a ty jestes ze swicia??? dzieki za info juz apuisalam sobie nazwiskotego lekarza zeby go omijac na porodowce ;-) a ja dzisiaj akurat sogladalam tv i ginek gadal w niej ze jak kobieta 1 dziecko miala duze i miala cc to drugie najczesciej jest wieksze i tez jest cc i sie zmartwilam troche bo po ciuchu liczylam ze teraz bedzie mniejsze i bede mogla rodzic naturalnie bo bardzo bym teraz chciala no ale zobaczymy co bedzie to bedzie byle wyszlo zdrowe :-) no corcia miala 4330 wiec jakby synus mial miec tak jak u twojej kumpeli 5 kg to bylby dla mnie szok bo to juz jak miesieczne dziecko :-)Żabka moja przyjaciółka trafiła na okropnego lekarza( tu u nas w swieciu )że kazał jej rodzić 5kg dziecko naturalnie i tak sie bidula męczyła całą noc a rano była zmiana i inny lekarz natychmiast robił jej cc ale niestety straciła macicę Także jak trafisz na dr Kłosowicza to uważaj i od razu krzycz że pierwsze dziecko było takie duże bo on nie patrzy w kartę (pierwsze dziecko mojej psiapsióly ważyło 4300 )
A Twój synus też pewnie taki klopsik będzie
Andzia &&&&&&&&&&& kciuki za II kreseczki których już dawno tu u nas nie było i trzeba w końcu znowu ruszyć sezon na II kreseczki
Lopop daj znac jak odbierzesz wyniki oby było wszystko ok.&&&&&&&&&&
Olkale to juz nie długo będziesz tulic Twoje maleństwo SSUPER
Batonik a gdzie zdjecia przed i po remoncie pochwal się
A ja po siłowni padam wszystko mnie boli ale już widać efekty więc aż chce sie dalej chodzić.Moze w końcu fasolka przybędzie jak mamusia troche schudnie pozdrawiam cieplutko
trzymamy kciuki i czekamy 14 dni na pozytywny test :-) juz dlugo tu na watku niebylo foteczki pozytywnego tesciora :-(Cześć ja dzisiaj po IUI Trzymajcie kciukaski!!!
Dzieki za wszystkie ciepłe słowa 17- tego, i Tobie Asiucha_L za link. Poczytam. Nio i odliczajcie ze mną.
Ja zniknęłam na parę miesięcy, a tu proszę koleżanki w większości przed porodem
Pozdrawiam i uciekam, zajżę jutro papa
apap jest lekiem bezpiecznym w ciazyjak ja miala caly miesiac okropne bole glowy to gin powiedzial ze moge brac nawet do 5 tabletek na dobe ale niebralam tyle bralam max 2 dziennie ale w odstepach czasu ale skoro gin mowil ze mozna tyle na dobe to napewno jest to lek bezpiecznyto będzie mamusia laska ;-)
mocno trzymam uda się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mnie dziś łepek rozwala :-(
Kobietki co ja mogę na ból głowy wziąść????
Już nie mogę wytrzymać, a nie chcę dzidzi szkodzić...
APAP będzie OK, czy lecieć do sklepu po coś innego???
o boze co to za dentysta to za ta kase to bys mogla miec robiony zab pod narkoza moj mezu zaczal ostatnio chodzic zabki wreszcie leczyc to za 1 wizyte zaplacil 20 zl za wyczyszczenie i zalozenie jakiegos leku przezd blabowanie i za 2 tygodnie ma przysjc 1uzupelnic zab a 2 zablabowac i za male dziurki babka bierze 50 zl a za duze 70 a jak duzo zeba trzeba odtworzyc to bierze 120 zl za kanalowe leczenie cos kolo 100 zl i ponoc robi zeby bardzo dobrze wiec mi te u was ceny wydaja sie kosmiczne no ale to jeszcze zalezy czy duzze miasto czy maleWpadam na momencik powiedzieć cześć i dobranoc!
Robin trzymam kciuki za Ciebie z całych sił.
Napisz kiedy jakieś wyniki będą.
Trzymam również kciuki za II kreseczki.
Byłam u dentysty, chyba zbankrutuje przez te wizyty, na pierwszej płaciłam 160 zł, dziś 430 zł To tylko za dwa zęby, w tym jeden leczony kanałowo (jeden kanał) i każdy z zębów zaplombowany. Modlę się aby reszta zębów nie była do kanałowego leczenia.
Do jutra!
spokojnie jeszcze zatesknisz za brzuszkiem ;-)ja to chyba jak slonica bede 12 miesiecy w cizy chodzic
Poszlam dzis do pracy pomoc ciotce na 2 godziny bo glupieje w domu zygac sie chceeeeeeeeeeeeee
Dalej dwupak nic nowego