reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

HEJ DZIEWCZYNKI:-)

No faktycznie trochę opustoszał wątek ale to pewnie dlatego, ze wszystkie "działacie";-)

SensiTy dzisiaj u pani ginki:tak: :tak: Opisz proszę jutro jak było:happy: Postaram sie przed 15 wejść na neta....moze nawet będę miałą dobre wieści:cool2:
Sciskam Cię mocno, a fasolinkę głaszczę leciuteńko;-)

Carioca....wszystko jest możliwe:tak: :tak: Trzymam kciuki:happy: :happy:

Pozdrawiam wszystkie staraczki i wystarane:-D :-D

reklama
Żeby nie było smutno i pusto przesyłam wam mój uśmiech :-D:-D:-D:-):-):tak::laugh2::laugh2::-D:-D:tak::rofl2::rofl2::rolleyes::biggrin2::biggrin2:
i pozdrowienia również od mojej kruszynki którą dziś oglądałam na usg jak machała nóżkami do mamusi.

No i znowu jestem kochnienkie!!!
Ostatnio zalilam sie wam na brak owulacji, bo wszystkie testy w tym cyklu robione od 12 dc wychodzily negatywnie. No i zalamalo mnie to troche bo po tylu przejsCiech i zabiegach brak owulacji to juz zupelna KATASTROFA! :-(Na szczescie z pomoca przyzbyla Anusienka ktora skutecznie nakarmila mnie pocieszeniem i optymizmem:tak: ( dzieki za to Anusienko) No i choc juz powinnam skonczyc kupilam sobie drugie opakowanie testow i jakiez bylo moje zdziwienie kiedy po zrobieniu tesu (z pelna zrezygnacja )zobaczylam dzis II kreseczki- nie moge uwierzyc 18 dc!!!!!!!!!! Moje cykle ostatnimi czasy to ok 28 dni, wiec 18 dc to bardzo pozno jak na owulacje, zwlaszcza ze testy wyznaczaja moment ok 24-48 przed owulacja (A JESZCZE WCZORAJ TEST BYL NEGATYWNY!) wiec wypdaloby ze dopiero jutro albo pojutrze bedzie owu -19-20dc???:confused: Bardzo dziwne.. Ale wniosek z tego taki ze nie nalezy tracic nadziei:tak: Rozpisalam sie na temat owulacji- wiem ze to nic w porownaniu z fasolinka i II kreseczkami na tescie ciazowym -ale poprostu staram sie cieszyc kazdym szczegolikiem ktory moze zblizyc mnie do mojego marzenia...
Pozdrawiam was cieplutko i czekam na mezusia;-)

No i znowu jestem kochnienkie!!!
Ostatnio zalilam sie wam na brak owulacji, bo wszystkie testy w tym cyklu robione od 12 dc wychodzily negatywnie. No i zalamalo mnie to troche bo po tylu przejsCiech i zabiegach brak owulacji to juz zupelna KATASTROFA! :-(Na szczescie z pomoca przyzbyla Anusienka ktora skutecznie nakarmila mnie pocieszeniem i optymizmem:tak: ( dzieki za to Anusienko) No i choc juz powinnam skonczyc kupilam sobie drugie opakowanie testow i jakiez bylo moje zdziwienie kiedy po zrobieniu tesu (z pelna zrezygnacja )zobaczylam dzis II kreseczki- nie moge uwierzyc 18 dc!!!!!!!!!! Moje cykle ostatnimi czasy to ok 28 dni, wiec 18 dc to bardzo pozno jak na owulacje, zwlaszcza ze testy wyznaczaja moment ok 24-48 przed owulacja (A JESZCZE WCZORAJ TEST BYL NEGATYWNY!) wiec wypdaloby ze dopiero jutro albo pojutrze bedzie owu -19-20dc???:confused: Bardzo dziwne.. Ale wniosek z tego taki ze nie nalezy tracic nadziei:tak: Rozpisalam sie na temat owulacji- wiem ze to nic w porownaniu z fasolinka i II kreseczkami na tescie ciazowym -ale poprostu staram sie cieszyc kazdym szczegolikiem ktory moze zblizyc mnie do mojego marzenia...
Pozdrawiam was cieplutko i czekam na mezusia;-)

Majus mam nadzieję,ze nie próznujesz dziś i jutro - moze tak sie poprzesuwało w związku z zabiegiem- najważniejsze ,zeby II faza miała minimum 12 dni

Dzieki Gosiu na to licze -II na tescie ciazowym :-D

Anusienko mam nadzieje ze sie uda ale co z ta 2 faza bedzie nie mam pojecia, z tego wynika ze ten cykl powinien byc dluzszy niz zazwyczaj?

Witajcie moje drogie!
Byłam wczoraj u pani gin. i troszkę jestem zawiedziona, chociaż mogłam się tego spodziewać , bo moje dziedziątko ma wielkość maku i trudno go dostrzec. Pani doktor szukała z przejęciem i w końcu zrobiła wydruk usg z maleńką czarną kropką (na usg było podobnych tysiące:happy::happy::happy:) i powiedziała, że gwarancji nie daje, ale może to właśnie TO.:tak:
Oglądnęła przy okazji jajniki ( oba w porządku) i powiedziała, że błona śluzowa macicy "całkiem, całkiem":tak:
Na moją nadżerę przepisała tym razem nystatynę, bo jeszcze to dobrze nie wygląda:baffled::baffled:
No i mam się zgłosić na usg 13 grudni.

I teraz mam obawy czy fasolina dotrwa:unsure::unsure:

Vonko czekam na dobre wieści od Ciebie:-):-). dziękuję za wierszyk. powieliłam go i rozdałam wszystkim w mojej pracy:-)

Dzieńdobry wszyskim:-D

Sensi będzie dobrze z fasolinką :-). Przed Tobą wspaniałe dziewięć miescięcy:tak::-D. Teraz musisz bardzo pozytywnie myśleć i niezamartwiać się. Trzymam kciukasy :-D.
Majeczko nieprzejmuj się dłuższum cuklem, u mnie też się zdażają takie wydłużone i mam ten sam problem co Ty z tymi testami;-). Będzie ok!:-D

A u mnie wszyskie nieprzyjemne objawy przed @. Oby do soboty. Jak tylko się pojawi @ to odrazu mi ulży:rofl2:.

Miłego dnia w pracy, domu, no i owocnych starań:-D

reklama
Do góry