reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze Porody :)

reklama
10. Ja po .... dzwonię do Abeji
11. Jarek po .... :-D
12. Gdzie jest ten mały cyc :laugh2:
13. Dumny padre :cool2:
14. Następnego dnia rankiem, gdy tato przywiózł żarełko

Maju ... ja też nie lubię szpitali, więc wciąż powtarzałam sobie, że ja tam na kolonię jadę :-D .... takie niewinne oszustwo samej siebie, ale zadziałało ;-)

haha MariaOla na koloniach tak nie boli:eek:,ale postaram sie myslec pozytywnie,w koncu zakonczenie bedzie najlepsze na swiecie:tak:;-)

Jasne, że tak ..... spójż jaka ja jestem usmiechnięta i przeszczęsliwa na 8. fotce, a to jest tuż po odcięciu pepowinki ...... żadnego bólu tam nie widać, tylko radochę rozkosmanej kobitki ;-)

MariaOla super zdjecia!!!

styczniowki 07 gratuluje wam wszystkim wspanialych dzieciaczkow-niemowlaczkow, i trzymam kciuki za te co jeszcze przed rozlaczeniem
i czekam na wiecej takich fotek!!!
:-***

reklama
Do góry