reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Kok.o z nieba mi spadłaś!!!!!!!!!!!! ja siedzę i dumam co na obiad do jedzenia zrobić...otwieram kompa a tu przepis marzenie!!!! :*******

Kasica ale urodziny swoje to masz w inny dzień, tak??? czy dziś???
Muma Oluś jest bardzo posłuszny, no i myślę że jak jeszcze jedno takie 'zakrapiane' spotkanie zrobimy to do 40 tc w brzuszku u Ciebie posiedzi;-)

Zuza chciałam Cię przeprosić..najarałam się na Twoją ciążę jak niewiadomo co..byłam przekonana że w końcu się udało.. głupio mi teraz bo niepotrzebnie pisałam do Ciebie, mogłam poczekać na rozwoj sytuacji.. a ja jak ten natręt.. przepraszam:zawstydzona/y: :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-:)zawstydzona/y::-(

nie,Ani@k,dzis robie taka wczesnieejsza impreze urodzinową,bo tak kuzynką pasowało z urlope zeby wziąc,a ja cciałam tez teraz zeby jeszcze w miare ciepło było,zeby przy grilku posiedziec mozna było

Hejka dziewczyna:-)
Cisza jak w kościole:-D
Dość tych smutków, nowy cykl nowe możliwości.
Nie w tym cyklu to w następnym.
Zobaczycie każda z nas prędzej czy później wyczeka swój CuD.
Buziaki dla wszystkich staraczek i naszych kochanych ciężaróweczek :-*****

witajcie!!wróciłam do świata zywtch po imprezie:):)zajebiście było!!!imprezowalismy do 3 nad ranem!!!było bardzo,bardzo fajnie!!!!prezenty świetne dostałam!!!!!!:-)jestem zadowolona hi hi!!!A teraz zmykam do wanny,potem ubrania do pracy naszykuje i zmykam spac,bo o 4 pobudka!!!!

muma wspaniale ze wszystko w porządku :tak:
kok.o -chętnie wykorzystam przepis ze szpinakiem ...:-p
a ja dzisiaj padam @ mnie wykończyła i męczy cały dzień, więc leżę i oglądamy filmy z eMem ...czuję się okropnie, ale się cieszę ze dzisiaj a nie jutro jak trzeba do pracy maszerować . Termometrów nadal nie ma ... ale wysmarowałam porządny post do gościa i zobaczymy co i jak, jestem łaskawa i dałam mu czas na realizację zamówienia do końca tygodnia.: Ninja2:potem niech się ma na baczności drań jeden !!!
miłego wieczoru :-D

reklama
Do góry