reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Iwonka miód na moje uszy.
Ewelinka da radę chłopina a jak nie zrób mu ostrygi i sałatkę z włoskiego kopru. Nie martw się mi po 30 stce bije a minęły 4 lata!:-D
mama jak pomyslimy dobrze to każda ma jakies pomysły i nudy nie będzie:-D
Zapmarta cóż się dziwisz kochana drugi trymestr to najlepszy czas na reklamy:-D
bunia wiedziałam, ze z nami będziesz w zbiorówce:-D
Kala ja juz nie wiem czy jestem bardziej głodna czy bardz:-Diej pragnąca:-D
Ewela temat ciągnie się od wczoraj ty tylko potęgujesz doznania:-D

a mi się już zaczyna przedwyjazdowy sajgon w łepetynie w nocy pewnie oka nie zmrużę, rano będę biegać do wucetu, a teraz w głowie się kłębią myśli czy czegoś nie zapomniałam, czy nam starczy kasy, czy nie będzie problemów na drodze... o boziu- niech już będę na miejscu!!!

kalamandyna zapraszam :-) kurcze jaki długi nick :-pmoge piasac jakos skrotowo???
mamo ja za Ciebie trzymam kciuki &&&&&&&&&&&& w środę mam kontrole u gina minelo miesiecy od straty fasolki musi zobaczyc czy tam wszystko jest ok spytam sie go o wspomagacze zajsci a w ciaze a teraz niby sie nie staram ale tez sie nie zabezpieczam wiec moze sie uda

Dziewuchy chyba mamy zbiorową chcicę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
WISIEŃKA- no na to wyglada,ale moj wczoraj nienarzekal ...ja tez nie;-):-D:-D
KALA- bo jak sie Ewela pojawia to temat jakos sam skreca to tory sexu:tak::-p:-D:-D:-D
EWELA- nigdzie nie idz:rofl2:
IWONKA- a kiedy masz dostac ta umowe,zebys mogla z pracy jednej zerzygnować??
ZAPMARTA- noooooooooo,u Ciebie tez sie szykuje blok reklamowy???super:tak::-):-):-):-)

Ewelinka da radę chłopina a jak nie zrób mu ostrygi i sałatkę z włoskiego kopru. Nie martw się mi po 30 stce bije a minęły 4 lata!:-D
Ewela temat ciągnie się od wczoraj ty tylko potęgujesz doznania:-D

Musi dać radę, nie ma wyjścia i basta! A o sałateczce pomyślałam :tak::tak::tak:
Czyli ciągniemy od wczoraj??????:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-Do Boziu...hahahha

OOooooo, nie nie nie...idę już, nie dam się wciągnąć - jesteście zboczuchy!!! :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Szlak dietę trafił , a dopiero się zaczeła. Zaczynam od jutra. a dziś zjem sobie wszystko na co mam ochote. Teraz makrelka....Czy makrelka jest tucząca??
Ewelinka ja myslę, ze sałatkę to zjedz sama wystarczy jak na ciebie popatrzy!!

:-D:-D:-D Nie mogę z was, zbiorowa chcica :-D:-D:-D

Zaglądam z doskoku, obiad się sam nie chciał ugotować a TZ wrócił z pracy więc wiecie... przerwa reklamowa :-D:-D

Bunia kochana, wysłałam priv, muszę popatrzeć na zdjęcia, coś wybiorę, wyślę ci i wtedy zobaczymy co mi tam zapodasz :-)

reklama
Iwonka- wiem, że długi:-) używaj skrótu "kala" jak większośc już zaczeła używać, hehe.

Ewelinka- już się teraz nie wycofuj, nakręcaj dalej, dzięki Tobie może szybciej spłodzimy potomstwo

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry