reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Cześć,
lumina ja myślę, że czytać trzeba ale trzeba też zbadać i upewnić się , że tak niekoniecznie zawsze musi być przecież :-) Ja zrobiłam sporo badań i mimo, że się spodziewałam kiepskich niektórych wyników (bo mogły na to wskazywać różne moje lub w rodzinie choroby) to jest OK.
Tylko ten niepęknięty pęcherzyk ale będę walczyć z nim !
Życzę Wam miłego dnia chociaż jest pochmurno i pewnie zaraz zasnę na biurku ;-)

A jeszcze sie pochwalę, że w piątek wreszcie idziemy na badanie armii :-) Bo skoro mam się zacząć faszerować lekami to najpierw TRZEBA to sprawdzić i może zaczekać z moimi lekami aż się żołnierze poprawią.
Mam cichą nadzieję, że są OK, jedno dziecko już mamy, M nie pali, prawie nie pije;-)
od 3 mcy bierze Salfazin, wit C i folik..
No nic, okaże się wkrótce :-)

witajcie kochane moje :-)
troszkę was zaniedbałam ale to przez te wyjazdy i powroty...ale już jestem i poprawię się :tak: wybaczcie że nie podejmę się nadrabiania waszego gadulstwa :-D i poproszę o krótkie streszczenie co mnie ominęło :sorry2:
ale widzę że moje ziółka na tapecie więc mogę tylko powiedzieć że polecam chociaż nie dam gwarancji że to dzięki nim się udało ale nawet jak tylko pomogły to warto no i przede wszystkim trzeba ja pić z wiarą!!! tak się zaleca w opisach do nich ;-)

Witajcie dziewczyny!!!
kasia.natka, miło Cię "widzieć":-) Jak się czujesz? wszystko ok??? My tu rozprawiamy o Twoich ziółkach, większość będzie zamawiać. U mnie to jest tak...po pierwsze nie wiem skąd je wziąć, pewnie musiałabym zamówić w Pl, ale czy mi wyślą do Anglii...po drugie..na razie słabo coś w to wierzę. A przecież wszyscy piszą, żeby je pić z wiarą. Pewnie, że można je pić, zaszkodzić pewnie nie zaszkodzą, a jakby jeszcze pomogły, to super!!! odczekam jeszcze parę cykli, jak się nie uda, to będę wspomagać się ziółkami. A kolejna sprawa to nie wiem, która mieszanę powinnam sobie robić, bo ja jeszcze nie wiem dlaczego się nie udaje. Nie mam porobionych szczegółowych badań, więc nie wiem czy mam pić na jajniki czy na owulację, czy te inne. Tak więc na razie nie zamawiam.

muma, trzymam kciuki za pomyślność badań. Oby żołnierzyki były w pełni sił!!!! mam pytanie, czy wit.C, kwas foliowy i salfazin sama mu podajesz czy lekarz kazał? Bo mój to nic nie bierze, tzn. magnez i rutinoscorbin, ale to tak profilaktycznie przed przeziębieniem. Zastanawiam się czy mu czegoś nie podawać? tylko co? kupiłam raz specjalne witaminy dla mężczyzn planujących być ojcami, ale cholerstwo drogie!!! dużo droższe niż moje, więc stwierdził, że jemu nie trzeba. Ale może jednak warto...sama nie wiem. Co o tym myslicie?

A Wasi faceci coś biorą? chodzi mi oczywiście o witaminy itp.???

Witam Was moje kochane
katiuszka79 mój M brał androvit i jeszcze jakieś ale były bardzo drogie......no i jakość mu się poprawiła i to nie mało ;-)
hej kasia.natka
muma no to kochana bierz się do roboty ;-)
a ja dzisiaj kryzys przechodzę ,chyba nie wytrzymam do soboty ,zejdę na tamten świat.....nie mam żadnych objawów nic ,po prostu nic ........:crazy:

katiuszka ja te specyfiki sama mu zaaplikowałam, mam nadzieję, że już po tym badania wyjdą ładnie, podobno ten Salfazin poprawia facetom z 5 na 40% w ciągu paru miesięcy...
Biorę się do roboty cały czas :-) narazie to na @ czekam żeby wreszcie się podstymulować :tak:
zuzanka na objawy jeszcze nie czas ;-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Buziaki:-)

reklama
Do góry