reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Dzień Dobry Kochane:-)
Sensi nie waż sie nawet tak myśleć:no: fsolina będzie pięknie rosła tylko uwierz w jej siłę:-) :-) :-)
Vonko mam nadzieję, ze Twoje problemy szybko się rozwiążą.
Aluś czyżby całkiem zawalili Cię w pracy tymi mailami?:-D
Carioca także miłego dnia i jeszcze mileszej nocy;-) Wykorzystuj te dni:-D
Majeczko trzymam kciuki:-)
Pozdrowienia dla wszystkich 30:-)

reklama
WITAJCIE DZIEWUSZKI KOCHANE:-) :-)

U mnie sytuacja powolutku zaczyna się normować. Ufffffffff.
Już sie tak nie zamartwiam o moich najbliższych, jest lepiej....DZIĘKI CI PANIE
Druga dobra wiadomość: właśnie wróciłam z rozmowy kwalifikacyjnej i czuję, że dostanę tą pracę :laugh2: :laugh2: Czekam tylko na oficjalne potwierdzenie :cool2: :cool2: Wszystko wskazuje na mój powrót do grona pracusiów :laugh2: :laugh2:
Tak sobie pomyslałam, że skoro dzidzia teraz nie chciała do mnie przyjść to widocznie tak miało być. Ale wierzę, że kiedyś znajdzie najlepszy dla nas czas......i wtedy się pojawi :tak: :tak:

Lastardo cudny masz ten uśmiech, obdarzaj nas nim często:tak: :tak: fluidkami także :tak: :tak: I koniecznie pogłaszcz swoją kruszynkę w moim imieniu :happy: :happy:

Sensi więc już widziałas swoją "kropeczkę" :-) :-) Nie martw się, fasolinka sobie poradzi a nadżera zniknie bez śladu. A Ty droga mamusiu masz być radosna i kwitnąca....wiesz, dzieci lubia takie mamy:cool2: :happy: :happy: A tak przy okazji: garść fluidków dla nas poproszę:rofl2: :rofl:

Majeczko nie ma to tamto. Trzeba działać, działać, działać.Trzymam kciuki:happy:

Carioca,Antila,Anusieńka, Alek, Forumka, Wikka, Monik, Gośka........ buziaki dla Was, pozrdawiam i życzę miłego dnia.

Najświeższe fluidki dla wszystkich 30-dziestek-staraczek:

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~**~*~*~*~*~*~*
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~~*~*~*~*~*~*
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Vonko
super wiadomości! I tak bardzo się cieszę, że pracka na Ciebie czeka (głupoty przestaną Ci przychodzić do głowy:happy::happy::happy:) Trzymam kciuki za pomyślne zakończenie spraw:tak::tak::tak:. Cieszę się też że znalazłaś wiarę i nadzieję na dobrą przyszłość. Gorące uściski;-);-);-)

Z relacji ciążowych:huh::huh:: nic mi nie dolega, tylko troszkę czuję się jak mleczarnia. Biust z "B" w okamgnieniu urósł do "C". Co będzie dalej:confused::happy::confused:

Sensi własnie takich relacji ciążowych oczekuję i serdecznie Ci życzę:-D :-D A te cysie w rozmiarze "C" to przecież sama radość:laugh2: :laugh2: :laugh2: :rofl2:
Fluidki wypieszczone :laugh2: :laugh2: ach! złapałam troszkę dla siebie bo jesli sie nie pospieszę to będę musiała załozyć wątek "1 dziecko po 40" ;-) :szok: i kto wie czy mnie wtedy z tego forum nie wywalą :confused:
No żarty na bok, zamierzam być szczęsliwą mamusią i wierzę że mimo wszystko uda się :cool2: :cool2:
Ściskam Cię tak mocno jak to możliwe, Buźka.

Witam kochane Staraczki i tę jedną zafasolkowaną już, czyli naszą Sensi!!

Wczoraj po nocy chciałam do Was napisać, ale znów wyrzuciło mnie z BB i już nie miałam siły wracać...

Sensi - na pewno twoja malutka kropeczka urośnie szybciutko i będziesz mogła ją niedługo podziwiać jako piękną i zdrową fasolkę, czyli Krasnoludka "in spe" ;-)!! 13 grudnia już niedaleczko - zobaczysz jak szybko zleci - i będziesz nam tu relacjonować obrazki z usg :-D A tego biuściku to szczerze Ci zazdroszczę, bo ja troszkę schudłam ostatnio - i gdzie naj bardziej?? Właśnie tam, zatem zawsze było mało, a teraz to już normalnie trzeba się naszukać... ;-) :zawstydzona/y:

Vonko - cieszę się, że u Ciebie zaczyna się klarować. I do tego ta szansa na pracę - super! Ja dziś też biegałam za pracą i roztaczam wici gdzie się da - może mnie też się w końcu uda... Bo już naprawdę nie ma wyjścia!! A wracając do wątku "1 dziecko po 40", to gdybyś w razie tak długo nas przetrzymała - choć nie sądzę!! - to i tak Cię nie wypuścimy stąd. Bo przecież nadal będziesz po 30... A przede wszystkim, kto będzie nas tak podtrzymywał na duchu jak nie TY??!!:tak: :-)

Majeczko - no to dobre wieści jednak u Ciebie!! Tak trzymaj!! Czekamy na Twoje staranka!! :-D :laugh2:

Anusieńka, Antila, Carioca, Gośka, Lastrada, Monik - serdecznie pozdrawiam!!

