reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
witam Kochane Moje :)
Anusia- Murzynku dziękujemy za entuzjazm i siły ;D to nam bardzo bardzo Wszystkim potrzebne.. :)
jak było?? opowiadaj coś więcej ;)
Moniś szlag trafił komputer i owszem.., ale w aucie.. :laugh: no i stoi bidak w serwisie, może już coś jutro będzie wiadomo..??
Lapisku a jak tam dzisiaj humorek? :-*

Ja dziś miałam iść do lekarza, miałam umówioną wizytę..no i niestety..nie poszłam :( moją bliska koleżankę zostawił prawie mąż.. :mad: nie mogłam jej zostawić samej..eh..te chłopy!! :mad: :mad: :mad: strasznie jestem wkurzona i smutna, a najgorsze jest to, że ona twierdzi, że go cały czas kocha..tragedia! mówię Wam! ::) nie potrafie jej chyba pocieszyć, mogę być tylko z nią w tej sytuacji..

witam Kochane Moje :)
Anusia- Murzynku dziękujemy za entuzjazm i siły ;D to nam bardzo bardzo Wszystkim potrzebne.. :)
jak było?? opowiadaj coś więcej ;)
Moniś szlag trafił komputer i owszem.., ale w aucie.. :laugh: no i stoi bidak w serwisie, może już coś jutro będzie wiadomo..??
Lapisku a jak tam dzisiaj humorek? :-*

Ja dziś miałam iść do lekarza, miałam umówioną wizytę..no i niestety..nie poszłam :( moją bliska koleżankę zostawił prawie mąż.. :mad: nie mogłam jej zostawić samej..eh..te chłopy!! :mad: :mad: :mad: strasznie jestem wkurzona i smutna, a najgorsze jest to, że ona twierdzi, że go cały czas kocha..tragedia! mówię Wam! ::) nie potrafie jej chyba pocieszyć, mogę być tylko z nią w tej sytuacji..

dziewczynki co tu opowiadać

lenistwo, plażowanie, spanie, obżeranie(mam nadzieję że Lapisek nie czyta  ;)), no troche joggingu na plaży dla rownowagi- a generalnie odpoczynek, pełen relaks - i szkoda było wracac.

Ale wracając tam są takie czyste tereny,ze spotkałam mnóstwo latających ptaków z czerwonym dziobem i dlugimi nogami ;D
a takiego Wam życzę: 

storch.gif

dziewczynki co tu opowiadać

lenistwo, plażowanie, spanie, obżeranie(mam nadzieję że Lapisek nie czyta  ;)), no troche joggingu na plaży dla rownowagi- a generalnie odpoczynek, pełen relaks - i szkoda było wracac.

Ale wracając tam są takie czyste tereny,ze spotkałam mnóstwo latających ptaków z czerwonym dziobem i dlugimi nogami ;D
a takiego Wam życzę: 

storch.gif

Witka :)

Oluś :laugh: :laugh: a ja myślałam, że padł Ci "normalny" komputer. Co do koleżanki - najważniejsze, że teraz jesteś przy niej to dla niej na pewno bardzo ważne.

Anuś obrazek bardzo fajniutki ;) dobrze, że wypoczełaś i pogoda piękna była :)

Witka :)

Oluś :laugh: :laugh: a ja myślałam, że padł Ci "normalny" komputer. Co do koleżanki - najważniejsze, że teraz jesteś przy niej to dla niej na pewno bardzo ważne.

Anuś obrazek bardzo fajniutki ;) dobrze, że wypoczełaś i pogoda piękna była :)

witajcie :)
ja dziś aktywnie..cały dzień zachrzaniałam w robocie, potem rowerek, a teraz..zasłużony odpoczynek..mężuś robi kolację, a ja sobie piwko piję ;D autko już zdrowe, wszystko chyba wraca w miarę do normy ;)
a co u Was??
Moniś, Anusia, Lapisku, Kajda, TO-LA, Sensi :-* :-* :-*

reklama
witajcie :)
ja dziś aktywnie..cały dzień zachrzaniałam w robocie, potem rowerek, a teraz..zasłużony odpoczynek..mężuś robi kolację, a ja sobie piwko piję ;D autko już zdrowe, wszystko chyba wraca w miarę do normy ;)
a co u Was??
Moniś, Anusia, Lapisku, Kajda, TO-LA, Sensi :-* :-* :-*

Do góry