czego mam urosept, na ulotce ze nie zrobili badan i nie polecaja brac,w necie róznie piszą, któras brała może?

kurczę, nie pomogę:crazy: nie mam pojęcia. Może zadzwoń do apteki, lub na pogotowie podpytać?
Dużo pij, zeby wypłukać bakterie.

reklama
no kobieta w aptece nie wiedziala, łoje wode i witamine C - tak mnie dzisiaj kurde na miescie przewiało, a jak ten sok z żurawiny nie pomoże jutro to już będę płakała na bank.

Do góry