reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Już sobie wyobraziłam grupę dopingującą :D Dzięki dziewuszki...życzę zdrowia...formy...pięknych owulek...celnych żołnierzyków i beztroskich 9 miesięcy!!!

reklama
Cześć Dziewczęta :-)
Brzózka &&&& żeby pęcherzyk był jak się patrzy a potem żeby pięknie strzelił i wypuścił z siebie co trzeba :-)
katiuszka mam nadzieję, że było owocnie wczoraj i Twój M przeżył jakoś czosnkowy aromacik ;-) Ważne żebyś była zdrowa a on w końcu chyba nie jest wampirem ?:-) Ja dzisiaj lecę po czosnek ale nie chcę tego chińskiego ze sklepu, muszę namierzyć jakąś babcię na ryneczku ( mam nadzieję, że nie kupiła swojego czosnku w Tesco :)

Zapisalismy wczoraj M do dobrego androloga, 24.10 - pójdziemy tam już z wynikami badań, ja się bardzo boję ale M powiedział, że nie ma wyjścia - zdecydowaliśmy że będziemy mieć drugie dziecko i choćbyśmy mieli wziąć kredyt następny to TAK BĘDZIE.:-) Ten miesiąc odpuszczony poświęcimy na porządki przedzimowe w domku, jakieś zakupy , przecież w końcu za 2 mce... Święta :-)
Miłego Dnia :-)

hej kobietki :-) jeju jak zimno...wrrr...musiałam dziś wyjść rano z domu na badania i całe szczęście że wzięłam ciepłą kurtkę bo chyba bym zamarzła
jestem lżejsza o 185 zł a i tak część badań mam za darmo :szok:
muszę się wypowiedzieć w kwestii zależności przeziębienia czy osłabienia organizmu a starań o dzidzię-coś w tym chyba jest bo ja właśnie tak miałam teraz, tzn. na sześć dni przed skokiem tempki się przeziębiłam (bóle gardła,temperatura i mega katar) i leczyłam się oczywiście sama...chyba nie muszę mówić jaki był efekt - II
Brzózko ja się cieszę ogromnie i każdy kolejny dzień dodaje mi pewności że będzie dobrze a poza tym to ja myślałam żeś ty górolka hi hi
Muma oby twoje przeczucia się sprawdziły
katiuszka mam nadzieję że wczorajsze przytulanki okażą się nie tylko owocne w II ale i zdrowotnie po tym czosnku :-D
grupo dopingująca (kok.o i Muma) mam nadzieję że ten krótki czas relaksu i odprężenia zaowocuje bezstresowymi II :-p
kok.o życzę powodzenia w zrzucaniu zbędnych kilogramów &&&

i oczywiście trzymam kciuki &&& za wszystkie bez względu na to na jakim etapie starań obecnie się znajdują &&&

Witajcie Kobietki:-)
A ja dziś chorobowe, gorączkę dostałam w nocy, nos zatkany, że oddychać się nie da, zadzwoniłam do pracy, że nie przaychodzę no i wyleguję się w łożeczku. Przytulanki były, ale takie szybkie...jakoś siły i natchnienia brakowało,chyba przez chorobę i mój czosnek:-D
kasia.natka, mam nadzieję, że i u mnie będą 2 kreseczki jak u Ciebie!!!!! matko, ale drogie te badania w Polsce!!!! no ale jak trzeba, nie ma wyjścia. Najważniejsze, żeby wszystko było dobrze, a Ty żebyś się nie stresowała i cieszyła odmiennym stanem:tak:
muma, i jak tam? znalazłaś ten czosnek, nasz polski??? ale to pokręcone, żeby w Polsce ciężko było dostać nasze produkty, tylko sprowadzają jakieś dziadostwo niewiadomo skąd!!! A Ty kochana,uważaj z tymi porządkami, ja chyba właśnie przez nie teraz jestem chora. A wiesz, że ja nawet nie skojarzyłam, że do świąt już tuż tuż....a dopiero były wakacje!!!!
brzózko, i ja też myślałam, że Ty góralka spod samiuśkich Tater:-D daj znać jak tam monitoring, oczywiście życzę, żeby były piękne pęcherzyki i tak samo pięknie pękały!!! Trzymam kciuki &&&&&&&&&&&

katiuszka tak też myślę jak kasia.natka i trzymam kciuki za Ciebie :-) A ja mam czosnek prawdziwy, mały , śmierdzący, mniam :-) kupiony od babci na przystanku :tak:
Poza tym kupiłam sobie na poprawę humoru piękny sweterek :-)
Jeśli moje porządki mają się skończyć takim przeziębieniem jak u kasi.natki to oddam się im bez reszty :-)

hej dziewczyny :)
owcami sie zasugerowałyście! a owieczki nie tylko na podhalu mamy! :) :)

a ja dzis wkurzona. Niby ide do tego lekarza dzis ale juz wiem ze dupa zbita w tym miesiacu ze staranek...zrobilo mi sie jakies zapalenie :wściekła/y: sluzu zero, piecze...szlag by to, akurat na owulacje :wściekła/y:

reklama
Do góry