reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Hej,a ja właśnie wróciłam od mojej lekarki ( nie gin.) i powiedziała, że jestem "okaz zdrowia" :tak:
W zwiazku z powyższym z uśmiechem od ucha do ucha też zaczynam weekendować :laugh2: :laugh2: :laugh2:
W poniedziałek idę do gina :unsure: :unsure: ..........ciekawe czy w jego mniemaniu też będę "okazem" ? Zobaczymy.

Teraz życzę Wam kochane 30-stki miłego i owocnego odpoczywania. ;-) ;-)

Sensi jak jeszcze raz napiszesz o sobie że jesteś "stara baba" to się obrażę:-p :dry: .........:laugh2: :laugh2:

BUZIACZKI

Możliwe ,ze oglądają Matrix!!

Oluś - poczta strajkuje - być moze będę musiała pojechać do warszawy osobiscie złożyć pismo.;-):tak:

Witajcie Kobitki:-)
matko!! co za tydzień!! ledwo żyję..:sick: padam na pysk od tej roboty..:wściekła/y:

Anusia to rewelacja!!! jak tylko będziesz idziemy w końcu na ploty:tak: :-)

Sensi jak się czujesz Mamusiu?:-)

Monik75 a gdzie wybieracie się w podróż przedślubną?:-)

Vonka, Antilka, Wikkuś buziaczki dla Was!!

muszę sobie spokojnie poczytać, co tu się u Was działo..:tak:

może wreszcie się uda spotkać - a możliwe ,że w przyszłosci będę częstszym gosciem w warszawie:nerd:- (chodzi o pracę)

a póki co mam jechać na czereśniową

Carioca bardzo mi sie twoja propozycja podoba i chetnie zostalabym sierpniowka :tak:

Sensi ciasta corawda nie al ja z brzuszkiem to mi sie sni kilka razy w tygodniu chcialabymzeby to byly prorocze sny...:tak:

Monik, wiem co czujesz, mi jak sie zdrowie posypalo to doslownie wszystko na raz- oskrzela , gardlo , pecherz, zeby i stan zapalny przydatkow - Katastrofa!!! Nie mogam ani zrobic HCG ani aparatu zalozyc, nie mowiac juz o staraniu sie o fasolinke... na szczescie zla passa sie kiedys konczy i zdrowie powraca- wiec glowa go gory!! :-)

Co do wyluzowania sie to - coz... ja chyba sie juz za dlugo straram i do konca nie porafie nie myslec o staraniach.. Ale przynajmniej juz nauczylam sie juz tak strasznie nie rozpaczac jak @ przychodzi- poprostu po jakims czasie staran czlowiek sie przyzwyczaja- juz tak nie boli i staje sie normalka...W koncu minal juz 23 cykl staran....

Witajcie:-)
Dorwałam sie w pracy do kompa:-) Mam dyżur do jutra do 7, trzymajcie proszę kciuki abym nie padła:-( Musiałam zmienić suwaczek, bo @ miała przyjść 20 a tu nic- wpisałam więc najdłuższy cykl. Wszystko przez ten stres i nadmiar pracy:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: O Fasolce nie śmiem nawet marzyć:zawstydzona/y:
Pozdrawiam, miłego dnia Kochane 30:-) :-) :-)

reklama
Witajcie 30tki!

Antila - ale test wykonałaś?

Ja mam nową zagwostkę. Zaczęłam mierzyć temperaturę w tym cyklu. I dziś jest 15 dzień cyklu a ja mam non stop stałą temperaturę - 36,40 i ani gradienta w żadną ze stron. A wczoraj wieczorem wreszcie bolał mnie jajnik i to dość mocno, a rano temperatura i tak 36,40. Oczywiście zaczynam łapać schizę, ze nie mam wogóle owulacji.

Do góry