cześć dziewczyny
bionda oj nasmarowałaś :-) powiem Ci ,że ja warczę na każdego w domu jak jest coś nie tak
ale to chwilowe i zaraz przechodzi ,ja to bliźniak więc z charakterem jestem
hehehe a glut może daje Ci znak ,że to ten moment i czas ??
więc spróbuj sobie wiesz ot tak sobie a co masz chęć na sek i już a dziecko?jakie dziecko? a co do rozstępów to ja też mam takie ciało niestety
katiuszka widzisz kochana wiedziałam,że wyniki będą dobre
u Ciebie też lekarz coś zaradzi z tymi cyklami i będziesz się cieszyć II &&&&& daj znać po wizycie??czekamy!!!
kok.o mi też testy wyszły negatywne a @ brak i powiedz mi w co tu wierzyć? u mnie 39 dc sysunie mnie nie bolą więc wiesz jeden znak ???podbrzusze i cały czas wrażenie ,że już leci....więc nie ma co wierzyć w testy ....
i głowa do góry same piszecie ,że jak @ brak to w ciąży jesteśmy!!
kasia.natka rzeczy prześliczne ja lubię oglądać takie cudeńka i od razu sobie wyobrażam ,co ja będę miała i gdzie ,ja to już mam w myślach ustawiony pokoik, a jeśli chodzi o nie zauważanie to moja siostra kiedyś miała akcję w ciąży ja jej nie zauważam tylko drugą siostrę cały czas faworyzuje (też była w ciąży) i też wiecznie beczała ,może coś w tym jest ,ale pamiętaj ,że jesteś z Nami od początku i jesteście NASZE :-)
no i przypatruje co kupujesz a później się podpytam czy się sprawdza ??:*****
lumina powiem Ci ,że jestem pełna podziwu ostatnich Twoich postów masz bardzo dobre podejście do siebie i do staranek swoich a teściowej weź nawsadzaj porządnie i tak wiecie obie ,że za sobą nie przepadacie więc co Ci zależy nie się odstosunkuje od Ciebie ...oj ja to bym jej nawsadzała selera w d....
tak trzymaj dobre podejście i pozytywne nastawienie czasami pomaga ;-)
Muma mój M robi codziennie wieczorem wizualizację hehe ,a Ty się nie przemęczaj porządkami no,no,no! i jak z kompem?oddałaś?wiesz,że nie musisz? mój M jest informatykiem w dużej firmie międzynarodowej i tam jak kompy odbierają to tylko osobom które odchodzą i nie wracają a nie kobietom ,które pracuję np.z domu nie ważne czy są w ciąży czy nie !
alex__ miłego dnia
brzózka a ja trzymam kciuk&&&&&&&&&&&&mnie też pobolewa na @ a jej nie widać
bzzz to pewnie zarobiona bo to bardziej schizowana pani domu niż ja :-)
dobra idę pod prysznic ,bo wstałam i siedzę przed kompem ! kawę już sobie zrobiłam ale czas na inne przyjemności
:-)