reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

100 pytań do... czyli pytania wyrwane z kontekstu:))

reklama
galaxia - z tego co pamiętam to miałam tabletki cilest czy jakos tak + gumki bo nie ufałam tabletkom a dwa że czasami zapominałam. Stanowczo to nie jest dla mnie dobry środek antykoncepcji :sorry2:

ja mam nadzieję że gumki wystarczą bo nie lubie tabletek. miałam juz 3 dobierane i z każdymi było coś nie tak. A to tyłam, a to źle się czułam itp :/

ja nawet troche pojechalam na krążkach, nie pamietam nazwy, ale jak zrezygnowałam to do razu poczułam ulgę. Stanowczo lepiej mi bez anty a trzeba bedzie cos skutecznego wymyślić bo już więcej dzieci nie planuje.

Glukoza spoczynkowa - ja bym z dzieckiem nie dała rady, bo on nie wysiedzi 20min, a tu idzie o 2h.

Pierwszy okres po porodzie dostałam około rok później (jak kończyłam karmić), u mnie dla odmiany był słabszy, jakby nieśmiały ;-) i bezbolesny - a wcześniej bywały bolesne.

ta spirala hormonalna Mirena to na 5 lat, ale można zawsze wyjąc jakby coś się działo:p są też miedziane tańsze. też się dziś zastanawiałam, co po porodzie:p tabletki brałam, ale różnie się po nich czułam... gumek mój D nienawidzi;/ więc też myślę co teraz, bo tak 2 od razu niechce:-D

U mnie hormony odpadają totalnie, zostają prezerwatywy. Spirali też mi nie dadzą, więc pozostaje mi szklanka wody- zamiast ;-)

reklama
To tylko mój mąż na myśl o drugiej ciąży zaczyna planować wazektomię? Przynajmniej problem antykoncepcji by się rozwiązał ;-)

Do góry