reklama
Paluszek_
Fanka BB :)
No faktycznie puchy... myslałam ze bede z pol godziny czytac, a tu raptem kilka postów, ja własnie pochonelam prawie całą paczke chipsów i sie chyba pożygam zaraz...
No dobra by trochę rozkręcić smętne towarzystwo, pobawimy się w mały hazardzik. Podajcie swoje typy dziewczyn z tego tematu, które jak uważacie najszybciej zajdą w ciążę. Zrobimy małą listę i będziemy weryfikować w trakcie :-)
Co wy na to?
Ja obstawiam Paluszka! Czekam na następne głosy!Zobacz załącznik 324754
Co wy na to?
Ja obstawiam Paluszka! Czekam na następne głosy!Zobacz załącznik 324754
Paluszek_
No wiesz co ja?...ja sie nawet starac dobrze nie zaczełam hihi no ale ok ja obstawiam w najblizszym czasie: lillydelux, magenta, fifka I to nawet sadze ze moze byc w takiej kolejnosci co oczywiscie nie znczy ze kilka innych dziewczyn do nich dołączy
Jaga nie piernicz, obstawiaj!!!!!O booże a ja nie obstawiam, bo niestety nei mam takiej mocy, żeby po nicku komuś ciąże wywróżyć! a szkoda, pewnie bym się dorobiła paru milionów.
Paluszek_
jaga ja sie zdałam na kobieca intuicje za wrózenie sie nie biore a ze z intuicja nawet kobieca bywa zawodna, to wcale nie twierdze ze przeczucia sie sprawdza, o tych staraczkach pomyslałm w pierwszej kolejnosci A za wsystkie tak samo trzymam kciuki
reklama
Podziel się: