reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

A mój mnie dzisiaj do knajpy na randkę zaprosił :-D a wieczorem mamy gości więc sobie "dawkę procent" na rozluźnienie zaaplikuje, a co! Trzeba się troszkę odmóżdżyć po takim zwariowanym cyklu!

reklama
Oj biedna Fifka tulę mocno. :-(

Ja właśnie wróciłam z usg tarczycy. Tak mnie ponaciskał, że szyja boli a najbardziej krtań.....
Ale najważniejsze wszystko w normie!

Za to u mego lubego wykryli w lewej nerce "coś" o średnicy ponad 3 mm...... Będzie dużo piwska żłopał i wody Jana :laugh2:

Fifka mysle ze to psychika, taka ciaza urojona bo jak za bardzo pragniemy dziecka to tak sie dzieje
Aelreda
super ze wszystko ok z tarczyca :)
Agusia moz eteraz mialas 16-17dc owu bo skok tez wielgachny i poki co tempka trzyma sie wysoko, najlepiej zrobisz jak wlasnie w kolejnych cyklu podgladniesz pecherzyki

ja ide w srode do gina zeby zobaczyc co u mnei czy rosna pecherzyki czy lipa, to bedzie moj 10dc wiec powinno byc juz cos widac, kurcze boje sie ze zle wiesci uslysze

u mnie jutro chwila prawdy!!! powinna @ przyjść
dziś temp 37,00 zmierzona godzinę wcześniej.zawsze dzień przed @ mi spada do 36,6 zobaczymy czy spadnie,choć nie liczę na cud....bo progesteronu nie biorę- a powinnam:/ od nastepnego cyklu znowu bedę brać dupeczka.
jutro wypada 39dc więc powinna temp spać a w pon bedzie potop szwedzki

spadam dać młodej obiad i lecimy na zakupy a potem na spacer bo piekna pogoda

Witam dziewczyny :-) ja dziś obiadu nie gotuje, mam dziś pełen luz :-D. Dziś do mojego rodzina przyjeżdża i muszę się od niego ewakuować do siebie :-(

trzymam kciuki ,żeby oczekującym na @ nie przyszła ona :-D

Booooż......wypaliłam sobie właśnie oczy cholernym dymem z kotletów.....Średni gaz, oleju w dostatku, dobra patelnia a się nadymiło na cały dom....:wściekła/y:

Lilou &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& by @ nie przyszła!!!

Lilou kciukasy!!! Może chociaż tobie się uda w tym cyklu! :-D

A ja czekam już na gości :-) co prawda nie za bardzo za nimi przepadam (znajomi męża) ale tak dawno nie siedziałam sobie przy piwku tak w gronie znajomych ze na samą myśl tyłek mi skacze :-p

Pusto tu i pustoo....

Fifka wypij za dziewczyn zdrowie by szybko pozachodziły w ciążę!!!

A ja idę spać.
Obudźcie mnie jak coś się będzie dziać :-p

reklama
No... dzisiaj jakoś wyjątkowo cicho i pusto... normalnie czasem nie wyrabiam z nadrabianiem postów a dziś...

Na pewno wypije za wasze zdrowie i zafasolkowanie!! :-D

Do góry