reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Zuza już Cię nie ma!!!!!!!!!!!!!!! na betę marsz!!!!!!!!!!!!
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Haszitka,ale po niedzieli ma byc jeszcze ciepło!!własnie pogode oglądałam:-):-)nawet do 30 stopni w niektórych regionach.....OBY W MOIM:):):):-):-):-)

Ja już w to nie wierzę bo tydzień temu na ten tydzień też pokazywali i nic z tego...

no zastanawiam się czy nie podjechać bety nie zrobić? w 1,5 h będę miała wyniki i wtedy będę wiedzieć czy zapić @ czy fasola :rofl2::happy:

RÓB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mój horoskop wspominał, że ktoś ze znajomych mi osób, kto długo oczekuje na dzidzi w końcu się doczeka więc rób!!!!!

Haszitka już masz miano wątkowej wróżki;-)

Zuza chyba poszła bo nic nie pisze..

ja już uciekam z zaciśniętymi piąchami.. za 1,5 godziny wszystko będzie jasne &&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
ja już jestem ale mi namąciłyście,że jeszcze w takim stanie nie jechałam bety robić Haszitka oby Ci się sprawdziło!
ok 16 wyniki :-Didę czas zająć robotą bo dostanę jakiejś sraczki z tego wszystkiego:baffled::-D

Zuzanka trzymam kciukasy najmocniej jak mogę
&&&&&&&&&&&&&&&&
:tak:

Muma
za twoje młode łozysko też kciukasy
&&&&&&&&&&&
Ło matko jakie nerwy, już paznokcie wszystkie obgryzłam

I zaglądam co raz a tu taka cisza

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry