reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Lapis_Lazuli pisze:
A co u mnie?...Normalka, @ się zbliża, więc jak zwykle o tej porze od ponad roku będzie trochę płaczu, dół przez jakies 2 tygodnie, potem tradycyjnie poprawa nastroju, następnie czekanie i wmawianie sobie że nie czekam, potem nerwówa i kolejna @..itak w kółko ;)
Ale absolutnie proszę sie o mnie nie martwić :laugh:

LApisku Kochana

Pamietaj póki nie ma @ jest nadzieja. Nie wolno tak pesymistycnzie podchodzić.
Ze zbyt dużym entuzjazmem też juz się nauczyłyśmy nie podchodzić ale pesymizm wyrzuć z serduszka. :)
Powtórzę jeszcze raz:

Nie płacz w liście
nie pisz, że los Ciebie kopnął
nie ma sytuacji na ziemi bez wyjścia
kiedy Bóg drzwi zamyka - to otwiera okno
odetchnij popatrz
spadają z obłoków
małe wielkie nieszczęścia potrzebne do szczęścia
a od zwykłych rzeczy naucz sie spokoju
i zapomnij że jesteś gdy mówisz że kochasz
(ks. Twardowski)

Lapis_Lazuli pisze:
A co u mnie?...Normalka, @ się zbliża, więc jak zwykle o tej porze od ponad roku będzie trochę płaczu, dół przez jakies 2 tygodnie, potem tradycyjnie poprawa nastroju, następnie czekanie i wmawianie sobie że nie czekam, potem nerwówa i kolejna @..itak w kółko ;)
Ale absolutnie proszę sie o mnie nie martwić :laugh:

LApisku Kochana

Pamietaj póki nie ma @ jest nadzieja. Nie wolno tak pesymistycnzie podchodzić.
Ze zbyt dużym entuzjazmem też juz się nauczyłyśmy nie podchodzić ale pesymizm wyrzuć z serduszka. :)
Powtórzę jeszcze raz:

Nie płacz w liście
nie pisz, że los Ciebie kopnął
nie ma sytuacji na ziemi bez wyjścia
kiedy Bóg drzwi zamyka - to otwiera okno
odetchnij popatrz
spadają z obłoków
małe wielkie nieszczęścia potrzebne do szczęścia
a od zwykłych rzeczy naucz sie spokoju
i zapomnij że jesteś gdy mówisz że kochasz
(ks. Twardowski)

Anuś cudny ten wiersz..zaraz go skopiuję (o ile mogę) i wyśle mojemu mężowi....

Lapisek Ty chcesz mi nakopać a ja Tobie nakopie...skopiemy się obie!! Pierdółki mi tu opowiadasz... musisz wierzyć ..mocno!!!!!!

reklama
Anuś cudny ten wiersz..zaraz go skopiuję (o ile mogę) i wyśle mojemu mężowi....

Lapisek Ty chcesz mi nakopać a ja Tobie nakopie...skopiemy się obie!! Pierdółki mi tu opowiadasz... musisz wierzyć ..mocno!!!!!!

Do góry