reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

staraczki 2013 !

Souillac- dzięki kochana za miłe słowa ja też jestem zdania ,że limit nieszczęść wyczerpany i teraz to już będzie dobrze:)Ja będę trzymała kciuki za Wasze staranka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Souillac- jest lista staraczek zonqa ją prowadzi ,ale jest trochę zalatana ostatnio jak wpadnie to na pewno dopisze Cię do listy :tak:
Masz racje jak się bardzo chce dziecka to czasem nie wychodzi ,ale na pewno się uda może nie od razu ,ale dacie radę.

Witajcie babeczki!

Przepraszam, ze malo jestem, ale zalatana jestem, ciagle cos do zalatwienia... Dzis ogladalismy lokal na wesele i teraz czekamy na oferte. Jest naprawde super i podobalo nam sie bardzo, wiec mam nadzieje, ze ta oferta bedzie przyzwoita!
A poza tym dzis zaliczylismy z Mia otwarte przedszkole. Mia sie wybawila z dziecmi i bardzo jej sie podobalo! :-)

Sou - witam i powodzenia!

Milego wieczorku!

Sou nie bylam jeszcze na polowkowym a ogolnie moje dziecko ostatnio bylo wieksze o 12 dni niz powinno bo moja ciaz jest 8 dni mlodsza bo doszlo pozniej do zaplodnienia i lekarz mowi ze spodzoiewa sie wiekszego dziecka jak bedzie o terminie

Dzien dobry wszystkim!

Sou - u nas bylo troszke zawirowan z podjeciem decyzji, ale juz zaczelismy sie starac, tylko moze tak namotalam, ze Zonqa nie wiedziala, czy mnie przeniesc na liscie czy nie... :sorry: Tak wiec staranka u nas w toku. :tak: Trzymam kciuki za Wasze!

My wczoraj obejrzelismy lokal na wesele i jest super! :tak: W wikinskim stylu, w lesie, przytulnie! :tak: Czekamy teraz na konkretna oferte i bedziemy sie decydowac! :tak: Minus taki, ze nie da sie zaplanowac pogody, a dobrze by bylo, by byla ladna...

reklama
Witajcie wpadam życzyć miłego dzionka, ja dziś odbieram wyniki tsh ft3 i ft4 zobaczymy jak się hormonki mają.
Gosiu - co tam u Ciebie?
Souillac- mój M natomiast przy każdej okazji usiłuje mi zrobić dziecko , np ostatnio wypiłam dwa piwka i trochę poczułam ,a on cwaniak jeden po ciemku mnie zaatakował bez gumki i się tak uwalił ,że go zepchnąć nie mogłam i teraz się zastanawiam czy w ciąży nie jestem bo to w samą owu było to znaczy ból owulacyjny miałam akurat...

Do góry