reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

NO trza wspomoc fasolke jak mozna i zamknac procenty na klucz na czas jakis (nie to ze maja sie zmarnowac bo to zniewaga krwi wymaga)....
A ja nawet bardziej patrze na to z drugiej manki - nie tyle pomoc, co nie zaszkodzic.....

reklama
Alisa no ale winko czerwone od czasu do czasu nawet w ciazy mozna lyknac.... kuzynka moja miala zalecone od gina co kilka dni kielszeczek winka...

A tak odchodzac od %... musze zrobic obiad i nie mam pomyslu....
cos latwego, szybkiego.... w lodowce mam mieso mielone.... ale kotletow nie chce mi sie robic... jakies propozycje??

Niby tak z tym winkiem, ale ja Ci powiem, że odkąd II wyszły ani łyka niczego z % nie tknęłam. I teraz też się tego będę trzymać. Już wolę dmuchać na zimne...

Mielone, mielone... Spagheti bolognese!Moje mniam!!

Ja tez robie albo spaghetti, albo na grill mielone, albo kotlety - jesli na szybko
troche dluzej - golabki, kluseczki z kapusta i mieskiem

Kobialki

Lece na troche. Ide sobie troche zupki przetracic, kawke zrobic i dokonczyc 2 rzadeczki pielenia....Za jakas godzine lub cos jestem z wami

Ja zaraz idę obiad preparować. Dziś mało oryginalnie: schaboszczaki, ziemniaki, surówka z młodej kiszonej i mizeria do wyboru. Ponadto rosół. Potem kawa i ciacho z truskawkami.
A potem wyrzuty sumienia..... a jutro dieta wchodzi.
Lolitka, ubrac porządne rękawice!
Eschenbach, zrób spaghetii -chyba jednak najszybciej....

Do potem!! Pa

Albo spaghetti albo canelloni zrobie... te same pomysly mialam ale myslalam ze moze cos jeszcze innego podpowiecie...

No wrocilam
Jakos ze mnie cala energia zeszla i nie poszlam teraz ogrodka robic. Moze pozniej ale zobaczymy. Zrobilam se kawke i jestem

A Wy pewnie obiady robita

reklama
A ja robie farsz do cannelloni... juz wszystko na patalce pyrkosi sie i zaraz bede szprycowala rurki a potem do piekarnika na pol godzinki i papu gotowe...
zostanie mi tylko czekanie na mezusia :-)

Lolitko a Ty chyba jestes wykonczona po tych swoich cwiczeniach....

Do góry