reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
kok.o wro ofkors up ofkors, a co??:-)
i żeby nie było to otworzyłam i pokonałam, tyle mojego ;-)
a dziadostwo trzeba wyciąć bo hormonalnie to ponoć parę miesięcy potrwać może - a ja czasu nie mam tyle:eek: wycina się przez histeroskopię jakoś i trzeba to zbadać dziadostwo bo może coś mieć w sobie nieproszonego... doktorek powiedział że przy staraniu się o ciążę to działa jak wkładka wewnątrzmaciczna... więc ryzykujemy te dwa cykle a potem trzeba będzie dziada wyp.eprzyć:wściekła/y:

witam sie tak apropos, od rana dzień jak nie codzień, a głupota ludzka chyba nigdy mnie nie zaskoczy,

ale co tam, zapraszam na kawkę:-D

cześc Dziewczynki,
wybaczcie, że wpadam tylko z powitaniem, ale u nas wręcz lato w pełni, więc korzystamy. Wczoraj otworzyliśmy sezon grillowy, a że w towarzystwie dwóch 3latków (z czego sztuk jedna moja - ADHD), 2 niemowląt (z czego sztuk jedna moja - anielica) i 7latka (sztuk jeden nie mój) - dziś relaksuję się w towarzystwie tylko moich pociech

i plan szczytny na dziś - sadzę tuje i olejuję meble ogrodowe (jak pocieszki dadzą:))

Gatto - Cristinie szkoda czasu na sen:-D

Tasza - dobre z tym pasożytem, jak w ciąży z Cudem byłam to trutniem go chrzcilam, że niby mnie podjadał

Zuza - piątek mamy, gdzie zdjęcia? a może na kółku? eee, lecę oglądać

Ania - wytrwałości w szpitalnym łożu, nie znoszę szpitali

Kasica - super, że jest poprawa! kciuki zaciskam

Caterina - za Ciebie też

KAtiuszka - jak tam bez teścicy? pewnie o niebo lepiej, haha

Aaronka - a Prima Ballerona ile waży?

aaa Gatto - ja polecam z tej serii bajki, baśnie i wiersze, pieknie wydane, na kartonowych kartkach, więc nie ma obawy, że Dzieć porwie zaraz Najwspanialsze wiersze. Wielka księga - Książki dla dzieci - Dla dzieci - matras.pl cena trochę wysoka, ale można trafić okazje na all, często matras czy smyk mają promo.
No i jeszcze serię "Poczytaj mi mamo", ale to już dla 3latków, książki naszego dzieciństwa zebrane w 3 tomy

a dla chłopców polecam serię łódka jurka - sklep dla dzieci SMYK.com część z nich jest rymowana, Cud je uwielbia

a ja lubię serię Tupcio Chrupcio - traktuje o problemach mycia zębów, młodszego rodzeństwa, pieluchowania, etc.

zresztą my uwielbiamy czytać, Cud ma tyle książek prawie co ja, ale na tym akurat oszczędzać nie zamierzam

aaaa, a dziś promo na matras.pl - -25% na całą ofertę

i w empik.com tez coś mają z okazji Dnia Książki

no to tyle z mojej strony, miłego dnia Wam życzę

Ostatnia edycja:
Aaronka ten termometr to chyba barowy bo alkoholowym to mierzymy temperaturę np. na dworze:tak: Tak mnie się wydaje :eek:

yyyyyyyyyyyyyy no chyba że źle mnie się wydaje :eek:

Cateriana masz świętą rację. Właśnie wyczytałam na etykiecie "Berotherm 69". Dobrze, że jest Ktoś czyli Ty:) kto ukruci mojej głupocie i bezmyśności:)

alex Prima Ballerona będzie zważona w środę, bo wtedy się wybieramy do pediatry na wizytę :) to napiszę..ale myślę że ma koło 6 kg...mój kręgosłup to czuje:)

a my dzisiaj po spacerku. Przyszły papilotki z Łodzi w hurtowej pace - 200 sztuk. W weekend zapowiedziała sie koleżanka, więc muffinki będę piec na tę okoliczność

Ania w szpitalu???? ja o niczym nie wiem..co sie stało ??
Ania &&&&&&&&&&

Pozdrowienia i życzenia miłego weekendu

Ostatnia edycja:
elooooooł babolki :-)
ale zrobiło sie deszczowo! pochmurnie u nas i mokro.
dzisiaj na basen jedziemy odmoczyć Młodą;-):-)
Ja tez w srode bede ją ważyc, zobaczymy...pewnie 5 kg z haczykiem bedzie miała.
No i moja mama znów bedzie mnie męczyc i nękać,ze Młoda za mało waży i juz powinnam na modyfikowane mleko przejsc, bo ona juz 4 m-ce ma i potrzebuje więcej, a moje mleko nie wystarczy itp itp i inne podobne bzdury....heh... siły nie mam juz na tłumaczenie...:wściekła/y:

Ani@k zaległa na tych badaniach ciśnieniowych w szpitalu i tak jej dobrze,ze nawet nie napisze słowa.... Lezy sobie w łóżeczku, przynoszą jej wypasione (hyhy szpitalne;-):-)) obiadki i śniadanka i czasem na badanka zawołaja.... ANI@K!!! haaalooo!!! daj znać czy Cie nie zagłodzili w tym szpitalu! :-D

reklama
Hej ,

Ja dziś sprzątam, w niedzielę mamy teściów i dziadków na obiedzie,

Olek waży coś koło 8,5 kg ale on długi ubrania na 80cm już nosi:tak:

Tasza - kurczę, że nie widzieli wcześniej, może nie zauważyli... ech.. ale jest nadzieja:tak:&&&&&&&&&&&&&
kok.o - do pół roku wystarczy tylko Twoje mleko i najważniejsze, że Ty to wiesz:tak: Ja zaczęłam dawać po skończeniu 5 mcy ale to cały czas takie miniporcje , tylko na smak żeby mnie nie zjadał aż tak bardzo..

Ani@k - trzymaj się tam i daj znać, co ??

Buziaki dla wszystkich , uciekamy na spacerek (zafoliowani bo trochę pada)

PS
Moja matka od wczoraj znów aktywna., szkoda gadać :cool:

Do góry