reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

katiuszka - no to czekam na relacje , ja miałam raczej na myśli nie robienie testu przed terminem spodziewanej @ bo po terminie to wiadomo że trzeba się upewnić , ja nie kupuję już testów - dopiero jak @ nie przyjdzie to pojadę po test
ja też nie byłam zdziwiona na tą jedną krechę ostatnio - po prostu wiedziałam

alex - na zwolnienie marsz , pora cieszyć się ciążą a nie przysypiać w pracy , miłej wyprawy do zoo :-)

reklama
kok.o i katiuszka na pewno jest za wcześnie żeby sikacze coś pokazały :-p
bionda ja codziennie na noc smaruje brzuch oliwką johnsona ewentualnie jak mąż smaruje to kremem-masłem z sephory i póki co (odpukać tfu tfu tfu) rozstępów nie stwierdzono :happy: a też myślałam że mam skłonność skoro mimo mojej "mega" postury i wagi mam kilka z okresu szybkiego wzrostu ale to wysoko na udach (a może to już pośladki :baffled:) ; na pocieszenie i żeby samą siebie sprowadzić na ziemię dodam że jak mają się zrobić to i tak się zrobią, nawet tuż przed porodem :-D

cześć dziewczyny

bionda oj nasmarowałaś :-) powiem Ci ,że ja warczę na każdego w domu jak jest coś nie tak :angry::rofl2: ale to chwilowe i zaraz przechodzi ,ja to bliźniak więc z charakterem jestem :tak::-Dhehehe a glut może daje Ci znak ,że to ten moment i czas ??:tak:więc spróbuj sobie wiesz ot tak sobie a co masz chęć na sek i już a dziecko?jakie dziecko? a co do rozstępów to ja też mam takie ciało niestety :crazy::baffled:
katiuszka widzisz kochana wiedziałam,że wyniki będą dobre :tak:u Ciebie też lekarz coś zaradzi z tymi cyklami i będziesz się cieszyć II &&&&& daj znać po wizycie??czekamy!!!
kok.o mi też testy wyszły negatywne a @ brak i powiedz mi w co tu wierzyć? u mnie 39 dc sysunie mnie nie bolą więc wiesz jeden znak ???podbrzusze i cały czas wrażenie ,że już leci....więc nie ma co wierzyć w testy ....
i głowa do góry same piszecie ,że jak @ brak to w ciąży jesteśmy!!
kasia.natka rzeczy prześliczne ja lubię oglądać takie cudeńka i od razu sobie wyobrażam ,co ja będę miała i gdzie ,ja to już mam w myślach ustawiony pokoik, a jeśli chodzi o nie zauważanie to moja siostra kiedyś miała akcję w ciąży ja jej nie zauważam tylko drugą siostrę cały czas faworyzuje (też była w ciąży) i też wiecznie beczała ,może coś w tym jest ,ale pamiętaj ,że jesteś z Nami od początku i jesteście NASZE :-):tak::-Dno i przypatruje co kupujesz a później się podpytam czy się sprawdza ??:*****
lumina powiem Ci ,że jestem pełna podziwu ostatnich Twoich postów masz bardzo dobre podejście do siebie i do staranek swoich a teściowej weź nawsadzaj porządnie i tak wiecie obie ,że za sobą nie przepadacie więc co Ci zależy nie się odstosunkuje od Ciebie ...oj ja to bym jej nawsadzała selera w d....:rofl2::angry::happy2:tak trzymaj dobre podejście i pozytywne nastawienie czasami pomaga ;-)

Muma mój M robi codziennie wieczorem wizualizację hehe ,a Ty się nie przemęczaj porządkami no,no,no! i jak z kompem?oddałaś?wiesz,że nie musisz? mój M jest informatykiem w dużej firmie międzynarodowej i tam jak kompy odbierają to tylko osobom które odchodzą i nie wracają a nie kobietom ,które pracuję np.z domu nie ważne czy są w ciąży czy nie !
alex__ miłego dnia
brzózka a ja trzymam kciuk&&&&&&&&&&&&mnie też pobolewa na @ a jej nie widać :rofl2::szok:

bzzz to pewnie zarobiona bo to bardziej schizowana pani domu niż ja :-)

dobra idę pod prysznic ,bo wstałam i siedzę przed kompem ! kawę już sobie zrobiłam ale czas na inne przyjemności :tak::-)

brzózka...nie złamałaś się z testem!!! podziwiam!!!! no ale wiesz....do @ jesteś w ciąży!!!

