reklama
Ani@k
Fanka BB :)
cześć :-)
nie ładnie oj nie ladnie wątek spadł na drugą stronę, nikt się nie interesuje.. no co z Was wyrośnie???!!! ;-) :-)
a zaczęło się od wizyty u magika.. spytał czy znamy płeć.. ja że nie, eM zaczął ze w sumie to zależy nam na zdrowiu Dziecka nie na płci.. ja mówię że trudno nam jest podjąć decyzję jakie wybrać imię i że.. i nie zdążyłam powiedzieć że nie chcemy znać płci.. że ma to być niespodzianka a magik na to: TO SZUKAJCIE MĘSKIEGO IMIENIA
także Alex___ narazie Cud bez żony będzie.. ;-) z drugiej strony jest Dominika, Ewa, Cristi, Jagoda..
a teraz powiem tak: mam jeszcze ziółka od Mumy :**** jak je dostałam miałam pełną świadomość ze działają 'chłopakotwórczo' ;-) jakby któraś chciała mogę podesłać..
Kasica a Twoje cykle zawsze jak w zegarku były czy tylko przez czas picia ziółek??? i nie dołuj się, niech bardzo dobre wyniki Adama trzymają Cię przy życiu szanse na ciążę są teraz większe, więc odczekaj 'trudny okres' i do dzieła!;-)
Zuza ja Cię podziwiam, naprawdę!!! czekam na wyniki Twojego pomysłu na łazienkę
Katiuszka jak słyszy to również rozumie chyba a jak zacznie mówić zdziwisz się ze recytuje Tuwima.. Słowackiego.. Mickiewicza.. ;-)
Bzzzz wpadaj często, pisz o czymkolwiek.. o doopie też.. brakuje tego na tym wątku
i skończyła mi się vena twórcza..
pozdrawiam niedzielnie i podsyłam porcyjkę świeżutkich fluidków ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
nie ładnie oj nie ladnie wątek spadł na drugą stronę, nikt się nie interesuje.. no co z Was wyrośnie???!!! ;-) :-)
doszukał się.. w szpitalu lekarz robiący usg tylko potwierdził że w 100% będzie Chłopak :-)Ani@k dobrze,ze u Was wsio w porzadku!! tylko powiedz no kochana, czy juz lekarz doszukał sie tam w brzuchu siusiaka czy nie doszukał?;-):-)
a zaczęło się od wizyty u magika.. spytał czy znamy płeć.. ja że nie, eM zaczął ze w sumie to zależy nam na zdrowiu Dziecka nie na płci.. ja mówię że trudno nam jest podjąć decyzję jakie wybrać imię i że.. i nie zdążyłam powiedzieć że nie chcemy znać płci.. że ma to być niespodzianka a magik na to: TO SZUKAJCIE MĘSKIEGO IMIENIA
także Alex___ narazie Cud bez żony będzie.. ;-) z drugiej strony jest Dominika, Ewa, Cristi, Jagoda..
a teraz powiem tak: mam jeszcze ziółka od Mumy :**** jak je dostałam miałam pełną świadomość ze działają 'chłopakotwórczo' ;-) jakby któraś chciała mogę podesłać..
Kasica a Twoje cykle zawsze jak w zegarku były czy tylko przez czas picia ziółek??? i nie dołuj się, niech bardzo dobre wyniki Adama trzymają Cię przy życiu szanse na ciążę są teraz większe, więc odczekaj 'trudny okres' i do dzieła!;-)
Zuza ja Cię podziwiam, naprawdę!!! czekam na wyniki Twojego pomysłu na łazienkę
Katiuszka jak słyszy to również rozumie chyba a jak zacznie mówić zdziwisz się ze recytuje Tuwima.. Słowackiego.. Mickiewicza.. ;-)
Bzzzz wpadaj często, pisz o czymkolwiek.. o doopie też.. brakuje tego na tym wątku
i skończyła mi się vena twórcza..
pozdrawiam niedzielnie i podsyłam porcyjkę świeżutkich fluidków ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Aleksis1
Witam Was Kochane,
Ani@k moje gratulacje!!! Super! Kolejny facet na tym naszym babskim watku
Muma- jakos to bedzie. Nie martw sie. Najwazniejsze, ze macie siebie nawzajem i mozesz na nich liczyc. A mama moze kiedys zroumie swoj blad.
