reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Dziekuje Lapisku... A w ogole jak sie czujesz? I wlasciwie gdzie sie nasza Elzbietka podziala i jak tam jej dzidzia?

Dziewczynki jak dlugo po histeroskopii trzeba odczekac zeby sie znowu zaczac starac o dzidze?

reklama
Dziekuje Lapisku... A w ogole jak sie czujesz? I wlasciwie gdzie sie nasza Elzbietka podziala i jak tam jej dzidzia?

Dziewczynki jak dlugo po histeroskopii trzeba odczekac zeby sie znowu zaczac starac o dzidze?

hej Kobitki

czy nie wiecie, co się dzieje z naszą Moniś?? naprawdę bardzo się martwię..:-(

Majeczko no mam nadzieję, że tym razem wszystko się uda..:-) mocno trzymam kciuki:tak: ;-)

Lapisku jak tam w robocie..?? uspokoiło się troszkę?

Anusia jak tam Twoje sprawy..?

ja się dziś wkurzyłam..:wściekła/y: wyszykowałam się na step, a tu klub jeszcze zamknięty, a mieli go dziś otwierać..:wściekła/y: i muszę czekać do soboty..:wściekła/y:

a jutro rano idę na badanie..tym razem progesteron..

hej Kobitki

czy nie wiecie, co się dzieje z naszą Moniś?? naprawdę bardzo się martwię..:-(

Majeczko no mam nadzieję, że tym razem wszystko się uda..:-) mocno trzymam kciuki:tak: ;-)

Lapisku jak tam w robocie..?? uspokoiło się troszkę?

Anusia jak tam Twoje sprawy..?

ja się dziś wkurzyłam..:wściekła/y: wyszykowałam się na step, a tu klub jeszcze zamknięty, a mieli go dziś otwierać..:wściekła/y: i muszę czekać do soboty..:wściekła/y:

a jutro rano idę na badanie..tym razem progesteron..

Witajcie!

Tez się zastanawiam co u naszego Moniolka się dzieje, odzywala się do którejś z was??

Alek, a to brzydale zamkneli ci klub! Mam nadzieje ze w sobote wytanczysz się solidnie!:tak:
I jak tam progesteron?

Anusieńka, co u Ciebie?

Lapisek, jak było u ginki??

Majeczko, teraz będzie już tylko lepiej w twoim życiu, zobaczysz! Buziaczki dla ciebie! I super, ze wyniki męża są takie dobre! To na pewno zaowocuje niedługo! :happy:

Witajcie!

Tez się zastanawiam co u naszego Moniolka się dzieje, odzywala się do którejś z was??

Alek, a to brzydale zamkneli ci klub! Mam nadzieje ze w sobote wytanczysz się solidnie!:tak:
I jak tam progesteron?

Anusieńka, co u Ciebie?

Lapisek, jak było u ginki??

Majeczko, teraz będzie już tylko lepiej w twoim życiu, zobaczysz! Buziaczki dla ciebie! I super, ze wyniki męża są takie dobre! To na pewno zaowocuje niedługo! :happy:

LApisku to ciesze sie ,ze wszystko dobrze ale kwas foliowy to moim zdaniem powinnaś brać . zwłaszcza w naszym wieku - powinno się brać 5 mg 1x1 , chodzi o zapobieganie wad rozwojowych płodu.
Zapytaj ginki bo to dziwne - moze jej umknęło

LApisku to ciesze sie ,ze wszystko dobrze ale kwas foliowy to moim zdaniem powinnaś brać . zwłaszcza w naszym wieku - powinno się brać 5 mg 1x1 , chodzi o zapobieganie wad rozwojowych płodu.

Anusieńko chyba przesadziłaś z dawką 5 mg! w powszechnie stosowanych preparatach jest dawka 0,4 mg. dawkę 10-krotnnie wyższą (a więc 4 mg) stosuje się w wyjątkowych przypadkach-potwierdzonego prawdopodobieństwa powstania wad rozwojowych cewy nerwowej płodu lub przy przyjmowaniu niektórych leków np. stosowanych w leczeniu padaczki.

reklama
Anusieńko chyba przesadziłaś z dawką 5 mg! w powszechnie stosowanych preparatach jest dawka 0,4 mg. dawkę 10-krotnnie wyższą (a więc 4 mg) stosuje się w wyjątkowych przypadkach-potwierdzonego prawdopodobieństwa powstania wad rozwojowych cewy nerwowej płodu lub przy przyjmowaniu niektórych leków np. stosowanych w leczeniu padaczki.

Do góry