reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

100 pytań do... czyli pytania wyrwane z kontekstu:))

Albo chemicznie, albo prać pół w jednym praniu pół w drugim jeżeli jest suwak naokoło i można te dwie części rozdzielić. Jeśli nie- to pech:) Ja tak robię, bo mój też się nie mieści:)

reklama
Ja mam taki jak Sanya pisała i na raty piorę.
Jeśli tak nie masz, a już ściągnęłaś to albo chemiczna pralnia albo czasem są miejsca z tymi wielkimi pralkami i u nich można wyprać za opłatą.

no właśnie suwak tylko na wąskiej części jest...
a późnij przeczytałam.... suwak techniczny, nie służy do zdejmowania pokrowca z materaca :confused2:

i kto ma tutaj budyń z mózgu?? JA!

monia- ja kiedyś też tak zrobiłam a później na metce doczytałam że tam do iluś kilo do pralki tylko i dupa ręcznie prałam ale fakt czekałam wtedy na mega słońce żeby mi to nie przykisło :(

ja kołdry i pokrowce z materaca wożę do pralni

annaoj - a cerazette to bylo ... wiedziałam że na c :-D ... ja może zaryzykuje z tą mireną, ale bardzo się boje bo to wkładka na hormonach a ja po tabsach źle się czułam.

A do mnie przyszła miła pani z dziwnym odkurzaczem i objechała materac z łóżka najpierw sam jakoś na sucho, a potem materac w pokrowcu - zaśpiewała za tą usługę 75 pln.

ja sie zastanawiam nad spiralka ale jakos nie umiem sobie tego wyobrazic....a i tak bym miala wrazenie ze przy stosunku bede ja czula czy wogule....niewiem jakies glupie mysli mam a laski sie ze mnie smieja jak im to mowie....jakbym zakladala to ta zwykla napewno...a ja jak jakbralam tabsy midiane to i tak nie bylam 100proc pewna....niewiem co teraz..najchetniej wyslalabym mojego na podwiazanie bo dlaczego to ja mam sie caly czas meczyc....ale to drogie jest i niewiem sama.......
co do materaca to mi sie miesci koldra w pralce pokrowiec tez...normalnie wszystko wywirowane mam jak pranie.....

Marzenka z tego co się orientuję (chociaż pewności nie mam) w PL wasektomia jest chyba zabroniona, więc nawet gdyby się Twój zgodził to mógłby być problem;-)

reklama
Do góry