reklama
Pieknaszyszunia
Fanka BB :)
to może Gattinka z kurami
to może Gattinka z kurami
zobaczymy o ktorej ty bedziesz pisac za kilka miesiecy
Pieknaszyszunia
hehe, będę ściemniać, nie no żart, wiem jak to jest....pomimo ze dzidzi brak...
a tak na poważnie to podziwiam, ale wiem ze będę tez się musiała przestawić, tata tez, a co ;-)
a tak na poważnie to podziwiam, ale wiem ze będę tez się musiała przestawić, tata tez, a co ;-)
Tasza
kok.o wro ofkors up ofkors, a co??:-)
i żeby nie było to otworzyłam i pokonałam, tyle mojego ;-)
a dziadostwo trzeba wyciąć bo hormonalnie to ponoć parę miesięcy potrwać może - a ja czasu nie mam tyle wycina się przez histeroskopię jakoś i trzeba to zbadać dziadostwo bo może coś mieć w sobie nieproszonego... doktorek powiedział że przy staraniu się o ciążę to działa jak wkładka wewnątrzmaciczna... więc ryzykujemy te dwa cykle a potem trzeba będzie dziada wyp.eprzyć
witam sie tak apropos, od rana dzień jak nie codzień, a głupota ludzka chyba nigdy mnie nie zaskoczy,
ale co tam, zapraszam na kawkę
i żeby nie było to otworzyłam i pokonałam, tyle mojego ;-)
a dziadostwo trzeba wyciąć bo hormonalnie to ponoć parę miesięcy potrwać może - a ja czasu nie mam tyle wycina się przez histeroskopię jakoś i trzeba to zbadać dziadostwo bo może coś mieć w sobie nieproszonego... doktorek powiedział że przy staraniu się o ciążę to działa jak wkładka wewnątrzmaciczna... więc ryzykujemy te dwa cykle a potem trzeba będzie dziada wyp.eprzyć
witam sie tak apropos, od rana dzień jak nie codzień, a głupota ludzka chyba nigdy mnie nie zaskoczy,
ale co tam, zapraszam na kawkę
alex___
cześc Dziewczynki,
wybaczcie, że wpadam tylko z powitaniem, ale u nas wręcz lato w pełni, więc korzystamy. Wczoraj otworzyliśmy sezon grillowy, a że w towarzystwie dwóch 3latków (z czego sztuk jedna moja - ADHD), 2 niemowląt (z czego sztuk jedna moja - anielica) i 7latka (sztuk jeden nie mój) - dziś relaksuję się w towarzystwie tylko moich pociech
i plan szczytny na dziś - sadzę tuje i olejuję meble ogrodowe (jak pocieszki dadzą)
Gatto - Cristinie szkoda czasu na sen
Tasza - dobre z tym pasożytem, jak w ciąży z Cudem byłam to trutniem go chrzcilam, że niby mnie podjadał
Zuza - piątek mamy, gdzie zdjęcia? a może na kółku? eee, lecę oglądać
Ania - wytrwałości w szpitalnym łożu, nie znoszę szpitali
Kasica - super, że jest poprawa! kciuki zaciskam
Caterina - za Ciebie też
KAtiuszka - jak tam bez teścicy? pewnie o niebo lepiej, haha
Aaronka - a Prima Ballerona ile waży?
aaa Gatto - ja polecam z tej serii bajki, baśnie i wiersze, pieknie wydane, na kartonowych kartkach, więc nie ma obawy, że Dzieć porwie zaraz Najwspanialsze wiersze. Wielka księga - Książki dla dzieci - Dla dzieci - matras.pl cena trochę wysoka, ale można trafić okazje na all, często matras czy smyk mają promo.
