reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Iwasek, wiedziałam, że będzie należeć już do Ciebie :D no nie będę pisać - a nie mówiłam ;p
A co do temp, to Ty wiesz, że ja trzymam mocccno kciuki i liczę na te II :) nie będę Cię "napalać", sama wiesz... ale nie ukrywam, że wierzę w Was ogromnie :)

JA mykam nyny :) dobranoc laseczki :)

reklama
Witam późną porą... cały dzień nie mogłam zalogować się na forum bo coś mi się schrzaniło...!!! :wściekła/y: na szczęście już jest OK. niestety teraz muszę już uciekać spać bo jutro praca Welcom to :/ masakra!! Dobranoc wszystkim!

IWASEK oczywiście za Ciebie mocniutko trzymam kciuki!!! musi się udać

Iwasku trzymam kciuki za ll kreski myślę że się wam udało teraz :-) widzę że zostałam już sama wiec życzę miłej nocy kochane:-)

Cześć w ten mroźny poranek...kurcze dziś strasznie źle spałam bo ciągle miałam przed oczami sceny z wczorajszego filmu RYTUAŁ. Ogólnie film mi się podobał a najśmieszniejsze że na ten film przyszła para (dziewczyna w ciązy) a tam sceny takie dość straszne m.in. laskę w ciąży opętał diabieł. Ta dziewczyna pół filmu oglądała ramie swojego faceta i dopiero w połowie filmu zdecydowali się, że jednk wyjdą z kina. Aaaaa tak wczoraj takiego smaka narobiłyście mi na tą pizzę, że po ki nie poszliśmy i może z tego przejedzenia ta noc była taka ciężka?
dagne jak sprawy brzuszne?

Hej Wam!! :-)

Atom widziałam zwiastun tego filmu i kojarzę tą scenę z ciężarna kobietą wydawała się być przerażająca z resztą jak cały film ale muszę go zobaczyć bo uwielbian Antonego Hopkinsa;-)

IWASEK trzymam mocno kciuki za Ciebie !!!!!! u rąk i nawet u nóg :-p!!!! &&&&&

Cześć dziewczyny

dagne życzę Ci by dolegliwości minęły :-)

Iwasek Cieszę się przeogromnie ,że Twój jest już tylko Twój ;-) no i trzymam kciuki za pozytywny wynik testu, szczęścia nigdy nie za wiele ;-)

Ja wczoraj ok. 18 wróciłam po pracy do domu, wstawiłam pranie .. i poszłam spać ok. 19 ..wstałam dziś :-D @ mnie wykończy ;-)

Atom oglądałam ten film, dobry, jak na lekki horror :-D
Ale na moje zdanie nie patrzcie bo ja mam spaczony mózg XD. Jak ja się zajmuję takimi rzeczami jakimi się zajmuję, to ja mam często z podobnymi rzeczami do czynienia jak w tym filmie. Więc dla mnie to normalność.

Ja sobie wstałam dopiero, miałam iść do lab ale nie poszłam, bo coś niewyraźnie się czułam rano, muszę jeszcze tylko przełożyć wizytę u lekarza i będzie git.

Atan cwicze na silownii na takiej pilce, bo czesto faceci oblegaja laweczke np i trezba na czyms klatae zrobic, a na podlodze sie nie da. Na tej pilce duuuzo fajnych cwiczen mozna robic
Aerleda ty nic nie przekladaj tylko zbieraj dupsko i idz gdzie masz isc. Ja musze zaraz do roboty isc, tez mam pzrelozyc, bo mi sie nie chce?? Albo czuje sie zle???? :no:

reklama
Do góry