reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Dzień dobry :-D
ja się przywituję, częstuję placuszkiem z jagodami i spadam do pracy - miłego dnia :))
jagodowe.jpg

reklama
Bzzzz odpowiedni moment - właśnie sobie kawusię zrobiłam :-)
Caterina ja też tak mam!!! choć ostatnio coś za mocno senna jestem...

dziewczynki mam czuja - do tej pory się sprawdzało i u Mumy i u Kok.o i u Katiuszki - zobaczymy teraz:-)
tym razem będzie to niespodzianka.. zobaczę czy mój czuj jest taki 100u %

chyba się zapisze do lekarza.. termin pewnie będzie nieco oddalony, rozważam prywatną wizytę.. trzeba się chyba wziąć za siebie.. może jakies badania zaleci.. choć wiem że w ciążę zajść mogę.. :sorry:
moze jakies monitoringi by się przydały :confused:

albo odpuśić.. i szukać wycieczki.. jak Katiuszka..

zmykam na strony biur podróży..

Ostatnia edycja:
Hejka,

kok.o - &&&&&&&&&&&&&&&&
:-):-):-) - dziś takie półserdelkowe ;-)

Ani@k - kochana, znajdziemy sobie coś nad tym morzem, w Międzyzdrojach lub w pobliżu i nawet nie wiem czy 'w ciemno' nie pojedziemy - pewnie coś się znajdzie ;-) A to miejsce dlatego, że Julka jedzie tam na kolonie z połową klasy i kończy je 16 lipca, to podjedziemy po nią i zostaniemy na kilka dni razem:-) Tzn mam nadzieję taką, że nic się eMowi nie zmieni w pracy bo niestety (a właściwie stety) ma teraz strasznie dużo pracy...;-)
Poza tym mamy sentyment do tych okolic, byliśmy tam w podróży poślubnej :-D To było dawno i się nie jeździło nie wiadomo dokąd, tzn może ktoś jezdził jak miał kupę kasy;-)
To może dzisiaj uda Ci się odespać, pogoda w sam raz do spania...
Co do ziółek i leków to ja brałam tylko wiesiołka i mucosolvan no i folik razem z ziołami.
Ale... rozmawiałam z ginem jak miałam zacząć brać CLO+duphaston i powiedział, ze te zioła mi na pewno nie zaszkodzą (nawet z lekami) a jak pomogą to bardziej na mózg ale może tego mi trzeba ;-):tak:

caterina -
(.)(.) Cię bolą, ja trzymam kciuki &&&&&&&&&, póki co to na wykresie masz śliczny spadek w sam raz na implantację , teraz skok poprosimy i już niech nie spada :tak::tak:

Chyba kawkę muszę wypić :-)

helooooł
ja również z kawusią się witam

kasica nie daj się !!!! dobrze będzie a z ziółkami to podpytaj gina czy możesz nie zaszkodzi zapytać a i jak możesz jedno i drugie to nie zaszkodzi a może pomóc :tak:
kok.o daj znać co i jak dzisiaj ,cały czas Ci powtarzamy ,że jest ok :tak:

Muma a od kiedy masz urlop?
Ani@k my w tym roku jedziemy do Gąsek ;-)to chyba daleko od Ciebie?
Caterina ja dzisiaj w ogóle wstawałam i jakoś miałam wrażenie ,że już czas do pracy ,a tu patrzę 2 ,później 4 no i o 7 budzik zadzwonił a jak zadzwonił to mi się wstać nie chciało :sorry:

a moja tempka dzisiaj w górę poszybowała

Muma jakby co.. to się polecam:tak:
Zuza Gąski to chyba pod Gdańskiem bardziej chyba..:sorry:

nie pod Gdańskiem a koło Koszalina!!! ja to z geografii niezbyt dobra jestem..:zawstydzona/y: w Koszalinie bywam.. służbowo..

ja z eMem Kraków pokochaliśmy i po ślubie i przed slubem i nawet szkolenia sobie w Krakowie szukam aby tylko tam jezdzić:happy:

zuzanka -ja to mam urlop od marca :-D A ten wyjazd to 15-20 lipca pewnie:-) Jakoś tak.
A co do tempki to mówiłam, że będzie później ... i jest:tak:

SŁUCHAJCIE, NO MUSZĘ TO POWIEDZIEC PO PROSTU - MUMY TRZEBA SŁUCHAC!!!!! MA KOBIETA DAR!!!!:tak: i codziennie powinnyśmy Jej dziękować za to ze z nami caaały czas jest i mówi nam baaardzo!!! pożyteczne rzeczy!!!:tak:

Muma :*:*:*

Jesus Ani@k no bardzo mi miło:tak::tak::tak: Ale chyba jesteś trochę przemęczona ;-) Mówię co wiem , albo co mi się wydaje ;-)
Tak bym chciała żebyśmy już wszystkie pisały o przybywających z powodu dzidzioli kilogramach i żeby to było nasze jedyne zmartwienie..:tak:

a teraz troszkę poslodzę.. a co mi tam.. jak się należy?? dlaczegoż nie słodzic!!!

Od kiedy tu się zaczęłam udzielać.. oprócz pisania bacznie obserwuję jak się sparwy toczą.. Muma zawsze byłaś (i jestes) na stanowisku i zawsze radziłaś, jak trzeba opiórkowałas ale i pocieszałas.. i tak sobie przeanalizowalam ze jak Muma powiedziała ze wiosna bedzie nasza - no gołym okiem widac co się dzieje.. jak Muma mówiła ze temp. u Zuzy podskoczy - no gołym okiem widac co się dzieje!!!!

do tego mój czuj.. ja pikolę!!!!!! jutro wejdziemy w sezon letni moje dziewczynki!!!! się bedzie działo!!! oj będzie się działo!!!!!:-):tak:

reklama
hihihi :-D
właśnie złożyłam krwiste jagnie i bezgłowego koguta na stole ofiarnym :-D
Muma przyjmij tę ofiarę jeszcze ciepłą ,dziękczynną i pozostań tu z nami z dobrymi radami i słowem:tak:
:-D
eloł babolce :-D

normalnie LUBIE WAS!! :-D

Ostatnia edycja:
Do góry