No i jeszcze serię "Poczytaj mi mamo", ale to już dla 3latków, książki naszego dzieciństwa zebrane w 3 tomy
a dla chłopców polecam serię łódka jurka - sklep dla dzieci SMYK.com część z nich jest rymowana, Cud je uwielbia
a ja lubię serię Tupcio Chrupcio - traktuje o problemach mycia zębów, młodszego rodzeństwa, pieluchowania, etc.
zresztą my uwielbiamy czytać, Cud ma tyle książek prawie co ja, ale na tym akurat oszczędzać nie zamierzam
aaaa, a dziś promo na matras.pl - -25% na całą ofertę
i w empik.com tez coś mają z okazji Dnia Książki
no to tyle z mojej strony, miłego dnia Wam życzę
wybaczcie, że wpadam tylko z powitaniem, ale u nas wręcz lato w pełni, więc korzystamy. Wczoraj otworzyliśmy sezon grillowy, a że w towarzystwie dwóch 3latków (z czego sztuk jedna moja - ADHD), 2 niemowląt (z czego sztuk jedna moja - anielica) i 7latka (sztuk jeden nie mój) - dziś relaksuję się w towarzystwie tylko moich pociech
i plan szczytny na dziś - sadzę tuje i olejuję meble ogrodowe (jak pocieszki dadzą)
Gatto - Cristinie szkoda czasu na sen
Tasza - dobre z tym pasożytem, jak w ciąży z Cudem byłam to trutniem go chrzcilam, że niby mnie podjadał
Zuza - piątek mamy, gdzie zdjęcia? a może na kółku? eee, lecę oglądać
Ania - wytrwałości w szpitalnym łożu, nie znoszę szpitali
Kasica - super, że jest poprawa! kciuki zaciskam
Caterina - za Ciebie też
KAtiuszka - jak tam bez teścicy? pewnie o niebo lepiej, haha
Aaronka - a Prima Ballerona ile waży?
aaa Gatto - ja polecam z tej serii bajki, baśnie i wiersze, pieknie wydane, na kartonowych kartkach, więc nie ma obawy, że Dzieć porwie zaraz Najwspanialsze wiersze. Wielka księga - Książki dla dzieci - Dla dzieci - matras.pl cena trochę wysoka, ale można trafić okazje na all, często matras czy smyk mają promo.
No i jeszcze serię "Poczytaj mi mamo", ale to już dla 3latków, książki naszego dzieciństwa zebrane w 3 tomy
a dla chłopców polecam serię łódka jurka - sklep dla dzieci SMYK.com część z nich jest rymowana, Cud je uwielbia
a ja lubię serię Tupcio Chrupcio - traktuje o problemach mycia zębów, młodszego rodzeństwa, pieluchowania, etc.
zresztą my uwielbiamy czytać, Cud ma tyle książek prawie co ja, ale na tym akurat oszczędzać nie zamierzam
aaaa, a dziś promo na matras.pl - -25% na całą ofertę
i w empik.com tez coś mają z okazji Dnia Książki
no to tyle z mojej strony, miłego dnia Wam życzę
Ostatnia edycja:
Aaronka ten termometr to chyba barowy bo alkoholowym to mierzymy temperaturę np. na dworze Tak mnie się wydaje
yyyyyyyyyyyyyy no chyba że źle mnie się wydaje
Cateriana masz świętą rację. Właśnie wyczytałam na etykiecie "Berotherm 69". Dobrze, że jest Ktoś czyli Ty kto ukruci mojej głupocie i bezmyśności
alex Prima Ballerona będzie zważona w środę, bo wtedy się wybieramy do pediatry na wizytę to napiszę..ale myślę że ma koło 6 kg...mój kręgosłup to czuje
a my dzisiaj po spacerku. Przyszły papilotki z Łodzi w hurtowej pace - 200 sztuk. W weekend zapowiedziała sie koleżanka, więc muffinki będę piec na tę okoliczność
Ania w szpitalu???? ja o niczym nie wiem..co sie stało ??