Pewne fakty trzeba zaakceptowac i nie ma innego wyjscia
Aaronka- Witam Cie Kochana:-)Fajnie, ze z Jagodka juz lepiej. No, niezly pulpecik jest. Ciebie tez mniej, ale to rozumiem
Alex niezawodna jak zawsze. Ale ze chopak gadula to raczej rzadkosc, choc moj M czasem to nawija, ze hej
Dzieki za wskazowki czytelnicze, przydadza sie mam nadzieje
Gatto wstaw tez moze jakies aktualne zdjecie Twojej krolewny plizz
Kasica nie martw sie. Nastepny cykl przed Toba, bedzie dobrze
Caterina - kciuki za udany cykl. Skorobnij co wiecej, na czym ten gin opiera swoje twierdzenie, ze dla Was jedynie in vitro, skoro oboje jestescie zdrowi? Stracil poczytalnosc czy ma jakas krysztalowa kule i czarnego kota na ramieniu?
A co z Clo?
Kok.o no to Ewunia bedzie sportowa, fajnie, ze nie boi sie wody.
Zuzanka- gratuluje nowej oazy pieknosci:-)A posprzatac moze Mloda, albo przynajmniej pomoc
Bzzzz witaj. Tez lubie opowiesci o doopie Maryny.. Moja mama mowi: nie moja doopa, mnie nie szczypie Uwielbiam te jej hasla
Albo inne: tego, co mam w doopie, nikt mi nie wylupie
A ja chyba zalapalam chandre... Cosik mi sie z glowa dzieje, niby dobrze wygladam, ale serducho smutne i z eM nie najlepiej sie dogadujemy
A ze ja z gatunku tych za bardzo przejmujacych sie jestem, potem rozmyslam o kazdej sprzeczce dlugo i sie sama nakrecam, typu szukanie pracy w PL, ze i tak nie bedziemy miec dziecka, ze wszystko bez sensu
Sorry za smuty,ale jest niedobrze
Moze to zblizajaca sie @ tak na mnie wplywa. Dzis 19 dc, ostatnio juz po 21 dniach przylazla @
Tak naprawde to ja potrzebuje urlopu, koniecznie
buziaki i dziekuje za fluidki
Ani@k moje gratulacje!!! Super! Kolejny facet na tym naszym babskim watku
Muma- jakos to bedzie. Nie martw sie. Najwazniejsze, ze macie siebie nawzajem i mozesz na nich liczyc. A mama moze kiedys zroumie swoj blad.
Pewne fakty trzeba zaakceptowac i nie ma innego wyjscia
Aaronka- Witam Cie Kochana:-)Fajnie, ze z Jagodka juz lepiej. No, niezly pulpecik jest. Ciebie tez mniej, ale to rozumiem
Alex niezawodna jak zawsze. Ale ze chopak gadula to raczej rzadkosc, choc moj M czasem to nawija, ze hej
Dzieki za wskazowki czytelnicze, przydadza sie mam nadzieje
Gatto wstaw tez moze jakies aktualne zdjecie Twojej krolewny plizz
Kasica nie martw sie. Nastepny cykl przed Toba, bedzie dobrze
Caterina - kciuki za udany cykl. Skorobnij co wiecej, na czym ten gin opiera swoje twierdzenie, ze dla Was jedynie in vitro, skoro oboje jestescie zdrowi? Stracil poczytalnosc czy ma jakas krysztalowa kule i czarnego kota na ramieniu?
A co z Clo?
Kok.o no to Ewunia bedzie sportowa, fajnie, ze nie boi sie wody.
