reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
jestem, pojechalam rowerem do sklepu i prawie padlam, tak strasznie wieje...
ale co zrobic jak dziecku bule chce?
i tym sposobem zjadalam wlasnie rogala z serkiem homogenizowanym i na to male leys( ale mi sie smaki pomieszaly)

mloda ja jak bralam anty( co prawda tylko 3 miesiace)to zaczelam pierwszego dnia cyklu i nie mialam rzadnych krwawien...troche to dziwne ze u Ciebie maga byc krwawienia przez caly miesiac

mary powodzenia . dasz rade , jeszcze troche

hej misie;) ja jestem ale siedze w krzakach

młodamamusia takie krwawienia w cyklu z tabs. zdarzają sie ale normą jest ich brak zatem znaczy ze tabsy dobrze dobrane;)

rurka normalne sa te wszystkie dolegliwości znaczy ze fasolka rośnie;) Ze zwolnieniem musisz czekać az upłynie 30 dni od podpisania umowy. Ja jestem w takiej samej sytuacji, tylko ze mi nawet umowy jeszcze nie dali bedzie od listopada a później jeszcze 30 dni achhh mam nadzieje ze zdarze:-D
wiolcia jeszcze pare tygodni i nudności miną;-) u mnie pojawiła sie za to zgaga:-D ale dajemy rade

kocurek olusia jest przecudna;) a co do wypadków przy porodzie to tez sie tego obawiam jestem nastawiona na lewatywe;) jak tylko przyjade do szpitala będę krzyczeć zeby mi ją zrobili:eek:

just 100% cukru w cukrze;)

oliwka ciekawa jestem jak włosy.
lil jak tam akcja sie rozkręca&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ja mam nadzieje wytrzymać do 40 tc a przynajmniej do 39 bo wtedy mała urodzi sie juz w nowym roku.
Czuje sie już coraz większa i cieższa. Ostatnio bardzo mnie bolała miednica i biodra dokucza tez krzyż. Staram sie jak nawjwięcej leżeć ale tez troszke ćwicze;) dostałam na urodziny taka super piłkę do fitnesu więc sobie skaczemy;). Czytam was na bieżąco tylko jakoś weny brak i nie chcę smętkować

Cześć wszystkim,
u nas straszna pogoda, na zmianę deszcz, słońce i grad:szok:

U nas nieciekawie, nie mamy czym się cieszyć, teść leży w szpitalu w ciężkim stanie, lekarze nic nie chcą powiedzieć:-(

Just Remik prześliczny, ukochaj go od e-ciotki:)
Kocurek bosko wyglądałaś na porodówce;-) Oleńka niech zdrowo rośnie.
Lil &&&&& za akcję;)
Mary, musisz wytrzymać jeszcze trochę, &&&& za egzamin
Ewula a ty juz masz 28tydzień, kurcze jak ten czas leci....

Ostatnia edycja:
Cześć.
Jestem tu nowa i właśnie zaczynam starania.
Macie bardzo fajne forum i ciekawie piszecie.
Mam nadzieję móc się tu rozgościć :-)

reklama
zizi witaj . przykro mi , tulam cie kochana. mam nadzieje ze te nieprzyjemne sytuacje dadza juz wam spokoj bo ciezki macie ten rok.
pamietaj ze jestesmy tu i mozesz sie4 zawsze wygadac

piaska witaj i rozgosc sie oczywiscie. napisz nam cos o sobie

carola gdzie zdjecie wlosow? a ten bujaczek fajny

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry