reklama
annaoj kce
08.06/04.10/09.13
Ja mam taki jak Sanya pisała i na raty piorę.
Jeśli tak nie masz, a już ściągnęłaś to albo chemiczna pralnia albo czasem są miejsca z tymi wielkimi pralkami i u nich można wyprać za opłatą.
Jeśli tak nie masz, a już ściągnęłaś to albo chemiczna pralnia albo czasem są miejsca z tymi wielkimi pralkami i u nich można wyprać za opłatą.
K
_karolina
Gość
monia- ja kiedyś też tak zrobiłam a później na metce doczytałam że tam do iluś kilo do pralki tylko i dupa ręcznie prałam ale fakt czekałam wtedy na mega słońce żeby mi to nie przykisło
-Lorelain-
Fanka BB :)
ja kołdry i pokrowce z materaca wożę do pralni
annaoj - a cerazette to bylo ... wiedziałam że na c ... ja może zaryzykuje z tą mireną, ale bardzo się boje bo to wkładka na hormonach a ja po tabsach źle się czułam.
annaoj - a cerazette to bylo ... wiedziałam że na c ... ja może zaryzykuje z tą mireną, ale bardzo się boje bo to wkładka na hormonach a ja po tabsach źle się czułam.
Bachucha
Co do materaca - ja mam taki wielki koc-kapę, który się mieści ino-ino do pralki - na pewno by się nie wyprał ani nie doprał - prałam ręcznie, ale wcisnęłam do pralki na lekkie wirowanie bo sama w życiu bym nie wycisnęła takiej ilości wody
marzenka21
ja sie zastanawiam nad spiralka ale jakos nie umiem sobie tego wyobrazic....a i tak bym miala wrazenie ze przy stosunku bede ja czula czy wogule....niewiem jakies glupie mysli mam a laski sie ze mnie smieja jak im to mowie....jakbym zakladala to ta zwykla napewno...a ja jak jakbralam tabsy midiane to i tak nie bylam 100proc pewna....niewiem co teraz..najchetniej wyslalabym mojego na podwiazanie bo dlaczego to ja mam sie caly czas meczyc....ale to drogie jest i niewiem sama.......
co do materaca to mi sie miesci koldra w pralce pokrowiec tez...normalnie wszystko wywirowane mam jak pranie.....
co do materaca to mi sie miesci koldra w pralce pokrowiec tez...normalnie wszystko wywirowane mam jak pranie.....
annaoj kce
08.06/04.10/09.13
Marzenka z tego co się orientuję (chociaż pewności nie mam) w PL wasektomia jest chyba zabroniona, więc nawet gdyby się Twój zgodził to mógłby być problem;-)
reklama
Nie jest zabroniona, poniewaz jest odwracalna, tak mi mówiono... tutaj wiecej na ten temat http://wazektomia.com/
Podziel się: