reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

hej dziewczynki, witam sie przy kawce (zawsze te same siuski)

Caterina jestes pewna, ze dobrze zaznaczylas granice???

Ani@k wg mnie badania wyszly dobre, chyba nie masz co sie doszukiwac jakichs konkretnych przyczyn...po prostu wyluzowac:tak:

Kasica, widzisz, ze wszystko nie jest tak tragicznie jak myslalas??? Moze to i dobry pomysl sprawdzic droznosc, po 4 poronieniach cos tam sie moglo przyblokowac.

Lopop moze plukaj gardlo tantum verde albo po prostu woda z sola, ewentalnie woda z balsamem kapucynskim (dziala cuda)

Kok.o trzymam kciuki za twoja dzisiejsza wizyte &&&&&&&&&&

Ja juz w nerwach, bo dzis o 17.30 mam wizyte, pierwsza z usg, zyczylabym sobie, zeby wszystko bylo na wlasciwym miejscu z bijacym serduszkiem. Trzymajcie kciuki dziewczynki:zawstydzona/y:

reklama
Hej babeczki!
Pisze do Was z telefonu:)
mowilam, ze sobie kupie, zeby miec na Was oko w ciagu dnia.
Gatto- kciuki za wizyte! Zobaczysz serduszko i sie poplaczesz jak my wszystkie!
Aaronka sposb na kraglosci- duzo jesc!nawet bez ciazy nabierzesz cialka.

hej babolce :-)
Gatto &&&&&&&&&&& za serducho jak dzwon! :-)

dzieki dziewczyny, trzymajcie mocno za Grocha! :tak:

kasica....kurka.. prawde mówiąc to ja myślałam,ze Ty juz dawno zrobiłaś te badania p/ciał antykardiolipinowych i tocznia:eek: .... ech babo:eek:
no, ale teraz juz bedzie dobrze, bedziesz wiedziała na czym stoisz :tak:

chyba cos pokreciłam z ta cena kariotypu.. ale kiedys sprawdzalam i jakoś drogo strasznie było... caterina sprawdzi i bedzie wiadomo;-):-)

katiuszka normalnie włos staje jak czytam o tej angolskiej służbie zdrowia... chyba nioe bede juz narzekać na naszą :sorry: hehe obżartuszku:-)

pozdrawiam Wsiech

witajcie!!!dzwoniłąm do laboratorium,te wyniki,które potrzebuje to robia,koszt wszystkich to około 320 złotych.Jak wyniki z bakterii beda ujemne to wtedy zpisuje sie na drożność......Co do ceny kariptypu...my robilismy 2 lata temu i płacilismy (o ile dobrze pamietam)300 złotych za jedna osobe...jakos tak to było.....

Ja juz w nerwach, bo dzis o 17.30 mam wizyte, pierwsza z usg, zyczylabym sobie, zeby wszystko bylo na wlasciwym miejscu z bijacym serduszkiem. Trzymajcie kciuki dziewczynki:zawstydzona/y:

Gatto proszę się nie denerwować!!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizytę

trzymajcie mocno za Grocha! :tak:
trzymamy trzymamy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Muma a Ty jak się czujesz??? jak Olek???? Jula.. DZiadkowie????
Kasia.natka a co u Was???????

Witam Was dziewczynki.
Dzisiaj sie o niebo lepiej czuje, juz latam, piore i prasuje. Wiec prawie po staremu.

Kok.o & Gatto-kciuki za pomyslny przebieg wizyty &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Cosik mi sie zdaje, czy moze to jakies sprawy jelitowe, ale cos mnie kluje w podbrzuszu;-) Schizuje, ale trzymam sie zasady na tym watku ze dopoki @ nie przylazla, jestem w ciazy. :-D Wpierniczam dalej ten progesteron 3x dziennie. Jestem troche spokojniejsza, ze pisma do lekarzy wyslane, czekam tylko na dokumentacje, ktora przekaze potem do klinki. To chyba pozwala mi na odrobine relaksu w tym temacie, wiedzac, ze glowa muru nie przebije. Ale i tak wierze w cuda- tu na BB mamy tego przyklady.

Tylko ze ja juz za stara aby czekac na cud:-)

reklama
Acha...wczoraj pani doktor mi opowiadałą,ze jej pacjentka która tez leczyła się na niepłodność trafoła do INVIMEDU do kliniki ,miała ogromne problemy zdrowotne,no i starali się o dziecko bardzo długo......i przed wczoraj trafiła do szpitala...rodzić!!!TROJACZKI:):):):):):)!!!!!CUDA SIĘ ZDARZAJĄ......

Do góry