reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Iwasek, wiedziałam, że będzie należeć już do Ciebie :D no nie będę pisać - a nie mówiłam ;p
A co do temp, to Ty wiesz, że ja trzymam mocccno kciuki i liczę na te II :) nie będę Cię "napalać", sama wiesz... ale nie ukrywam, że wierzę w Was ogromnie :)

JA mykam nyny :) dobranoc laseczki :)

reklama
Witam późną porą... cały dzień nie mogłam zalogować się na forum bo coś mi się schrzaniło...!!! :wściekła/y: na szczęście już jest OK. niestety teraz muszę już uciekać spać bo jutro praca Welcom to :/ masakra!! Dobranoc wszystkim!

IWASEK oczywiście za Ciebie mocniutko trzymam kciuki!!! musi się udać

Iwasku trzymam kciuki za ll kreski myślę że się wam udało teraz :-) widzę że zostałam już sama wiec życzę miłej nocy kochane:-)

Cześć w ten mroźny poranek...kurcze dziś strasznie źle spałam bo ciągle miałam przed oczami sceny z wczorajszego filmu RYTUAŁ. Ogólnie film mi się podobał a najśmieszniejsze że na ten film przyszła para (dziewczyna w ciązy) a tam sceny takie dość straszne m.in. laskę w ciąży opętał diabieł. Ta dziewczyna pół filmu oglądała ramie swojego faceta i dopiero w połowie filmu zdecydowali się, że jednk wyjdą z kina. Aaaaa tak wczoraj takiego smaka narobiłyście mi na tą pizzę, że po ki nie poszliśmy i może z tego przejedzenia ta noc była taka ciężka?
dagne jak sprawy brzuszne?

Hej Wam!! :-)

Atom widziałam zwiastun tego filmu i kojarzę tą scenę z ciężarna kobietą wydawała się być przerażająca z resztą jak cały film ale muszę go zobaczyć bo uwielbian Antonego Hopkinsa;-)

IWASEK trzymam mocno kciuki za Ciebie !!!!!! u rąk i nawet u nóg :-p!!!! &&&&&

Cześć dziewczyny

dagne życzę Ci by dolegliwości minęły :-)

Iwasek Cieszę się przeogromnie ,że Twój jest już tylko Twój ;-) no i trzymam kciuki za pozytywny wynik testu, szczęścia nigdy nie za wiele ;-)

Ja wczoraj ok. 18 wróciłam po pracy do domu, wstawiłam pranie .. i poszłam spać ok. 19 ..wstałam dziś :-D @ mnie wykończy ;-)

Atom oglądałam ten film, dobry, jak na lekki horror :-D
Ale na moje zdanie nie patrzcie bo ja mam spaczony mózg XD. Jak ja się zajmuję takimi rzeczami jakimi się zajmuję, to ja mam często z podobnymi rzeczami do czynienia jak w tym filmie. Więc dla mnie to normalność.

Ja sobie wstałam dopiero, miałam iść do lab ale nie poszłam, bo coś niewyraźnie się czułam rano, muszę jeszcze tylko przełożyć wizytę u lekarza i będzie git.

Atan cwicze na silownii na takiej pilce, bo czesto faceci oblegaja laweczke np i trezba na czyms klatae zrobic, a na podlodze sie nie da. Na tej pilce duuuzo fajnych cwiczen mozna robic
Aerleda ty nic nie przekladaj tylko zbieraj dupsko i idz gdzie masz isc. Ja musze zaraz do roboty isc, tez mam pzrelozyc, bo mi sie nie chce?? Albo czuje sie zle???? :no:

reklama
Do góry