Niedługo pędzę na siłownię, to chyba już do Was nie zajrzę...
Miłego wieczorku i - wiecie czego... :cool2: :laugh2:

No i doczekalam sie owulacji:tak: tylko ze chodzic z bolu nie moge bo lewy jajnik kluje do zywego. wczoraj dzisiaj i moze jeszcze jutro mam zaplanowane wieczorki od znakiem przyjemnosci:zawstydzona/y: a 5-6 ( czyli na Mikolaja wypadaloby sprawdzic czy te przyjemnosci sa brzemnnne w skutki cy nie:-) Nie nastawiam sie jednak bo pamietam jak wczoraj zeszlego Mikolaja, ktorego w calosci przelakalam bo tez czekalam na pozytywny test a dostalam @. W tym roku nie chce juz rozpaczac i postaram sie przyjac to co los przyniesie - oczywiscie tylko do nastepnego cyklu w ktorym znowu rozpale sie nadzieja:-D

Sensi dzieki za fluidki a co do kruszynki - to sie nie martw, najwazniejsze ze jest zdrowa a zobaczysz ja napewno juz niedlugo i serdunia bedziesz mogla posluchac..:tak:

Dziewcznki, wszystkie staraczki moje i wystaraczkowane tez - dziekuje wam na otuche i trzymnie kciukasow. Napewno sie przydadza!!!:tak: :-)

Rozpocznę dziś wcześnie, bo musiałam wściekle rano zawieźć mojego Misiulinka na pociąg. Na szczęście wraca dziś wieczorem, czyli nie ominiemy owulacji. Zaczęłam w tym cyklu mierzyć sobie temperaturę, nie mam w tym doświadczenia, ale cały czas utrzymuje się na jednym poziomie jak na razie (oprócz dzisiaj, kiedy to była niższa, ale wstałam dużo wcześniej) czyli wciąż jestem przed owulacją, a śluz (obserwację śluzu też dopiero niedawno rozpoczęłam) mam już taki płodny. Jak by nie było, to i tak nie próżnujemy wieczorami :cool2:
Dziś mi się śniło, że zrobiłam test i wyszły wyraźne 2 kreski... Bardzo się cieszyłam, że Misiulinek będzie miał piękny prezent na Mikołajki. Mam nadzieję, że się spełni! Przygotowana jestem - przed strajkiem listonoszy zamówiłam sobie testy na allegro - 15 sztuk, znając życie niewiele mi pozostanie po tym cyklu, nie wyobrażam sobie, że potrafiłabym wyczekac do dnia miesiączki ze zrobieniem testu.

Kochane staraczki Anusieńka, Antila, Gośka, Lastrada, Monik75, Gośka, Wikka, Vonka no i Sensi życzę udanego dnia! :happy:
Majeczko - może wystartujemy razem w Sierpniówkach? Życzę nam obu tego z całej siły.

Dzień Dobry Kochane Koleżanki:-)
No i znowu mamy piątek:-D :-D :-D
Carioca powinno się udać w końcu mikołajki i gwaizdka zbliżają się wielkimi krokami:-) No a wcześniej w andrzejki możemy sobie powróżyć;-)
Majeczko trzymaj się dzielnie jesteśmy z Tobą, kiedyś MUSI się udać:-)
Vonko gratulacje z powodu pracki. Podejrzewam, że wpłynie ona korzystnie na Twój stan ducha i nawet się nie obejrzysz a dzieciątko przyjdzie do Ciebie:-) :-) :-)
Sensi Mamusiu dzięki z fluidki :-) A Kropeczka niech się pięknie rozwija:-)
Aluś, Anusieńko, Lastrada, Moniś, Forumko, Gośka, Wikkuś i wszystkie pozostałe towarzyszki doli i niedoli pozdrawiam i życzę udanego dnia:-)

reklama
Witajcie dziewczynki!:happy::happy:
Tak się do Was przyzwyczaiłam, że jesteście już częścią mojego życia.
Vonko. Wikka siostry moje- poramme buziaki cioteczki:tak::tak::tak:
Majeczko życzę Ci owocnych staranek :happy: tylko proszę zrelaksuj się i pomyśl wyłącznie o przyjemności :-D:-D

Carioca jeżeli chodzi o temperaturki, to mogę Ci udzielić kilku wskazówek. Z moich obserwacji ;-);-) wynika, że najbardziej wiarygodne sa pomiary elektronicznym termometrem w pochwie w pochwie (dość głeboko). Ja mierzyłam zaraz po wstaniu, ale nie w łóżku tylko przy okazji porannego siusiu- tak mi to weszło w krew:happy:, że była to pierwsza czynność po wstaniu. Pomiar o tej samej porze, a jeżeli mierzymy do pół godziny wcześniej to należy dodać 0,1, pomiar do pół godziny później-odjąć 0,1.:-p
ja notowałam wyniki na polskiej stronce: .: Naturalne Metody Planowania Rodziny :.
A spadek temperatury następujący po stałych temperaturach oznacza, że za chwilę będzie owulacja ( wzrost temperatury po spadku to już 1-2 dni po owulacji)

Wszystkim staraczkom poranne fluidki:
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Do góry