Ania &&&&&&&&&&
Pozdrowienia i życzenia miłego weekendu
Ostatnia edycja:
alex___
ło matko! moja mała ma 6665, więc drobina przy Jagódce zważając na wiek
kok.o
elooooooł babolki :-)
ale zrobiło sie deszczowo! pochmurnie u nas i mokro.
dzisiaj na basen jedziemy odmoczyć Młodą;-):-)
Ja tez w srode bede ją ważyc, zobaczymy...pewnie 5 kg z haczykiem bedzie miała.
No i moja mama znów bedzie mnie męczyc i nękać,ze Młoda za mało waży i juz powinnam na modyfikowane mleko przejsc, bo ona juz 4 m-ce ma i potrzebuje więcej, a moje mleko nie wystarczy itp itp i inne podobne bzdury....heh... siły nie mam juz na tłumaczenie...
Ani@k zaległa na tych badaniach ciśnieniowych w szpitalu i tak jej dobrze,ze nawet nie napisze słowa.... Lezy sobie w łóżeczku, przynoszą jej wypasione (hyhy szpitalne;-):-)) obiadki i śniadanka i czasem na badanka zawołaja.... ANI@K!!! haaalooo!!! daj znać czy Cie nie zagłodzili w tym szpitalu!
ale zrobiło sie deszczowo! pochmurnie u nas i mokro.
dzisiaj na basen jedziemy odmoczyć Młodą;-):-)
Ja tez w srode bede ją ważyc, zobaczymy...pewnie 5 kg z haczykiem bedzie miała.
No i moja mama znów bedzie mnie męczyc i nękać,ze Młoda za mało waży i juz powinnam na modyfikowane mleko przejsc, bo ona juz 4 m-ce ma i potrzebuje więcej, a moje mleko nie wystarczy itp itp i inne podobne bzdury....heh... siły nie mam juz na tłumaczenie...
Ani@k zaległa na tych badaniach ciśnieniowych w szpitalu i tak jej dobrze,ze nawet nie napisze słowa.... Lezy sobie w łóżeczku, przynoszą jej wypasione (hyhy szpitalne;-):-)) obiadki i śniadanka i czasem na badanka zawołaja.... ANI@K!!! haaalooo!!! daj znać czy Cie nie zagłodzili w tym szpitalu!
reklama
Muma
Hej ,
Ja dziś sprzątam, w niedzielę mamy teściów i dziadków na obiedzie,
Olek waży coś koło 8,5 kg ale on długi ubrania na 80cm już nosi
Tasza - kurczę, że nie widzieli wcześniej, może nie zauważyli... ech.. ale jest nadzieja&&&&&&&&&&&&&
kok.o - do pół roku wystarczy tylko Twoje mleko i najważniejsze, że Ty to wiesz Ja zaczęłam dawać po skończeniu 5 mcy ale to cały czas takie miniporcje , tylko na smak żeby mnie nie zjadał aż tak bardzo..
Ani@k - trzymaj się tam i daj znać, co ??
Buziaki dla wszystkich , uciekamy na spacerek (zafoliowani bo trochę pada)
PS
Moja matka od wczoraj znów aktywna., szkoda gadać
Ja dziś sprzątam, w niedzielę mamy teściów i dziadków na obiedzie,
Olek waży coś koło 8,5 kg ale on długi ubrania na 80cm już nosi
Tasza - kurczę, że nie widzieli wcześniej, może nie zauważyli... ech.. ale jest nadzieja&&&&&&&&&&&&&
kok.o - do pół roku wystarczy tylko Twoje mleko i najważniejsze, że Ty to wiesz Ja zaczęłam dawać po skończeniu 5 mcy ale to cały czas takie miniporcje , tylko na smak żeby mnie nie zjadał aż tak bardzo..
Ani@k - trzymaj się tam i daj znać, co ??
Buziaki dla wszystkich , uciekamy na spacerek (zafoliowani bo trochę pada)
PS
Moja matka od wczoraj znów aktywna., szkoda gadać