reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

nenius bo taka gin powinna być. W końcu to ma byc ktoś kto zajmie sie intymną strefa naszego życia. Powinniśmy czuć sie dobrze w towarzystwie tej osoby...przede wszystkim zaufanie...
A co u Ciebie? Jak staranka wiadomo już cos o fasolce?

no nie, bo ja jeszcze staranek nie zaczęłam :no:, dopiero koło lata się za to wezmę :-D

A co u mnie? Daria nadal chora, ja byłam dziś na kontroli po czwartkowym zabiegu wycięcia kaszaka na głowie, czekam na wyniki badania tego co wycięli i muszę jeszcze zrobić badania krwi bo za bardzo krwawię przy wszelkiego rodzaju zabiegach. Ranka goi sie dobrze, ale zdjecie szwów dopiero w piątek. Dziś mi tylko czymś popsikali.

reklama
Loreta a może idź jeszcze w tym cyklu. Opowiedz nowemu ginowi co ta baba nawygadywała. Przecież ona na jakiegoś znachora zakrawa!!:wściekła/y:
Oby ten nowy lekaż okazał się strzałem w dziesiątkę :tak:

Monik tylko oni obydwoje w tym samym szpitalu pracują.
Czekam jeszcze na namiary na jednego gin, nie wiem co zrobić.
W poniedziałek jest to usg, zobaczymy.
Najgorsze jest to, że ja już 6 raz będę zmieniać lekarza. Nie wiem czy ja jestem taka wymagająca, czy po prostu mam takiego pecha. A może w Krakowie nie ma dobrych lekarzy?

LORETA-witaj.To jest fakt ze musisz zmienic lekarza .Ja tez jak bylam w pierwszej ciazy ktorej poronilam chodzilam do takiego gin. ze nic nie widzial zlego i wiem jak bardzo wazne jest dobry gin.teraz tez chozde do podobno dobrego ale to sie zobaczy czy on taki dobry .POWODZENIA

ja też chce II kreseczki. Zapaliłam świece, zmroziłam szampana i zobaczmy jak sie wieczór rozwinie;)

Majeczko a mi się smutno zrobiło oglądając te testy, tyle ich ostatnio widziałam, tylko na moich to jedna kreseczka była, a na jednym tym oglądanym to była data 4XII 2007. Wtedy przyszła do mnie @. Pamiętam tą datę, bo @ miała nie przyjść.
Zresztą na co ja liczę przy tak wysokim FSH, menopauza nadchodzi a ja o dziecku myślę. Może jak mój Dawidek dorośnie to obdarzy mnie gromadką wnuków.
Chciałabym aby ten dzień się już skończył
53.gif

dorota123456789 termin @ mam na 27 jeśli sie nie pojawi...to zrobie test 30. Mam zamiar wytrzymać do tego czasu bez testowanka:tak:

Kaka82 fantastycznie sie rozwinie ten wieczór...:-) trzymamy kciuki:tak: odpręz się i zapomni o całym swiecie...;-)

reklama
Majeczko a mi się smutno zrobiło oglądając te testy, tyle ich ostatnio widziałam, tylko na moich to jedna kreseczka była, a na jednym tym oglądanym to była data 4XII 2007. Wtedy przyszła do mnie @. Pamiętam tą datę, bo @ miała nie przyjść.
Zresztą na co ja liczę przy tak wysokim FSH, menopauza nadchodzi a ja o dziecku myślę. Może jak mój Dawidek dorośnie to obdarzy mnie gromadką wnuków.
Chciałabym aby ten dzień się już skończył
53.gif

a ja wiem,że jeszcze ujrzysz na tesciku I I
zobaczysz:tak::-)

Do góry