reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
hellloooo Babeczki!!!
jak tam weekendzik mija??? widziałam w polskiej tv, że piękna pogoda w kraju nad Wisłą:tak:a my tu marzniemy:baffled: i jakoś słonka jak na lekarstwo...ale to w konću Anglia, nie?:-p
A ja wczoraj cały dzień w biegu, od rana do po południa byłam z koleżanką na zakupach wiosennych ciuszków. Troszkę pokupowałam, nawet jestem zadowolona, tylko z jednej bluzeczki nie bardzo, bo w przymierzalni mierzyłam jedną i ta kolezanka, z którą byłam stwierdziła, że chyba za duża, to ja "mądra" wzięłam bez mierzenia rozmiar mniejszą, no i co? w domu okazało się, że za mała:wściekła/y::szok: no a metki już oderwane i rachunek gdzieś głęboko w koszu:wściekła/y:no nic, pewnie jak zwykle kuzynka w Polsce odziedziczy bluzeczkę:-) A wieczorkiem pojechaliśmy do kina na "W ciemności". Wyznalazłam super kino, jakieś malutkie, nazwa w ogóle niezanana. A w środku okazało się, że jest super!!! nie ma normalnych krzeseł, tylko takie świetne, milutkie, puchate sofy, każda sofa ma swój stoliczek, aha bo zapomniałam dodać, że można było zamówić sobie drinka, winko, piwko, jakieś przekąski typu oliwki z serkiem pleśniowym...no kto co woli:tak: No full wypas!!!! a sam film...moim zdaniem warty oglądnięcia, daje do myślenia, dużo scen okropnych, za dużo scen seksu, jak dla mnie...Ale i tak po wyjściu człowiek ma o czym myśleć. To jest moja opinia, słyszałam różne, że nie warto, że głupi...ale to mówiły osoby dla których Arnold Szarzeneeger to nadal idol:baffled: więc nie ma się co dziwić, że nie spodobał im się ten film...hmmm a może go nie zrozumieli...mniejsza o to, w każdym razie ja byłam i polecam, gdyby któraś się wybierała:tak:
No a teraz sprawy ważniejsze...
zuzanka!!!!!! co tam u Ciebie???????? nic nie piszesz....mam nadzieję, że brak wiadomości...to dobra wiadomość i że @ jednak sie nie pojawiła:tak::-) trzymam nadal kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Kochana, dawaj znać, co tam słychać!!!!!!!!!!
kok.o, a Ty jak się trzymasz przed testowankiem??? jakieś schizy małe są???? nie drapie Cię "coś" od środka, jak Mumę????;-)
brzózka, no faktycznie masz daleko rodzinkę...ale z drugiej strony, jak już się spotkacie, to na pewno jest wspaniale, bo wiesz, nie raz jest tak, że jak jest rodzina cała na "kupie", to się kłócą, wiecznie coś się dzieje...a tak, ja się spotkacie to szkoda czasu na takie bzdety, nie?:tak:
ani@k, masz rację, korzystaj ze spacerków, póki możesz:tak:Jak na wizycie lekarz da Wam zielone światełko, jak sie weźmiecie do roboty, to już niedługo będziesz narzekać, że nie możesz dużo chodzić, bo Ci nóżki puchną:-D

Ahaaaaa....wszystkim mamusiom i tym obecnym i przyszłym życzę wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!!!!
pewnie zastanawiacie się co mi odbiło:-D a dziś w Anglii jest Dzień Mamy!!!!!! moja mama obchodzi swoje święto trzy razy, pierwszy raz w marcu, jak w Anglii, potem od moich braci, którzy są w Austrii tez jakoś podobnie jak u nas, bo w maju no i trzeci raz jak jest w Polsce czyli 26 maja:tak:fajnie ma, nie?:-D

Ostatnia edycja:
hej babolce !!:-):-):-)
aaaaale wiosna!! nie? gorąco się zrobiło, ptaki oszalały , przepięknie jest!!
Mumine forsycje pewnie kwitną (niestety nie mam w pobliżu żadych zeby to sprawdzić;-)),ale na pewno! :-)

zaraz machne szybki obiadek i wybywamy na powietrze:-)
Brzózka super, że ożyłaś na forum :-) tak trzymaj! :-) kiedy schizujesz? nie wpisałaś na schizkółku:blink:

Ja jakoś na razie spokojnie, nie mam żadnych objawów (znaczy żadnych, których nie miałabym w poprzednich cyklach hehehe :-)). Wszystko co mi dolega, już było ;-):-D Nic nie drapie, nic nie swędzi i w ogóle, nic się nie dzieje :-)

pozdrowionka niedzielne i udanego dnia :-)

katiuszka jak ja bym chciałą mieć w okolicy takie kino! no super! a tak, tylko multipleksy śmierdzące popcornem i chrupanie i szeleszczenie nad uchem w czasie seansu:wściekła/y: eech.. małe kina mają swój klimat :tak:
A film - czytałam troche opinii i tez pojawiały się takie, że za duzo scen seksu i ogólnie mocny jest. Ale taki miał być :happy2: Na pewno obejrze :tak:
No to się Twoja mama nieźle urzadziła! :-)

Ostatnia edycja:
Oj, widzę, że nadal pustawo tu...a jutro, jak człowiek bedzie pracował, to się koleżanki rozgadają, że nie nadąże z czytaniem:baffled:
U mnie, gdzieś w połowie tygodnia, ma się pojawić @ i czuję, że będzie o czasie, bo tak mnie dziś (.)(.) bolą, że szok! dotknąć nie mogę:szok: ale dobrze, jak ma być, to niech będzie normalnie, a nie po 50 dniach, pójdę sobie do lekarza, zaniosę mu badania mojego M. i niech się coś dzieje, bo mnie denerwuje taki zastój!!! oby jego wyniki były ok, to powinnam dostać już jakieś leki na stymulację. No zobaczymy...trzymacie kciuki, żeby mój nie zmienił zdania do czwartku:baffled: albo żeby nie zwiał sprzed drzwi laboratorium:baffled::szok:
Uciekam dziewczynki, do jutra!!!!

Hej Dziewczynki :-)
Cały weekend spędziliśmy na lenistwie,w łóżku, trochę w ogródku, na spacerach. Oj, mogłaby już zostać taka pogoda na stałe aż do lata :tak: Przycinaliśmy dzisiaj krzewy i wiesz kok.o- forsycja jeszcze nie kwitnie ale wzięłam parę gałązek do domu to pewnie zaraz zakwitnie, w sam raz na Twój teścik :tak:
Ja myślę, że to będzie ważny tydzień na naszym wątku :tak: Zaczną się sypać wiosenne fasole:-)
zuzanka - :tak:czy Ty nam o czymś nie zapomniałaś powiedzieć ?? &&&&&&&&&&&&
Trzymam za Was wszystkie kciuki z całej siły !!! :tak::tak::tak:&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Miłych snów choć jutro poniedziałek życzę :-)
Do jutra !

reklama
Do góry