Zuzanka- gratuluje nowej oazy pieknosci:-)A posprzatac moze Mloda, albo przynajmniej pomoc
Bzzzz witaj. Tez lubie opowiesci o doopie Maryny.. Moja mama mowi: nie moja doopa, mnie nie szczypie Uwielbiam te jej hasla
Albo inne: tego, co mam w doopie, nikt mi nie wylupie
A ja chyba zalapalam chandre... Cosik mi sie z glowa dzieje, niby dobrze wygladam, ale serducho smutne i z eM nie najlepiej sie dogadujemy
A ze ja z gatunku tych za bardzo przejmujacych sie jestem, potem rozmyslam o kazdej sprzeczce dlugo i sie sama nakrecam, typu szukanie pracy w PL, ze i tak nie bedziemy miec dziecka, ze wszystko bez sensu
Sorry za smuty,ale jest niedobrze
Moze to zblizajaca sie @ tak na mnie wplywa. Dzis 19 dc, ostatnio juz po 21 dniach przylazla @
Tak naprawde to ja potrzebuje urlopu, koniecznie
buziaki i dziekuje za fluidki
hej!!!!!!!Ani@k,gratuluje chłopaka!!w sumni,nie ważne czy chłopak,czy córa..waże,ze wszystko w porzadku!!to jest najważniejsze!!Co do moich cykli,to przed piciem ziółek były reguralne,jak ziółka piłam to tez nie narzekałam.Raczej dostawałam 1-2 dni wczesniej @,niz pozniej....chyba ze 2 razy zdarzyło się,ze dostałam pozniej,ale od kądpamiętam to miałam reguralne cykle...Syski bolą mnie od kilku dni,rano w dole brzuch mnie bolał jak na @,ale nie dostałam...!!Aleksis...u mnie jest bardzo podobnie jak u Ciebie.....cos w środku ,we mnie cały czas płacze,i płacze.....:-(
anuszka
stara-czka
Aleksis,kasica
ja też mam mały problem ... z eMem
też mamy cichy dzień ...
najgorsze jest to że o błahostkę ... a staranka w trakcie ... znów dzień bez przytulanek ... on chyba chce mnie tak ukarać ...
ja tez mam czasem dość ...
nie wiem co robić ...
ja też mam mały problem ... z eMem
też mamy cichy dzień ...
najgorsze jest to że o błahostkę ... a staranka w trakcie ... znów dzień bez przytulanek ... on chyba chce mnie tak ukarać ...
ja tez mam czasem dość ...
nie wiem co robić ...
Tasza
Aleksis, anuszka z facetami już tak bywa, my prawie rozstaliśmy się jesienią zeszłego roku, bo doszło do bardzo przykrych rzeczy, teraz niby jest lepiej, każdy się na swój sposób stara, ale zadra dalej żywa... ale takie chyba jest życie, nikt nie mówił że będzie łatwo, więc głowa do góry
bzzz my tu tak o dupie maryni lubimy
Ani@k gratki chłopaka;-) zresztą w tych czasach trudno byłoby ukryć siusiaka na usg do końca, a żeby było zdrowe wiadomo - zawsze najważniejsze
bzzz my tu tak o dupie maryni lubimy
Ani@k gratki chłopaka;-) zresztą w tych czasach trudno byłoby ukryć siusiaka na usg do końca, a żeby było zdrowe wiadomo - zawsze najważniejsze
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
Załączniki
reklama
alex___
cześć Dziewczynki,
Ania - super, chłopaki są super! proste to w obsłudze jak cep to teraz nam tu zapodaj propozycje imion dla potomka a my sobie wybierzemy
Aleksis - och Kochana jak ja Cię rozumiem co do eMa, my właśnie przed chwilą zakopaliśmy topór wojenny, a wierz mi, było naprawdę ostro, nawet za mieszkaniem się rozglądałam. Czasem trzeba wstrząsu, takie oczyszczenie jest potrzebne. Trzym się Babo i nie daj!
a co do Cuda - jak będziesz w okolicy wpadnij - poznasz - przekonasz się
Zuza - jeszcze raz powtórzę - super! ta szafka podumywalkowa wymiata
Bzzz - to gdzie ta doopa?
Ania - super, chłopaki są super! proste to w obsłudze jak cep to teraz nam tu zapodaj propozycje imion dla potomka a my sobie wybierzemy
Aleksis - och Kochana jak ja Cię rozumiem co do eMa, my właśnie przed chwilą zakopaliśmy topór wojenny, a wierz mi, było naprawdę ostro, nawet za mieszkaniem się rozglądałam. Czasem trzeba wstrząsu, takie oczyszczenie jest potrzebne. Trzym się Babo i nie daj!
a co do Cuda - jak będziesz w okolicy wpadnij - poznasz - przekonasz się
Zuza - jeszcze raz powtórzę - super! ta szafka podumywalkowa wymiata
Bzzz - to gdzie ta doopa?