reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

fifko,też mnie sie wydaje,że coś tam było,ale poplynęło :(:(:(
bo chyba urojonych objawów nie miałaś:? wiadomo,że psycha robi swoje,nawet przez myśl mi przeszło,że może się za bardzo nakręcilas? ale jak dla mnie wskazuje na jakieś mikro poronienie:(:(:(
aczkolwiek 100% pewności nie mamy,bo bety nie zrobilaś.
ale głowa do góry,w następny mtyg zaciażysz,bo jeśli to było poronienie to potem szybciej jest ponoć zaciążyć!!

reklama
laski, nie stawiajcie diagnozy przez net! no co Wy, nakręcacie tylko Fifkę, że to poronienie było, a może to była normalna @, w końcu dwa testy jej wyszły negatywne!
ja też miałam w tym cyklu bolące cycki, plamienie tydzień po owu (co mi się nigdy w normalnym cyklu nie zdarzyło) i w ciąży nie byłam, bo się nie staraliśmy. Myślę, że tu bardzo dużo psycha robi, objawy można sobie nawkręcać wszystkie, a jeszcze my podkręcamy, a potem wychodzi z tego kupa

Racja!!! Ale w takim razie musze se wkrecic ciaze to chociaz mi cycki troche podrosna, ja nie mam duzych wymagan, tylko o rozmiar mi pasi;-). Ide do roboty, jak zwykle!!!

Hej dziewczyny

Rację przyznaje Jadze, że Fifka kochanie idź do gina powiedz co i jak i może on coś poradzi.

Racja!!! Ale w takim razie musze se wkrecic ciaze to chociaz mi cycki troche podrosna, ja nie mam duzych wymagan, tylko o rozmiar mi pasi;-). Ide do roboty, jak zwykle!!!
Jak chcesz, oddam Ci nadprogramowy rozmiar cycków Tobie.:-)

Tylko ze gin juz nic nie poradzi, gdyby bete zrobila to byloby wiadomo ze byla w ciazy albo nie!!! A teraz to my mozemy sie opierac jedynie na fifki relacji ze miala te wszystkie objawy i lekarz to samo, nic tam raczej nie zobaczy juz

Ale mimo tego może iść, jeśli jej po sierpniowym poronieniu wszystko się rozregulowało to trzeba by było coś z tym zrobić. Tylko tak dla własnej pewności, że u Fifki i jej męża jest ok.
Po co dziewczyna ma się katować.
Z resztą to i tak będzie decyzja Fifki co teraz zrobi.

No tak, przydaloby sie sprawdzic wszystko, mimo tego, co teraz sie wydarzylo, porobic badania, ale to akurat kazda z nas powinna zrobic zanim zacznie starac sie o dziecko

Hej dziewczyny!

Ale w nocy miałam powódź, :szok: normalnie obudziłam się bo z kałuży krwi leżałam... Ja zazwyczaj mam bardzo krwawe okresy, ale żeby w nocy ciurkiem leciało, to już przesada...

amalfi
zgadzam się, ze każda powinna takie badania zrobić, ale lekarza czegoś takiego nie zalecają. Mój kazał mi tylko brać fiolik i do dzieła. Ja nie idę go gina z nastawieniem "nie mogę zajść w ciąże pomocy..." tylko "cykle mi szwankują i chce to sprawdzić"

A co do tamtego cylku nie chce nic wiedzieć... było czy nie,to bez znaczenia. Wole myśleć że cykle mi szwankują niż że poroniłam.

Hej dziewczynki, weekend! Ja wlasnie zajadam sie lodami czekoladowymi, od wczoraj mdlosci brak i czuje sie ekstra.
Poleniuchowalismy i zaraz zabieram sie za sprzatanie.
Co u Was?

reklama
Do góry