[...]
Dobra, na mnie pora, idę pod prysznic;-) zdam relację po wizycie, chyba że wybędę w plener, bo tutaj dziś mamy 20st.C!!!!!:tak:Miłej soboty Dziewuszki!!!!

no nie zalamalam;) bedzie jeden miesiac wiecej wolnosci, mozna biegać, skakać, dzwigać, pić kawe, jeść słodycze, piwko wieczorem raz na jakiś czas ;) Wiosna !
Jedyne co mi psuje nastroj to bol brzucha i wiem, ze zaraz bede umierac z @powego bólu..

a u nas też cieplutko. Zaraz przychodza klienci na szkolenie z psami, a popoludnie mam w planach spedzic w ogrodzie i posprzatac po zimie.
Milego dnia dziewuchy!!

bedzie jeden miesiac wiecej wolnosci, mozna biegać, skakać, dzwigać, pić kawe, jeść słodycze, piwko wieczorem raz na jakiś czas ;) Wiosna !

ooo to ! to! to :-) Brzózka, pozwól, że zawłaszcze sobie tę Twoją myśl:-) i bede sie jej trzymac :-) ;-)

zuzanka :szok: na rekord idziesz? :-D jak to nie II to ja nie wiem... :baffled:

albo może zrobimy tu sobie nowe zawody na na najdłuższy cykl;-):-D
U mnie dziś 32 dc (na razie mój rekord :-)).

Pozdrawiam dziewczynki, dzieki Wsiem za słowa pocieszenia. Przespałam sie z tym i kij tym II w oko, bede myśleć po Brzózkowemu i już :-)

miłego , gorącego weekendu :-)

kok.o no to 32 to ładny już cykl ;-)no widzisz to tak jak u mnie u mnie też najdłuższy od ponad 13 lat chyba :-D
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Oj Dziewczyny, Dziewczyny!!! Znowu chińskie testy kupiłyście, a Muma mówiła :angry:. Tak na serio, trzymajcie się kochane, następny cykl będzie już ten strzelony.
Ja wstałam wcześniej ale Y mnie dorwał i dopiero teraz mogłam poczytać :crazy:. Zuzanka, a może przypnij się do kaloryfera jakimś łańcuchem od krowy? Coś musi być na rzeczy bo miałaś ostatnio zaraz po mnie, a mnie już chyba płodne minęły, nawt sama nie wiem bo się w tym miesiącu nie interesuję swoim cyklem.
Kok.o olej te II kreski jeszcze raz i się nie przejmuj, za chwilę zajdziesz - Ja to wiem.
Katiuszka, trzymam kciuki za wizytę !!!
Lumina, pamietaj powiedzenie które Ci kiedyś napisałam.
Brzózka, ja też tak sobie mówię, jeszcze troche wolności mi zostało.
Alex, daj sobie już spokój z pracą, jak możesz oczywiście.
Kasia.natka, ja też mam rozstępy od wzrostu na udach, w innych miejscach nie. Ale wolę na zimne dmuchać bo nie chcę wyglądać jak zebra. Słyszałam, że oliwki wcale nie są skuteczne bo podobno nie wnikają do skóry tylko zostawiają film na niej. Ja kiedyś używałam tonami, zawsze na mokrą skórę. Teraz używam raczej balsamów. Zastanawiam się na przyszłość nad Mustellą ale to chyba bardzo drogo wyjdzie :-(. A swoją drogą to bardzo urocze jak Ci eM brzuszek smaruje :-).
Muma, śpicie?
AniOk, ?
A gdzie reszta?

Lecę dziewczynki robić się na bóstwo, wychodzimy o 16 kupic prezent i na bibke do rana. Wypije dziś po jednym drinku za każdą z Was. Oj chyba mnie odholują :-D:-D:-D.

Miłej soboty kochane!

reklama
Hej , hej, :-)
Podczytałam Was rano z telefonu a potem zakupy i prace ogrodowe i obiadek ...:happy2: I Wiosna :-)
kok.o, katiuszka -tak jak mówi bionda - trzeba porządne testy kupować bo te badziewia chińskie po prostu nie wychodzą ;-)
Ja tam trzymam kciuki za wszystkie cały czas :tak::tak:&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Nie ma @ jest nadzieja :happy2::happy2:
bionda - baw się dobrze, tylko te drinki za każdą..:rofl2: A nie zapomnij o Dominisi i Fasolu Ciociu :-p Będzie Cię Y holował do chałupy, tylko ze schodów nie spadnij :happy2::happy2:
Mój M powtarza badania bo chce mieć pewność, że pozbył się tej bakterii, która co prawda nie wyszła w badaniach ale lekarz twierdził, że musi być skoro jest kiepsko. A poza tym z ciekawości ;-)
Komputer ściskam , będę go mieć zanim nie zatrudnią kogoś na zastępstwo a potem im oddam i niech się same bujają :-)
Ja też smaruję się oliwką johnsonna w żelu , w tamtej ciąży też i było naprawdę spoko. Moje rozstępy powstały w jednej chwili w momencie wyciągania Julii z brzucha podczas cięcia ;-)

alex -
ja jestem na zwolnieniu od 5 tc, nie ma na co czekać, tym bardziej jak nie masz siły, to Twój czas i ma Ci być dobrze:tak:
Lecę bawić się z pieseczkiem , życzę Wam pięknego weekendu, cały czas wierzę, że będą II x 4 przynajmniej w tym cyklu :tak::tak:

Ostatnia edycja:
Do góry