reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Kari a tu dla Ciebie.. taki 'cud techniki' - taki jest komentarz pod wykresem (nie skopiowało więc napiszę) BARDZO PÓŹNA OWULACJA OK. 52 DC :-) więc spinaj się i zanim wyjedziesz "bierz się" za eMa ;-):tak::-)

nan.gif

reklama
Ani@k moze ty masz zegar nie przestawiony:-D:-D:-D

Zuza a moze to stado krow to wlasnie blizniaki??? hihi by bylo!! a reczniki z misiami tez moga byc:tak: bo dzieci lubia misie, misie lubia dzieci :-D:-D:-D

kari zdarza się smutek i żal ,ciesz się ,że masz cudne dzieciak (bo tak pewnie jest ;-)) ,że masz do kogo jechać (do mamy) eMek pewnie bardzo Cię kocha ,ja w tym swoim codziennym życiu szukam pozytywnych rzeczy ,mnóstwo pozytywnych ,staram się rano wstać i myśleć "będzie dobrze,będzie dobrze" a ogarniam się i już mi się ryczeć chce bo łażę po domu jak cień ,Młoda w szkole M w pracy a ja mogłabym nie wychodzić z wyra bo mi się czasem nie chce :crazy::zawstydzona/y: tak mamy jak masz ochotę poryczeć i poskarżyć się po to tu jesteśmy :tak:
masz rację. Mam kochane , śmieszne Stwory i mąż też z tych udanych :)
ale czasem też z tego wyrka wstac się nie chce...

Ech!
Małżonek dziś wraca więc trzeba się ogarnąc, przygotowac... podziałać:-) A co!

Moja Młodsza latorośl drze się w niebogłosy.. uszy mi pękną normalnie.
dziadek przyjechał i robi z nim co zechce. No rules!

Ani@k :laugh2: Oj wezmę się, wezmę :)

hej!!!!!!!!!!!!!!!dziewczyny,nie dacie wiary..dziś miałąm MEGA,MEGA,MEGA LENIA/!!!!!po prostu nie miałam siły szykkowac się do pracy,tak okrutnie mi sie nien chciało!!!i wiecie co..??zadzwoniłam do mojego przełozonego i powiedziałam,ze zle sie cos dzis czuje i raczej nie dam rady byc w pracy!!!!!!!!!!!!!!!i poprosze dzien urlopu na dziś!!!zgodził sie bez problemu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)także dzis leniuchowałam w domu!!!!!!!!!!!!!!tzn.po południu Adam powiedział"a to moze dzis skoczymy na zakupy??""i sił od razu dostała he he he!!!!!i pojechalismy do wrocławia na zakupy,bylismy w 2 galeriach handlowych ale nic nie kupiłąm sobie,wjechalismy do (Galerii Dominikańskiej) i tak kupiłam sobie płaszczyk na wiosnę:tak:no idealny!!!kolorek swietny...taki morelowy,ale taki intensywny,do tego apaszke sobie kupiłam,a Adas kupił sobie kurteczke skórzana czarna taka tez na wiosnę.lub wczesna jesien w sam raz:tak:także jestem zadowolona z zakupów!!hi hi moja siostra z córką dzis przyjechała na weekend,jutro kuzynka z synem tez na weekend wpadnie wiec fajnie!!zuzanko................masz sliczny pokój!!super zrobiony itd.....bardzo podoba mi sie!!a ciuszki dla dzidzi sa przesłodkie!!!:tak:

Kari to musisz Dziadka spić.. bo jak bedziecie się z eMem brać za siebie to żeby czasem się Dziadek nie przestraszył ;-):-) musi spać głęęębokim snem ;-):-p
Gatto a wiesz co po tej piosence kiedyś spiker powiedział???? :-) podobnież 'a teraz koffane dzieci pocałujcie Misia w dooopę' :-) ja osobiście nie słyszałam ale mój szwagier mówił że słyszał ;-):-)

reklama
Witam w Babincu:)

Witam serdecznie nasza nowa Kolezanke Kari:-)

he he , Ani@k u mnie z tym czasem tez nie teges, a zegarek jest ok. Tak jakos po nowym roku to nie funkcjonuje jak trzeba.
Wazne, ze Twoja Fasolka sobie ladnie i zdrowo rosnie.

Zuzanka- no, koniec z glupotami, teraz zaczyna sie odliczanie:) Fajnie tam masz, a ciuszki i tapeta slodkie

Katiuszka
-nie zalamuj sie, wkrotce sie przeciez poprawi. Ja sama pewnie nawet z mama u boku bylabym zagubiona.Julus przecudny jest!

Wychorowalam sie, juz nie boli, czasem tylko jeszcze kaszel podusi, gardlo scisnie, ale jak to sie mowi, ino do przodu

Wczoraj wpadlam do Briget Bijou i troche sie oblowilam, maja przeceny.Kupilam fajny wisor i taki cluch jakby ze skory weza.E, przyda sie, juz to widze kiedy bede miec okazje ja nosic-po domu najwyzej:-D

A u mnie pogoda do bani, o kant doopy mozna, zimno, chlodno, wilgotno..
Najadlam sie pierogow, z paczki wprawdzie, ale smakowaly, podpieczone z cebulka, wiec zjadalne
Winka nie pijem dzis, bo w koncu dziennie bede sobie popijac i zle to sie skonczyc moze

Gatto-lepiej siedz na 4 literach, bo lada chwila moze sie zaczac TO.Moja kumpela byla wyliczona na 20 na CC, a 2 dni temu urodzila.Jak ona dzwoni, ja w pracy i nie moge wlasnie odebrac, jak ja dzwonie ona nie odbiera. Mozna krecka dostac

Aaronka jakos ucichla.Muma wiesz co u niej?Napisze do niej na priv.
Kok.o-Ewunia slodziutka kruszynka
Alex? Hop hop

Caterina-te cholerne zmiany, tak mysle, ze zapaskudzaja Ci wykres i przebieg cyklu.
Tez bym sobie robila testy ow. albo monitoring, bo jak wiemy, temperatura moze niestety zawodzic.

Milego wieczoru i owocnych staranek

Do góry