reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Ani@k wez ten magnez i sie poloz na chwilke. Na pewno nie zaszkodzi:tak: A po bigosie to sie wcale nie dziwie, ze cie brzuch boli hehehehhehe:-D:-D

Zuza a co ci dal na przeprosiny???

Bylam na ryneczku i sobie kupilam tulipany:-p

Nie wiem co tu zrobic na kolacje, mam jakies nogi kurczakowe to pewnie to zrobie......mam jakis zastoj mozgu od jakiegos czasu:baffled:

reklama
z tego co mówił Magik leukocyty to białe krwinki, u kobiety w ciąży moze być podwyższony poziom.. podwyższony bądź wysoki poziom leukocytów oznacza jakąś infekcję.. ja mam 20-25 w.p.w. (zaraz poszukam w necie)

pytał mnie czy mam problem z oddawaniem moczu, czy mnie piecze/boli/swędzi popukał mnie w nerki.. ja nic takiego nie czuję.. więc mam powtórzyć badanie i zobaczymy.. ja już tak zapobiegawczo pytam.. :zawstydzona/y: :tak:

no i sprawdza się idea płodności w 2013 roku!!!!!!!!!!!!

hej Bzzzz, ile ty masz tych karnawalow?? nie zajadaj sie zbytnio paczkami i faworkami:-p
to jeszcze nie karnawał tylko spóźniony dzień babci i dziadka - choróbska przesunęły imprezy :wściekła/y:

Bzzzz skomentowałam Twój wykres :*****
:-) niezawodna jak zawsze
Wiecie co ? Chrzanicie tu z rana !!:-) Już kiedyś zdaje się ten temat był omawiany !! Każda ma pisać to o czym potrzebuje pisać bo się ma ograniczać to po cholerę takie pisanie ? Ograniczyć się można troszkę w czytaniu jak kogoś nie interesuje dany wątek..
Ja tak uważam i przykro mi niezmiernie nie ograniczę się :-D
AMEN : Confused2:
słuchać mumy !!!

Ani@k ja mam 5 leukocytow i ginek jak pytalam powiedzial mi, ze tak sie dzieje kiedy bejbik uciska na pecherz i tak jakby on jest w ciaglym zapaleniu i tym samym wzrastaja leukocyty. Powiedzial, ze wraz z wiekiem ciazy beda rosly, ale mnie sie zatrzymalo na 5 i juz nie wzrasta. O ile mnie pamiec nie myli mowil tez o polozeniu macicy, w sensie, ze zalezy jak jest polozona tym wiekszy jest ucisk na pecherz (ale tego nie jestem na 100% pewna)

Bzzzz o ratunku, co to bedzie jak sie karnawaly zaczna??:szok:

Wiecie co, ale mam ochote na lapke winka.....:unsure: a tu jeszcze tyle czasu trzeba czekac...

Gatto ja uwielbiam tulipany w tamtym tygodniu czerwone miałam piekne dzisiaj też zamierzam kupic świeże ale u Nas jeszcze nie ma na targu są w kwiaciarni

a dostałam bransoletkę pandory :-):sorry2:

Ani@k a to poczekaj spokojnie do lekarza jak pójdziesz ,nie ma co się nerwować :tak:

u mnie jest jeszcze możliwość ze nie z tego strumienia co trzeba pobrałam próbkę :baffled: :dry: miałam z drugiego a nie wiem czy trzech naraz nie wpakowałam.. :nerd:

a ja z kolei uwielbiam żółte kwiaty.. nie ważne czy to róże, tulipany, fiołki.. i białe margerytki uwielbiam..

aaaaa i wiecie co??? pytałam w szpitalu ginekolożki co mi usg robiła jak to jest z tymi tygodniami ciąży.. powiedziała ze każdy zakończony się liczy.. czyli jestem w 9 tc..

Gatto
pytałaś wcześniej o zdjęcie.. usg miałam ale dostałam tylko opis.. bez zdjęcia..:sorry2: zdjęcie zostało ad acta..

Ostatnia edycja:
Gatto ja dostałam wytyczne od pielęgniarki: 'na czczo, podmyć się i z drugiego strumienia' ale który to drugi strumień :zawstydzona/y::baffled:

reklama
Bzzzz o ratunku, co to bedzie jak sie karnawaly zaczna??:szok:
:cool2: będzie widać ....
a dostałam bransoletkę pandory :-):sorry2:
hmmm ... to się nazywają przeprosiny ...:dry:

a ja chciałam powiedzieć ze gotuję dzisiaj zupkę na rosole z brokułem , cukinią ziemniaczkami i imbirem ...mniam ... jadłam taką u cioci ostatnio i pychota ... tylko ja dorzucę sobie na talerz jeszcze makaron bo ja kluskowa dziewczyna jestem .... No i uwaga sie chwalę ważę 61kg : Rolleyes: (od września schudłam 9 kg) no i od poniedziałku wracam na Zumbę , bo zajęcia się "przemieściły" i nijak nie mogłam ich pogodzić z moim planem, w końcu jednak się udało i znowu będę ćwiczyć :-D

Do góry