reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Mama słodyczka witaj na 30-stkach :-) Życze Ci szybkiego kolejnego zafasolkowania i zgody męża na kolejnego bejbusia:-)

Ewo, Wagnies :-) dziękuję Wam za dobre słowo:happy: Fajnie że kolejne staraczki zobaczyły upragnione II kreseczki.

Dobrej nocki i kolorowych snów dla 30-tek :-)

reklama
Witajcie wieczorkowo...A ja po południu urwałam sie na drugi spacer, ty razem do parku... moje dziecię naprawdę już oszalało.. Ledwie się nauczyło chodzić, a już prosi sie o nieszczęścia- ładuje się pod zjeżdżające na zjeżdżalni dzieci, pakuje na karuzelę, z której spada, rozsypuje piach dookoła siebie, bo ją mocno zafascynował, zabiera zabawki innym dzieciom... oj, dzisiaj nie było łatwo... Wróciłam do domu, zeby się nie wqrzyć porządnie...a w domu... aniołeczek!!! Nie wiem czy to ten tłum dzieci tak na nią wpłynął??? Nigdy nie była taki rozbójnik...

Mamo słodyczka witaj... ja też jestem już mamą, ale dla odmiany na tym wątku- nie staram się o kolejne baby... przynajmniej na razie...;-)

Wagnies, to niezła przebitka z tymi cenami... :szok::szok:Życzę by się wszystko udalo...

Ewciu.. hi hi
zreszta ostatnimi dniami ciezko mi dogodzic....
i to jest najprawdziwszy objaw zafasolkowania....;-);-):tak::tak::tak: ja na dodatek byłam zmienna jak pogoda w górach... tylko współczułam mężulowi...;-)A plany to faktycznie Ci się pogmatwały...

Pozdrawiam i zmykam powoli do łózia...
Dobrej nocki w Trzydziestkowie...

Witajcie,

Ja zaraz zmykam do rodzicow... oczy mam na zapalkach bo poszlam spac kolo 2 - musialam tacie poszukac przepisow w internecie...

Monik nie ma za co, polecam sie na przyszlosc:tak:

Novaczka oj to z Martyni robi sie maly urwisek :tak::szok:

Pogromca wersalek witaj... ale sie usmialam z tego postu :-):-D:rofl2:

hej :)
ja tylko na chwilę, bo jednym okiem patrzę w monitor a drugim na moje małe tornado, które roznosi całe mieszkanie ;-) właśnie wziął się z aopowiadania Edgara Poe aaaaaa, muszę mu szybko odebrać... uff, Poe uratowany :tak:

Mamo słodyczka
witaj :-) Pogromco wersalek również :-)

ja właśnie doczytałam, że Madziujka zafasolkowała :-):-):-) super!!!

ściskam Was dziewczyny i wracam do mojego małego potworka ;-)

Witam wszystkie :-)

Dzisiaj w pracy wspaniałą nowinę usłyszałam:-). Moja koleżanka po 1,5 roku czekania na adopcje doczekała się:-):-):-) Ma ślicznego pięciomiesięcznego chłopczyka. W najbliższych dniach przwiezie go do domu :-). No to jednak te bociany pracują ostro :-D. Ostatnio sporo nowych fasolek i dzieci :rofl2::-)

Miłego dnia 30-teczki :-):biggrin2:

Monik - gratulacje dla koleżanki - szczęśliwie zakończona ciaza adopcyjna - jedank czas oczekiwania jest długi 1,5 roku.
niech teraz synek rośnie jak na drożdżach i słodko śpi - mam koleżankę któa adoptowała i jej synek przez pierwsze lata dużo spał i był b. grzeczny - taki prezent dla mamy i podziękowanie ,że zostali wybrani dla niego tacy wspaniali rodzice.
ale jako 4-latek dał im w kość - jak to 4-latki:-)

Witam 30tki!
ten Pogromca Wersalek podpatrzył gdzie przesiaduję i się wpisał, korzyść z tego będzie taka, że będzie na bieżąco informował jak będę w szpitalu.

Madziujko - ogromne gratualcje! Zdrówka i samych radości!

Chyba się w worku z fasolkami dziurka zrobiła :-)

Monik75 - to równie wspaniała wiadomość! Kiedy synek będzie już z nimi w domku? Oby jak najszybciej! Niech rośnie zrdrowy i grzeczniutki!

Witaj nam Mamo Slodyczka!

Witam w środowe południe..:-)
A ja mam juz posprzatane na tip top, obiadek ugotowany, podłoga schnie, kawka przy kompiku, dziecię w lóżeczku... no to mogę sobie spokojnie poklikać :tak: i czekać na moją Siostrę, która się do mnie wybiera z 2 swoich urwisków..:rofl2: Jeden to jeszcze całkiem malutki- 7 m-cy, ale drugi to prawie kawaler- 11 lat.. jeszcze po drodze ma dwie dziewczynki: prawie 8 a druga prawie 7 lat... ale obie dziś sprzedane do babci.:cool::cool: No właśnie tak na duże pocieszenie- Pawełka, czyli najmłodszego urodziła jak miała 40!!!!!!! Czyli można...!!!! A Wy trzydziestki dopiero, młodziaki, to i Wam się uda!!!! :tak::tak::-D:-D Zwłaszcza, ze już wiele z tego wąteczku przeniosło się na Przyszłe Mamusie....:tak::tak:

POGROMCO WERSALEK- Witam!!!! Jaki piękny login!!!!!:-D:rofl2::-D:rofl2: Coraz bardziej mi się podobają loginy... hi hi... Mam nadzieję, ze napiszesz do nas coś więcej...:-D:confused:

reklama
No to juz jestem... dzis wczesniej bo facet musial skrocic zajecia... ale jestem tak zmlatretowana ze nie mam nawet sily stukac po klawiaturze...:-(

Monik slyszalam o czestych przypadkach ze po takiej adopcji fasolka nagle w brzuszku sie pojawia :tak:
Carioca ale mialam ubaw z tego Pogromcy Wersalek... az moj maz sie zdziwil co mi sie stalo - musialam Mu wytlumaczyc o co biega...:-D:-)

Novaczka dziewczyno ale Ci sie robota w rekach pali... a ja mam takiego lenia ze nic mi sie nie chce:zawstydzona/y:

Na razie poczytam co sie jeszcze dzis na BB dzialo, w miedzyczasie mezus zrobi kolacje i chyba pojde spac bo jestem padnieta :-(

Do góry