reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

alek, ja nie miałam objawów ciążowych (moim zdnaiem) do 7 tygodnia. tylko piersi były twarde. no i odbijało mi sie po wszytskim i po niczym ::). a tak: żadnego sikania, przeczuć itp. tempka tez sie trzymała ładnie :) na poziomie 36,9.

reklama
alek, ja nie miałam objawów ciążowych (moim zdnaiem) do 7 tygodnia. tylko piersi były twarde. no i odbijało mi sie po wszytskim i po niczym ::). a tak: żadnego sikania, przeczuć itp. tempka tez sie trzymała ładnie :) na poziomie 36,9.

witam Panie......
rzadko coś tu skrobnę ale odwiedzam Was prawie na bierząco......

Alek.... trzymam kciuki.... koniecznie zrób test.... pamiętam jak ja się stresowałam a jak ujrzałam 2 kreseczki ( bo taki miałam teścik) to uwierzyć nie mogłam... zresztą zostawołam sobie go na pamiątkę i chociaż Oluś przekroczył 9 miesięcy to do dziś czasami patrzę na niego z sympatią i chyba nigdy go nie wyrzucę.... wkońcu jest dowodem na początek mojego skarba..... a tak w temacie... dobrze że go zrobiłam bo gdyby nie to pewnie Olka nie było by między nami bo 2 dni po zrobieniu testu wylądowałam w szpitalu i o mały figiel bym nie poroniła bo zaczęłam krwawić i pewnie wzięłabym to za zwykły okres który i tak miałam do 4 miesiąca..... więc jeszcze raz... trzymam kciuki....

witam Panie......
rzadko coś tu skrobnę ale odwiedzam Was prawie na bierząco......

Alek.... trzymam kciuki.... koniecznie zrób test.... pamiętam jak ja się stresowałam a jak ujrzałam 2 kreseczki ( bo taki miałam teścik) to uwierzyć nie mogłam... zresztą zostawołam sobie go na pamiątkę i chociaż Oluś przekroczył 9 miesięcy to do dziś czasami patrzę na niego z sympatią i chyba nigdy go nie wyrzucę.... wkońcu jest dowodem na początek mojego skarba..... a tak w temacie... dobrze że go zrobiłam bo gdyby nie to pewnie Olka nie było by między nami bo 2 dni po zrobieniu testu wylądowałam w szpitalu i o mały figiel bym nie poroniła bo zaczęłam krwawić i pewnie wzięłabym to za zwykły okres który i tak miałam do 4 miesiąca..... więc jeszcze raz... trzymam kciuki....

Elżbietko ja to w ogóle tego cyklu nie brałam pod uwagę.., taki był jakiś nijaki ::) wczoraj mnie tylko te bolące piersi zastanowiły, bo nie bolały wcześniej..a tu! i poza tym to zero jakichkolwiek objawów.., mój wrodzony pesymizm podpowiada mi, że jutro przywitam się z @ :mad:

Diablica2 bardzo dziękuję!! :)

Jeżeli jutro wyjdą te 2 kreski, to chyba tylko dzięki Waszej wierze.. ;)

Elżbietko ja to w ogóle tego cyklu nie brałam pod uwagę.., taki był jakiś nijaki ::) wczoraj mnie tylko te bolące piersi zastanowiły, bo nie bolały wcześniej..a tu! i poza tym to zero jakichkolwiek objawów.., mój wrodzony pesymizm podpowiada mi, że jutro przywitam się z @ :mad:

Diablica2 bardzo dziękuję!! :)

Jeżeli jutro wyjdą te 2 kreski, to chyba tylko dzięki Waszej wierze.. ;)

Olunia

niecierpliwie czekam na jutrzejszy dzień. już się cieszę po cichutku !!!

gdzie nasza Moniś ? :( już sie martwię :(

A zaraz Budka Suflera na tvn- cos dla nas !!!

reklama
Olunia

niecierpliwie czekam na jutrzejszy dzień. już się cieszę po cichutku !!!

gdzie nasza Moniś ? :( już sie martwię :(

A zaraz Budka Suflera na tvn- cos dla nas !!!

Do góry