reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Oj madziujka jestem strasznie wredna ;D ;D ( podobno)

A Wy na tym Śląsku bidulki...... Ja mam tu zielone płucka Polski :D Jeziorka, lasy, ludzi prawie nie ma. Cudownie!!! 8) 8) 8)

reklama
Sensi super!!!! Ja bardzo lubie taki spokój....
U nas go zbytnio nie ma....
MoniQa no bo Śląsk to centrum Polski a jakbyże inaczej ;) wiesz na stolicę państwa w Katowicach sami sie nie zgodziliśmy pamiętasz? ;)

Sensi super!!!! Ja bardzo lubie taki spokój....
U nas go zbytnio nie ma....
MoniQa no bo Śląsk to centrum Polski a jakbyże inaczej ;) wiesz na stolicę państwa w Katowicach sami sie nie zgodziliśmy pamiętasz? ;)

reklama
Elżbietka pisze:
Sensi, ja tez z podlasia :) tzn pochodze z tamtąd i tam mieszkałąm 20 lat 8). teraz niestety warszawa się kłania ::)

Ja się tutaj urodziłam i tutaj zostałam. A do Warszawy musze pojechać co jakiś czas, żeby sie przekonać, że dobrze mi tu, gdzie jestem ;D

Do góry