reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwsze cztery koła dla naszych skarbów czyli wszystko o wózkach

reklama
Ja ten sam chciałam na początku kupić, bo mi się podobał i jest tani...
Ale jak już mi wcisnęli te rzeczy od kuzynki to już nie miałam nic do gadania ....
No to jak mi potwierdzasz, to już na pewno będę zadowolona :-)
Właśnie m.in. cena mnie przekonała... oprócz tego, że jest dokładnie taki, jaki chciałam...

W sklepie to wiem, że sobie nie kupię, bo akurat wczoraj wybraliśmy się na przejażdżkę m.in. po to, żeby pooglądać wstępnie wózki ;-) Ale ceny mnie zmroziły - nie tylko wózków zresztą, w ogóle wszystkiego, jeśli to nie jest coś, co nie jest akurat w promocji w hipermarkecie... obejrzałam w Smyku pajacyki, pakowane po 3, cena 60 zł - na allegro za 17 zł wyrwałam 5, używanych, ale o wiele lepszej jakości...

Kolor wybraliśmy ten A5 - czarno-srebrny.

W sklepie to wiem, że sobie nie kupię, bo akurat wczoraj wybraliśmy się na przejażdżkę m.in. po to, żeby pooglądać wstępnie wózki ;-) Ale ceny mnie zmroziły - nie tylko wózków zresztą, w ogóle wszystkiego, jeśli to nie jest coś, co nie jest akurat w promocji w hipermarkecie... obejrzałam w Smyku pajacyki, pakowane po 3, cena 60 zł - na allegro za 17 zł wyrwałam 5, używanych, ale o wiele lepszej jakości...

Kolor wybraliśmy ten A5 - czarno-srebrny.

aha :-)
no ja jak już pisałam będę mieć wózek czarno-żółty

Bardzo fajny kolorek czarno srebny mi sie podoba.Ja tez mialam podobny wozek przy pierwszym dziecku tylko inna firma i moj wazyl 18 kilo i teraz tak patrze i mi sie przypomnialo ze na drugim spacerze biorac wozek podnoszac pod kraweznik raczka mi sie zlamala i mi w reku zostala jaki to byl szok dla mnie :) A zlamala sie w miejscu gdzie sie regulowalo wyoskosc raczki no i nie dalo sie juz prowadzic bo zostaly dwie rurki wystajace a ja bylam juz dalko od domu wiec taksowke i odrazu pod sklep z reklamacja.I co sie okazalo moj maz wysoki ja niska i zalezalo nam na regulacji wysokosci a sie okazalo ze moga nam tylko zwykla przyslac w ramach reklamacji wiec pozniej mialam juz zwykla raczke ale przezylam jakos.I w 7 miesiacu kupilam spacerowke bo takie wozki jednak ciezkie sa a tamten sprzedalam.Wiec nie zycze Wam dziewczyny takich przygod bo stresu troche bylo dziecko bez fotelika wozek zepsuty dobrze ze kierowca nic mi nie powidzial ze dziecko na siedzeniu polozylam.

a to mój wózek:) Quinny Buzz 3, uzywany, może będzie troszke inny kolor, kupiony z całym uposażeniem:) narazie trzymam u babci bo u mnie nie ma gdzie

Załączniki

• 3 pebble blue.jpg
    3 pebble blue.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 48
reklama
Wstawiam fotki naszego nabytku dla dzidziuni.
Odkupiliśmy używany i w przyszłym tygodniu będzie u nas, to fotki z ogłoszenia:

1255959958_6.jpeg1255959958_7.jpeg1255959958.jpeg

Zaoszczędziliśmy dosyć dużo bo nowy 1300 a my za 700 kupiliśmy i używana była tylko gondola 5 miesięcy:)
Jestem bardzo happy :)

Do góry