reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

dobry wieczor milym kolezankom nie rozpisuje sie teraz czesto bo mam milion psraw na glowie.Na przyjemnosci brakuje juz czasu,wielka szkoda dla mnie.ALe czytam Wasze posty zeby nie wypasc z obiegu.Postaram sie worcic do Was jak najszybciej.
Wiecie ze za 36 dni wychodze za maz??????????? >:D
aaahhhhhhhhhh odaje Wam link na BB gdzie zamiescilam fotki z panienskiego,ktore obiecywalam.Udanego owocnego cieplutkiego weekednu zycze !!!
https://www.babyboom.pl/forum/index.php/topic,4642.0.html

reklama
Ja też Was witam

Anuś pewnie porządki Cię wzywają dlatego spać nie możesz ;D

Kindziu świetne zdjęcia - bardzo mi się podobają i widać, że zabawa była fantastyczna a w czasie mojego wieczoru też knajping uprawiałyśmy tylko, że ja nie miałam wianka :(. Pomysł z koszulą nocną - rewelacja ;D

Zdjęć nie prześlę bo nie mam jak, ale spróbuję coś poszperać na allegro to Wam podeślę - wydaje mi sie, że podobne widziałam na jakieś aukcji.

Majeczko a może uda Wam sie wyskoczyć przynajmniej na tydzień?

Lapisku opowiadaj czy udało Ci się wymusić jakąś deklarację od męża w sprawie wakacji ;)

Jak mija sobota? Ja już pranie wywiesiłam powinno szybko wyschnąć a poza tym lenia złapałam i nie chce mi się, co tam zacznę sprzątać później ;)

hallo znalazlam 5 minut !! Ciesze sie ze podobaja wam sie fotki :laugh: Impreza byla naprawde cool!! Co do brzuszka,to trenowalam ostro na silowni 5 dni w tygodniu 2xdziennie.Niestety teraz nie mam tyle czasu a po pracy jestem taaakkk padnieta ze nawet nie mysle o silowni,szkoda mi tylko ze marnuje to na co tak ciezko pracowalam.Ale ktoregos dnia wroce do trenowania miesni.
Dobrej nocki moje drogie paaaaa

Witajcie :)

Lapisku :laugh: :laugh: :laugh: dobre to co Ty powiesz za 10 lat ;) Mnie się dzisiaj nic nie chce, niewyspana jestem i wogóle mam spowolnione ruchy. Gratuluję przekonania męża do wyjazdu :)

Kindziu podziwiam za wytrwałość.

A myśmy w końcu sezonu nie rozpoczeli :mad: :mad: :mad:
ale miałam Lapisku takie objawy w zeszłym roku- dla mnie zawsze to siodełko za twarde!! ;D :laugh:.

anusieńka pisze:
A myśmy w końcu sezonu nie rozpoczeli  :mad: :mad: :mad:

Anuś a coś Ty taka wnerwiona ;)

Lapisku no to poszalałaś i widzę, że niezłe wakacje się szykują

Myśmy przed chwilą wrócili od znajomych niestety deszcz nas wygonił z siedzenia na dworze. Lecę na Taniec, mam nadzieję że jeszcze wróce

reklama
A to Ci niespodzianka w Tancach- a myslałam, że Koroniewska odpadnie?

A Wy juz chyba spicie?

pa, milutkich snów bo ja ostatnio szybko senna sie staję......

Do góry