reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
agusia ja juz sie wypowiadalam na temat twojego wykresu, na poczatku mialas ksiazkowy wrecz stawialam ze owulka ok 12dc powinna byc, a wlasciwie to obstawialam ze dzien pozniej,ale ty mialas wtedy ten spadek i pozniej juz cuda sie dzieja. Moje zdanie jest takie idz do gina ok 10dnia przyszlego cyklu bedziesz wiedziec jakiej wielkosci jest pecherzyk i czy bedzie z tego owulka. Jak za maly to stymulacja.

A ja sie melduję, przepraszam, ze tak późno ale u teściów byłam :-D

@ przyszła w pełnym wydaniu. Normalna taka jak co miesiąc. Więc już na pewno nici... rano jeszcze sprawdzę temperaturę, ale za mocno się leje, żeby to miała być fasolka. Cycuchy wciąż bolą.

Ze swoim m umówiłam sie że po weekendzie pójdę do gina i poproszę o wszystkie badania. Tym razem nie spławi mnie stwierdzeniem "tak czasem bywa" Muszę się przebadać po tym poronieniu czy wszystko wróciło do normy.

Ostatnia edycja:
fifka tule, bylam pewna ze ta ciaza, mialas wszystkie objawy. Ja wlasnie szukam laboratorium w moim miescie w polsce na necie i tez bede robic wszystko co sie da. Musze namowic mojego na badanie nasienia, k... nie zgodzi sie!!!

Mój to powiedział, ze zrobi wszystko żebym tylko przestała się zamartwiać :-D

Ale ja już raz zaciążyłam i to za pierwszym razem, wątpię żeby to była jego wina. Raczej u mnie są jakieś dziwne cyrki z tymi cyklami.

amalfi przepraszam, ze ci popsułam statystyki ocieniania zafasolkowanych :-( ale taka jest prawda, że z takimi objawami to aż grzech nie być w ciąży. Cycki powiększyły mi się prawie o rozmiar. (co bardzo mnie cieszy) ale jest dość dziwne.

Jest jeszcze taka opcja ze tam coś się jednak działo, ale po prostu "popłyneło"

No ja też po @ wybieram się do gina... dostałam namiary na takiego podobno z powołania, który jest świetnym specjalistą szczególnie w przypadkach par starających się o dzidziusia i mających problemy. A czy jest tak na prawdę okaże się w praniu :)
A co do badań nasienia, to mój sam chciał iść, ale ja jakoś się nie zgodziłam... jakoś ja się chyba boję bardziej niż on...

Fifka... bardzo mi przykro...

Fifka, ściskam, strasznie przykro, skoro tak się czujesz, może faktycznie coś było.. Głowa do góry!

Amalfi, pamiętaj, że ja tez musze swojego na badanie wziac :p :p

reklama
jaga to moze chodzmy razem we czworke, zrobimy se czworokącik i chlopaki nam oddadza to co maja najlepszego, czyli odrobine meskiej dumy hehehe
fifka skoro mialas te wszystkie objawy i czulas ze ta ciaza, bo tak pisalas, to mozliwe ze cos tam bylo, a teraz sie oczyszczasz, ciekawe co ci gin powie

Do góry